Προς το περιεχόμενο

Αγορά κρεβατιού και στρώματος

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κρεβάτι και στρώμα αυτόν τον καιρό, το έχει ψάξει κανένας για να μου προτείνει κατι που είναι value for money;

Δημοσ.

Ποσα διαθετεις?Πολυ οικονομικα ειναι τα σιδερενια κρεβατια...διπλο,μαζι με στρωμα 100-130 καπου εκει.Κοιταξες τα κλασσικα Praktiker ,ikea?Τα ξυλινα ειναι πιο ακριβα,αλλα αν τα διαθετεις...μια χαρα!

Δημοσ.

Δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, αλλά θα σου έλεγα, να ρίξεις τα περισσότερα λεφτά για στρώμα και λιγότερα για κρεβάτι (πχ από ικέα)

Δημοσ.

Νομίζω οτι τα ENTOS έχουν προσφορά στα στρώματα κάπου 40~50% έκπτωση.Ενα με pocket springs και καουτσούκ να σου βγεί καμια 200αρα δέν είν' κακό πιστεύω.

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια πήρα υπέρδιπλο κρεβάτι από ΙΚΕΑ (κοντά στα 200€) και το αντίστοιχο στρώμα από silverstrom (220€ μαζί με υπόστρωμα και 2 μαξιλάρια)...

Όπως είπαν και οι παραπάνω δώσε λιγότερα στον σκελετό (αν βρεις από κάνα μικρό μαγαζάκι με ξεπούλημα) και δώσε περισσότερα στο στρώμα....

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα δώσω πιο πολλά για το στρωμα παρά για το κρεβάτι. Στην Αθήνα πού έχεις Εντός ή κάτι αντίστοιχο? Από Practiker ή ΙΚΕΑ δεν μου άρεσε κάτι

Δημοσ.

Για πες μας εβα! γιατι αλλο να το θελει το κρεβατι;

Γενικα ενα κρεβατι που ετυχε να εχω , μια χαρα ειναι εδω και 3-4 χρονια.

Δημοσ.

αν το κρεβατι του ικεα το θες μονο για υπνο εχει καλως, αν το θες ομως και για τπτ αλλο αστο καλυτερα...

Αρα οταν παει στο καταστημα, να παει με το αμορε και να κανουν μια prive δοκιμη να δουν τις αντοχες του...:-D

Δημοσ.

Αρα οταν παει στο καταστημα, να παει με το αμορε και να κανουν μια prive δοκιμη να δουν τις αντοχες του...:-D

σιγουρα! δεν αντεχουν σου λεω τα κρεβατια του ικεα σε καταπονηση :-D

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling, flames και offtopic
Κρυμμένο από parsifal, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling, flames και offtopic

Αχ βρε εβα σεξοΜΠΟΜΠΑ.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling, flames και offtopic

Αχ βρε εβα σεξοΜΠΟΜΠΑ.

αναρωτιεμαι αν πρεπει να σου απαντησω σοβαρα ή να σε τρολαρω;

εγω αναρωτιεμαι αν εχεις και σοβαρη πλευρα...

:devil:

πολυ αστειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...