doni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά είναι το πρώτο μου post στο forum. Έχω ένα blog και προσπαθώ να ενσωματώσω google adsence πάνω..Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν ασχολήθηκαν αλλα παιδιά από εδώ και αν μπορούν να μου προτείνουν με βάση την έμπειρα τους που θα είναι οι καλύτερες θέσεις για να τοποθετήσω τις διαφήμισης μου. Το blog μου είναι 3 στήλες (3 columns)
moserlx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως οι διαφημίσεις αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται σε σημεία που δε χρειάζεται ο χρήστης να κάνει scroll down. Για παράδειγμα, πάνω δεξιά, στην sidebar ψηλά, και κάτω από την τίτλο του ποστ. Φυσικά το να γεμίσεις με 3 διαφημίσεις το πάνω μερος της σελίδας δεν είναι και το καλύτερο για την εμφάνιση του site σου. Γενικώς δοκιμάζεις θέσεις και κρίνεις
theomalegan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σαν αναγνώστης blog θα σου πρότεινα να μην βάλεις πολλές διαφημίσεις βάλε λίγες και καλές στην δεξιά στήλη.
Haldol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αποδοτικές θέσεις ως προς τα κλικς, είναι 1) κάτω από τον τίτλο του άρθρου και πριν το κείμενο και 2) ανάμεσα στο κείμενο του άρθρου σου υπό μορφή τετράγωνου box, ανάμεσα σε δύο παραγράφους ας πούμε. Βέβαια για πολύ κόσμο είναι ενοχλητικές σε αυτά τα σημεία, χωρίς όμως να παύουν λόγω αυτού να είναι και τα αποδοτικότερα.
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα πάρα πολύ κατατοπιστικό άρθρο για να πάρεις μια ιδέα, καθώς από αυτό που ρωτάς φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα. Καλό θα ήταν να διαβάσεις και τους όρους χρήσης της υπηρεσίας adsence από το site της google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.