xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι μωρε και εμενα μου το εφερε ο θειος μου, καλο ηταν αλλα σιγουρα υπερεκτιμημενο
andrip Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο soundtrack, πολύ ωραία ατμόσφαιρα και πολύ ωραία φωτογραφία... αξίζει να πάτε σινεμά. Στο σπίτι θα χάνει σίγουρα πάρα πολύ. Κι αν δε σας αρέσει στο σινεμά μην αρχίζετε και γελάτε, σηκωθείτε και φύγετε να μη χαλάτε την ταινία στους άλλους
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Με λίγο προσοχή οι αναφορές σε ριπ, και σαιτ κ.λ.π Μέχρι ''κυκλοφορεί σε θείο'' άντε και κανενα ριπ. Μην το παρακάνουμε όμως γιατί έχω ακούσει ότι ο μοντ εδώ είναι μεγάλο @ρχίδι.
beastgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 To είδα και εγώ το την προηγούμενη Πέμπτη. Πάρα πολύ καλή ταινία! Ήδη από το αρχικό heist καταλαβαίνεις ότι βλέπεις κάτι πολύ ενδιαφέρον και η συνέχεια δεν απογοητεύει. Ο χαρακτήρας του πρωταγωνιστή πολύ ενδιαφέρων, μιλάει σπάνια και τα πολύ βασικά. Ο κοπελίτσα πολύ συμπαθητική επίσης. Η μουσική πραγματικά δένει με την ταινία και την ανεβάζει πάρα πολύ. Είναι από τις ταινίες που παρόλο το σενάριο είναι σχετικά απλό και προβλεπόμενο το πως 'σερβίρεται' είναι που την κάνει πάρα πολύ αξιόλογη. Τη βρίσκω άρτια σκηνοθετικά! Από τις πιο ωραίες ταινίες που είδα φέτος. Προτείνω σινεμά γιατί θέλει αφοσίωση. Αν τη δείτε χαλαρά με παρέα δεν νομίζω να σας φανεί τόσο ωραία. ΥΣ: Και ποτέ δεν μαθαίνουμε πως λέγεται ο πρωταγωνιστής στην ταινία. Είναι απλά ο 'The driver'
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 7.4/10 απο εμενα.Ενδιαφερουσα κινηματογραφηση σε στυλ καποιων videogames, οπως το Yakuza,το Farenheit(Badalamenti βεβαια και εδω) και το Heavy Rain, με ανορθοδοξες ληψεις σε στατικα καδρα.Καλη μουσικη, αν και θα προτιμουσα περισσοτερη ενταση στην background του Badalamenti.Ο σκηνοθετης προσπαθησε να δωσει στον ρολο του Gosling κατι απο Leon και το πετυχε σε μεγαλο βαθμο αλλα προτιμω τον Gosling σε ταινιες οπως το Blue Valentine.Η Mulligan μετρια οπως παντα, με περιορισμενες δυνατοτητες κυριως εκφραστικα.Τζαμπα την προωθουν.Δεν μπορει να παιξει. Κλασικη 80's ταινια σεναριακα, βλεπεται ευχαριστα και διασωζεται σε μεγαλο βαθμο απο την ωμη βια που δειχνει ωστε να ξεχωρισει απο τον σωρο και να διατηρησει εναν πιο ανεξαρτητο χαρακτηρα.Φυσικα ουτε κατα διανοια δεν ειναι η ταινια της χρονιας.Εχω την εντυπωση οτι θα μπορουσε να ειναι πιο intense ειδικα στο τελευταιο 1/4 της που φανηκε να ξεφουσκωνει δραματουργικα.
john1987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνω στα περισσοτερα σημεια με τον προλαλησαντα.ωστσοσο διαφωνω ως προς τη Mulligan,διοτι μου ειχε αρεσει πολυ στο never let me go. Εχει χαμηλσωσει τοσο πολυ ο πυχης που εντελει αυτη ..μπορει να ειναι και η ταινια της χρονιας.
lalanis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τόσο καλή είναι ρε παιδιά; Πολύ ομοφωνία διαβάζω στα διάφορα μέσα, και η πολλή ομοιομορφία με τρομάζει....
giorgospan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τόσο καλή είναι ρε παιδιά; Πολύ ομοφωνία διαβάζω στα διάφορα μέσα, και η πολλή ομοιομορφία με τρομάζει.... Είναι ταινία που είτε θα σ' αρέσει είτε όχι. Δύσκολα να είναι κάτι στο ενδιάμεσο. Είναι κάπως ιδιαίτερη. Προσωπικά τη λάτρεψα. Αλλά καταλαβαίνω γιατί σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει. Ανάλογα τα γούστα σου. Αντικειμενικά έχει φοβερή φωτογραφία και πολύ καλή σκηνοθεσία και έναν εξαιρετικό Gosling. Από κει και πέρα βλέπεις και κρίνεις.
Cue Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Υπερεκτιμημενη? Πιο underrated δεν πάει. Η ταινία κόστισε 15 μύρια και έχει βγάλει μόλις 21 (και άλλα τόσα Wordwide) μετά από 10 μέρες. Φαίνεται να έχει legs όμως και ελπίζω να τα πάει καλά στο τέλος γιατί έχουμε πήξει από Hollywood.
john1987 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Υπερεκτιμημενη? Πιο underrated δεν πάει. Η ταινία κόστισε 15 μύρια και έχει βγάλει μόλις 21 (και άλλα τόσα Wordwide) μετά από 10 μέρες. Φαίνεται να έχει legs όμως και ελπίζω να τα πάει καλά στο τέλος γιατί έχουμε πήξει από Hollywood. Υπερεκτιμημενη εννοουμε οτι ακουγονται διθυραμβικες κριτικες και ειναι μια απλως καλη ταινια,εγω δεν ειπα οτι δεν εβγαλε τα λεφτα της,ουτε οτι πολυδιαφημιζεται ως ταινιαρα.
Mika Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι ταινία που είτε θα σ' αρέσει είτε όχι. Δύσκολα να είναι κάτι στο ενδιάμεσο. κι ομως, εγω ειμαι καπου στο ενδιαμεσο... η φωτογραφια και το soundtrack ηταν οντως φανταστικά, το σενάριο ομως μου φανηκε λίγο άνισο απο την αποψη οτι ξεκινησε το πρωτο μισαωρο παρουσιαζοντας αυτα που ηθελε να παρουσιασει και μετα "ετρεξε" λιγο αποτομα τις εξελιξεις, οι οποιες ομως μου φανηκαν μονοτονες και απλοικες. bottom line, ενδιαφερουσα ταινια, αλλά δεν συμφνωνω με το hype των σχολιων εδω μεσα, ουτε με τη βαθμολογια του imdb.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 όσοι είδαν το screener τον ψιλό-ήπιαν γιατί είναι workprint.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο screener ρε παιδιά, αυτή τη ταινία έτσι και δε τη δείς σινεμά χάνει έτσι κι αλλιώς το 20% αυτού που μπορεί να σου προσφέρει. Γενικώς ταινίες που στηρίζονται στην ατμόσφαιρα και στη φωτογραφία καλύτερα να μη τις δεις καθόλου παρά να μπλέξεις με screener, divx, παπαρέξ και δε συμμαζεύεται...
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο screener ρε παιδιά, αυτή τη ταινία έτσι και δε τη δείς σινεμά χάνει έτσι κι αλλιώς το 20% αυτού που μπορεί να σου προσφέρει. Γενικώς ταινίες που στηρίζονται στην ατμόσφαιρα και στη φωτογραφία καλύτερα να μη τις δεις καθόλου παρά να μπλέξεις με screener, divx, παπαρέξ και δε συμμαζεύεται... lol όσοι είδαν το screener τον ψιλό-ήπιαν γιατί είναι workprint. Υπαρχει διαφορα σε σκηνες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα