Προς το περιεχόμενο

Gaming Headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ steelseries εχω φίλε μου αλλα τα 5hv2.

Για εμένα μέχρι στιγμής απο τα καλύτερα ακουστικά εχω χρησιμοποιήσει για gaming λίγο ακριβά βέβαια η αλήθεια ειναι αλλα αξίζουν τοσο απο ποιότητα κατασκευής αλλα και ήχου

Δημοσ.

λοιπόν μάγκες έχω μείνει ανάμεσα σε 2 ακουστικά. τα Steelseries Siberia V2 και τα PLANTRONICS GAMECOM 367.

το πρότο κάνει 35 ευρώ και το 2ο είναι στα 30....

απόσο διάβασα τα steelseries δεν είναι και τόσο άνετα λόγου ότι έχουν δερμάτινο μαξιλάρι και ιδρώνει το αυτή μετά απο πολύωρη χρίση ενώ τα plantronics είναι πολύ πιο άνετα, επίσης αυτό που με ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου.... ποιό απο τα 2 έχει καλήτερο ήχο κατα την άποψή σας....

2 review κάτο για τα προϊόντα,,, θα ήθελα την βοήθειά σας για να καταλήξω κάπου (πάντος γέρνω προς το plantronics :mrgreen: )

http://www.youtube.com/watch?v=AUm-lcW7-b0

http://www.youtube.com/watch?v=zcf9bG8nwQQ

Δημοσ.

Για το steelseries εχεις δίκιο για αυτο που λές με τον ιδρώτα αν και δεν ειναι κατι το υπερβολικό , οσο για τον ήχο ειναι πραγματικά πολύ καλό. Για το αλλο headset δεν εχω γνώμη γιατι δεν το εχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

τώρα ότι έγινε έγινε, έχω κάνει παραγγελία 2 απο τα plantronics.

εμένα πάντως μου φάνηκαν πολύ καλύτερα

Δημοσ.

Τα Siberia V2 που παραθέτεις πάντως απ'το ebay είναι μούφα. Αν δεις λέει ότι θα στα στείλει χωρίς το original package. Τέτοιες απομιμήσεις πουλάν συνέχεια στην Κίνα οι πλανώδιοι με 2-3 ευρώ.

Δημοσ.

Ποιά plantronics πήρες φίλε μου;

Τελικά για τα corsair δεν έχει κανείς άποψη; Μου φαίνονται ποιό ποιοτικά απ´τα 367. Πάντως στο eBay που τα ψάχνω δεν τα έχω βρεί κάτω από 45€.

Δημοσ.

Και εγώ είχα ψαχτεί τελευταία αρκετά πάνω σε ακουστικά καθώς τα εχω όλη μέρα στο κεφάλι μου

Είχα καταλήξει ανάμεσα σε gamecon 367 και fatality HS-800

Τελικά όμως λόγω άλλων προτεραιοτήτων είπα να το αναβάλλω

Τα reviews σε amazon και overclockers.co.uk νομίζω θα σε βοηθήσουν πολύ στην τελική επιλογή

Δημοσ.

τώρα ότι έγινε έγινε, έχω κάνει παραγγελία 2 απο τα plantronics.

εμένα πάντως μου φάνηκαν πολύ καλύτερα

Κι αν είναι εύκολο, από που τα παράγγειλες φίλε μου????

Τι έχετε να πείτε και για αυτά???

http://www.overclock...058&subcat=1718

Επίσης ποιά έκδοση είναι καλύτερη?

Η HS1 ή η HS1A???

H διαφορά τους είναι ότι η πρώτη έχει και USB ανώ η δεύτερη έχει μόνο τα 2 3.5 mini jack...

Νομίζω πάντως ότι ανάμεσα στα Plantronics 367, 377, 777 (5.1), Siberia V2, fatality HS-800 και τα Corsair τα τελευταία είναι ποιό ποιοτηκα σε όλους τους τομείς για τα λεφτά που ζητάνε πάντα και με βάση αυτά που έχω διαβάσει. Όμως η γνώση και η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή για να αποφασίσω γι αυτό please help...

Δημοσ.

Σε καποιο review (νομιζω στον overclockers.com) ειχα δει οτι τα Corsair HS1 ειχαν βγει παρα πολυ καλα.

Οντως η διαφορα με τα HS1A ειναι κυριως το USB. Αλλα ισως εκει ειναι και το ολο θεμα.

Ισχυει οτι ειναι καλυτερο να παρεις USB headset εαν εισαι μονο με την onboard καρτα ηχου?

Και οτι εαν εχεις μια καλη καρτα, τοτε καλυτερα να παρεις ακουστικα με το κλασικο βυσμα?

Κατι τετοιο εχω καταλαβει, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Εγω δε σκοπευω να παρω εξτρα καρτα ηχου γιατι με καλυπτει η onboard, που πλεον ειναι αρκετα καλη σε ολες τις μητρικες.

Εαν ισχυουν τα παραπανω, με βλεπω να πηγαινω σε καποιο USB headset, και τα Corsair HS1 ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω βρει εως τωρα και σε καλη τιμη (Στην πορτα μου με €49 απο amazon.co.uk).

Αλλιως θα καλυπτομαι και με καποιο αλλο ακουστικο πιο οικονομικο (π.χ. fatality HS-800) που ειναι και πιο οικονομικα.

Δημοσ.

Εγω δε σκοπευω να παρω εξτρα καρτα ηχου γιατι με καλυπτει η onboard, που πλεον ειναι αρκετα καλη σε ολες τις μητρικες.

Εαν ισχυουν τα παραπανω, με βλεπω να πηγαινω σε καποιο USB headset, και τα Corsair HS1 ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω βρει εως τωρα και σε καλη τιμη (Στην πορτα μου με €49 απο amazon.co.uk).

Αλλιως θα καλυπτομαι και με καποιο αλλο ακουστικο πιο οικονομικο (π.χ. fatality HS-800) που ειναι και πιο οικονομικα.

Κοίτα και την τιμή από Overclockers. Βέβαια δεν ξέρω πόσο είναι τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα αλλά τσέκαρέ το...

http://www.overclock...rodid=SP-004-CS

Υ.Γ: Βέβαια αυτή η τιμή αφορά το αναλογικό μοντέλο. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μας πεί αν υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στο USB και στο Analog???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...