salonikios_27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 To nexus S αυτην την περιοδο ειναι fail αγορα οταν στην ιδια τιμη παιζει το 2πυρηνο LG και οταν παιζει πολυ φθηνοτερα το αρκετα καλυτερο Galaxy S. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο κινητο, λεω οτι δεν ειναι καλη επιλογη αυτην την περιοδο σε αυτα τα λεφτα. αν το βρεις με 249.πλεον εχει φτασει η τιμη του στα 290 παλι.οποτε με κλειστα ματια nexus εναντι αυτων των 2.απο κει και περα εννοειτε οτι αν επαιρνα τωρα θα επαιρνα το Οptimus 2x που ειναι πολυ καλυτερο και απο τα 2.και αυτο λεω στα post μου οτι νουμερο ενα το lg optimus 2x μετα αναμεσα στα 2 μονοπυρηνα κερδιζει το nexus Αυτό που κάποιοι προτείνουν το Nexus S με κλειστά μάτια έχει καταντήσει αηδία...Λέτε ότι είναι το καλύτερο ενώ έχει ΒΑΣΙΚΕΣ ελλείψεις...Εντάξει δεν λέω ότι δεν είναι καλό αλλά αυτή την περίοδο δεν...Πχ λέτε ότι δεν πειράζει που δεν έχει υποδοχή για microSD, αλλά αναβαθμίζεται η μνήμη σε 26gb αν το στείλεις στην αντιπροσωπία και και και...Δεν έχει ράδιο και λέτε ότι μπορείς να αγοράσεις ακουστικά με πομποδέκτη...Δεν έχει HD βίντεο και λέτε ότι μπορεί να τραβήξει με κάποια ειδική πατέντα...Το κινητό δεν το παίρνεις για να το "πατεντάρεις"...πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι...ΣΥΓΝΩΜΗ για το offtopic αλλά θα μας τρελάνετε...Η μόνη έλλειψη στο Galaxy είναι το φλας, κάτι που σε ΟΛΑ τα κινητά είναι σχεδόν άχρηστο.(προσοχή το LED φλας, όχι το XENON...γιατί το XENON είναι εκπληκτικό...ακόμα θυμάμαι τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έβγαζε το K800 μου των 3.2 mp...!) φιλε δεν εχει υποδοχη αλλα εχει 16gb που ειναι υπεραρκετα και για να εχεις ιδια ταχυτητα θες class 10 micro-sd.ραδιο αν σου ειναι απαραιτητο απλα αγοραζεις hands free με δεκτη ετσι κιαλλως και οσα εχουν ραδιο το hands free χρειαζεται για να παιξει.οπως θα αγοραζες σε ενα αλλο καρτα μνημης γιατι κανενα δεν εχει απο τη μανα τον αφθονο χωρο που σου δινουν τα 16 gb στο nexus ετσι μπορεις να αγορασεις και hands free για να εχεις ραδιο.το βιντεο δεν χρειαζεται πατεντα για να τραβηξει απλα θα βγει ρομ και θα τραβαει τοσο.αν δεν θες να πειραξεις και να αλλαξεις ρομ απλα δεν θα τραβαει hd αλλα και το galaxy s θα σερνεται και θα λαγκαρει χωρις πειραγμα και δεν θα παρει ποτε την icecream.συμπερασμα προτιμω να εχω ενα γρηγορο κινητο με το τελευταιο λογισμικο παρα ενα κινητο που τραβαει hd βιντεο μονο την μερα γιατι δεν εχει φλας και υστερει στα αλλα 2 που εναι πολυ πιο σημαντικα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 αν το βρεις με 249.πλεον εχει φτασει η τιμη του στα 290 παλι.οποτε με κλειστα ματια nexus εναντι αυτων των 2.απο κει και περα εννοειτε οτι αν επαιρνα τωρα θα επαιρνα το Οptimus 2x που ειναι πολυ καλυτερο και απο τα 2.και αυτο λεω στα post μου οτι νουμερο ενα το lg optimus 2x μετα αναμεσα στα 2 μονοπυρηνα κερδιζει το nexus Παλι φθηνοτερο ειναι απτο nexus και παλι σαφως καλυτερο, ασε που παιζει στα 279. Για την ακριβεια και 20 ευρω ακριβοτερο να ηταν το galaxy S απτο nexus S, σαφως και θα ηταν προτιμοτερη η αγορα του, σαν all-around κινητο. Το nexus θα ηταν προτιμοτερο ΜΟΝΟ αν με εκαιγε το LED-φλας για να τραβαω photos στα σκοταδια. Επισης: Για ποια περισσοτερη ταχυτητα του nexus μιλας, οταν αυτο εχει χειροτερης αρχιτεκτονικης επεξεργαστη απο αυτον του galaxy? Για ποια περισσοτερη ταχυτητα του nexus μιλας, οταν η gpu του galaxy ειναι δυνατοτερη? Εχεις μεινει στο 1995 που οποιος υπολογιστης ειχε λιγα παραπανω Mhz στον επεξεργαστη ηταν και ο γρηγοροτερος? Το galaxy ειναι η ναυαρχιδα των μονοπυρηνων για την Samsung. Αυτο γινεται προφανες αν παρατηρησεις ποιο απτα 2 μοντελα φροντισε η μαμα Samsung να εμπλουτισει με περισσοτερα χαρακτηριστικα (πχ επεκταση μνημης με καρτα, ραδιοφωνο, Super AMOLED οθονη, Gorilla glass, ισχυροτερη gpu, καλυτερη αρχιτεκτοκινη cpu κλπ). Αν η samsung προοριζε το nexus S για τη ναυαρχιδα της στα μονοπυρηνα θα ειχε φροντισει να το εμπλουτισει με ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, εξαλλου προκειται για μεταγενεστερο κινητο απο το galaxy, ευκολο θα της ηταν. Αλλα εδω μιλαμε οτι αφαιρεσε χαρακτηριστικα για να το κανει πιο οικονομικο και εμεις καθομαστε και συζηταμε αν ειναι καλυτερο... Ειναι αξιολογο και ΚΑΛΟ κινητο στα λεφτα του, αλλα σε τιποτα καλυτερο απτο galaxy.
salonikios_27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε λες αοριστα πραγματα χωρις να στεκουν.το nexus s ηταν πιο ακριβο οταν βγηκε απο το galaxy πιο γρηγορο κατα πολυ και μπορεις να ενημερωθεις γιαυτο απο πολλα τεστ ταχυτητας που εγιναν στα 2 κινητα το λαγκαρισμα που εχει το galaxy σε stock κατασταση δεν το χουν ουτε πολυ φθηνοτερες συσκευες και τελος η ιδια η Samsung ειπε οτι το nexus s ειναι το κορυφαιο κινητο που εχει βγαλει μεχρι που εβγαλε το διπυρηνο.γελανε και οι πετρες συγκρινωντας σε ταχυτητα nexus με galaxy.τοσο λαγκαρισμα σε κινητο οσο ειδα στο galaxy δεν ειδα σε κανενα αλλο.
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ραδιο αν σου ειναι απαραιτητο απλα αγοραζεις hands free με δεκτη ετσι κιαλλως και οσα εχουν ραδιο το hands free χρειαζεται για να παιξει Εγώ δεν ακούω ποτέ ραδιοφωνο με τα ακουστικά μέσα στο σπίτι, συνδέω το Galaxy S με εξωτερικά ηχεία. Τα οποία προφανώς δεν έχουν δέκτη FM. Και μη μου πεις για το το ηχειάκι του κινητού γιατί δεν συγκρίνονται. Λύστε μου αυτό το πρόβλημα με το Nexus S και το ξανασυζητάμε για το ραδιόφωνο. Ωραίο κινητό αλλά δεν έχει FM radio και αυτό είναι έλλειψη, πάει και τελείωσε, χωνέψτε το επιτέλους, όπως και στο Ideos X5. Το να λέτε "πάρε ακουστικά με δέκτη γιατί όλα θέλουν handsfree" είναι σαν να λες πάρε ένα έξτρα ραδιόφωνο. Απλά κάποιοι δεν το θέλουν/χρειάζονται το οποίο το δέχομαι.
oldnew Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε λες αοριστα πραγματα χωρις να στεκουν.το nexus s ηταν πιο ακριβο οταν βγηκε απο το galaxy πιο γρηγορο κατα πολυ και μπορεις να ενημερωθεις γιαυτο απο πολλα τεστ ταχυτητας που εγιναν στα 2 κινητα το λαγκαρισμα που εχει το galaxy σε stock κατασταση δεν το χουν ουτε πολυ φθηνοτερες συσκευες και τελος η ιδια η Samsung ειπε οτι το nexus s ειναι το κορυφαιο κινητο που εχει βγαλει μεχρι που εβγαλε το διπυρηνο.γελανε και οι πετρες συγκρινωντας σε ταχυτητα nexus με galaxy.τοσο λαγκαρισμα σε κινητο οσο ειδα στο galaxy δεν ειδα σε κανενα αλλο. Ο φίλος παραπάνω δε γραφει τίποτα αόριστο. Αμα κατσεις να διαβάσεις τι γραφει, όλα αυτά που γραφει είναι εντελώς δεδομένα. Στη σύγκρισή nexus/galaxy υπάρχει ένα πολυ μεγαλο μπέρδεμα, γι αυτό τόσες αντιπαραθέσεις. Όντως το galaxy λαγγαρε πολυ όταν βγήκε, και όντως το nexus πέταγε. Μάλιστα όταν βγήκε το nexus s ,πήραν φωτια τα site, ότι πρόκειται για το ποιο smooth κινητό που βγήκε ποτε, το γρηγορότερο , το καλύτερό κλπ. Έτσι ήταν τη δεδομένη στιγμή γιατί το software του nexus ήταν κομενο και ραμενο για το συγκεκριμενο hardware. Απο τοτε όμως κύλισε πολυ νερο στο αυλάκι. Το μονο μειονέκτημά του galaxy s σε σχεση με το nexus ήταν το software. Μόλις πηρε αναβαθμηση, δεν είχε πλέον να ζηκεψει τίποτα απο το, nexus, μιας και το hardware είναι σχεδόν το ίδιο, και μάλλον ελαφρός καλύτερό. Οι δηλώσεις που έκανε η samsung ότι το nexus s "είναι το καλύτερό κινητό που έφτιαξε ποτε" ήταν της πλακάς. Απορώ πως ορισμένοι τρώτε ακόμα το παραμύθι. Στην πραγματικότητα δεν έφτιαξε κανένα νεο κινητό. Ένα καινούριο σασί έφτιαξε και έβαλε μέσα την πλακέτα του galaxy s!! Αυτό που έκανε τη διαφορα ήταν καθαρά το software. Ορισμένοι λοιπόν έχουν μείνει με την παλιά εικόνα του galaxy s, και κάνουν άστοχες συγκρίσεις. Σε παλαιότερα ποστ μου εθαβα και εγώ το galaxy s, γιατί ειχα δει με τα ματια μου ποσο λαγκαρε τοτε. Όπως βλέπετε δεν το κάνω πλέον, γιατί η εικόνα έχει αλλάξει 180 μοίρες με την αναβαθμηση software. Ορισμένοι έχουν μείνει κολιμενοι στο παρελθόν. Ένας μια μερα προσπαθούσε να με πισει ότι το nexus s που είχε παρει 600€ (η εκδοσή με amoled-τοσο έκανε όταν βγήκε) είναι καλύτερό και ποιο smooth ακόμα και απο το galaxy s2.. Και τα βαζαμε διπλα διπλα, και τίποτα.. Τόσο πλύση εγκεφάλου είχε φάει που ενώ εβλεπε ποσο καλύτερό ήταν το sgs2 αυτός εκεί να επιμένει ότι το nexus είναι ποιο smooth.. Κάπου εκεί υποχωρεις γιατί δεν μπορείς να τα βαλεις με τον τοίχο...
salonikios_27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ο φίλος παραπάνω δε γραφει τίποτα αόριστο. Αμα κατσεις να διαβάσεις τι γραφει, όλα αυτά που γραφει είναι εντελώς δεδομένα. Στη σύγκρισή nexus/galaxy υπάρχει ένα πολυ μεγαλο μπέρδεμα, γι αυτό τόσες αντιπαραθέσεις. Όντως το galaxy λαγγαρε πολυ όταν βγήκε, και όντως το nexus πέταγε. Μάλιστα όταν βγήκε το nexus s ,πήραν φωτια τα site, ότι πρόκειται για το ποιο smooth κινητό που βγήκε ποτε, το γρηγορότερο , το καλύτερό κλπ. Έτσι ήταν τη δεδομένη στιγμή γιατί το software του nexus ήταν κομενο και ραμενο για το συγκεκριμενο hardware. Απο τοτε όμως κύλισε πολυ νερο στο αυλάκι. Το μονο μειονέκτημά του galaxy s σε σχεση με το nexus ήταν το software. Μόλις πηρε αναβαθμηση, δεν είχε πλέον να ζηκεψει τίποτα απο το, nexus, μιας και το hardware είναι σχεδόν το ίδιο, και μάλλον ελαφρός καλύτερό. Οι δηλώσεις που έκανε η samsung ότι το nexus s "είναι το καλύτερό κινητό που έφτιαξε ποτε" ήταν της πλακάς. Απορώ πως ορισμένοι τρώτε ακόμα το παραμύθι. Στην πραγματικότητα δεν έφτιαξε κανένα νεο κινητό. Ένα καινούριο σασί έφτιαξε και έβαλε μέσα την πλακέτα του galaxy s!! Αυτό που έκανε τη διαφορα ήταν καθαρά το software. Ορισμένοι λοιπόν έχουν μείνει με την παλιά εικόνα του galaxy s, και κάνουν άστοχες συγκρίσεις. Σε παλαιότερα ποστ μου εθαβα και εγώ το galaxy s, γιατί ειχα δει με τα ματια μου ποσο λαγκαρε τοτε. Όπως βλέπετε δεν το κάνω πλέον, γιατί η εικόνα έχει αλλάξει 180 μοίρες με την αναβαθμηση software. Ορισμένοι έχουν μείνει κολιμενοι στο παρελθόν. Ένας μια μερα προσπαθούσε να με πισει ότι το nexus s που είχε παρει 600€ (η εκδοσή με amoled-τοσο έκανε όταν βγήκε) είναι καλύτερό και ποιο smooth ακόμα και απο το galaxy s2.. Και τα βαζαμε διπλα διπλα, και τίποτα.. Τόσο πλύση εγκεφάλου είχε φάει που ενώ εβλεπε ποσο καλύτερό ήταν το sgs2 αυτός εκεί να επιμένει ότι το nexus είναι ποιο smooth.. Κάπου εκεί υποχωρεις γιατί δεν μπορείς να τα βαλεις με τον τοίχο... διαφωνω φιλε.με την gingerbread το galaxy οντως βελτωθηκε το τρελο λαγκ που ειχε μειωθηκε στο ελαχιστο αλλα δεν ειχε θεαματικες αλλαγες σε στη ταχυτητα.στα γραφικα ας πουμε στο ιδιο παιχνιδι βγαζει 30 frames κατω απο το nexus s.χαωτικη διαφορα.το galaxy s με stock ρομ ειναι για να γελαει ο κοσμος με τα λεφτα που εχει απο αποψη επιδοσεων.αν δεν του βαλεις custom nexus σε ταχυτητα δεν θα γινει ποτε.αυτη ειναι η αληθεια καλως η κακως.αν δεν ειχε δουλεψει ο ιδιος το κινητο θα σας πιστευα αλλα καθε μερα σχεδον το βλεπω και το galaxy. Εγώ δεν ακούω ποτέ ραδιοφωνο με τα ακουστικά μέσα στο σπίτι, συνδέω το Galaxy S με εξωτερικά ηχεία. Τα οποία προφανώς δεν έχουν δέκτη FM. Και μη μου πεις για το το ηχειάκι του κινητού γιατί δεν συγκρίνονται. Λύστε μου αυτό το πρόβλημα με το Nexus S και το ξανασυζητάμε για το ραδιόφωνο. Ωραίο κινητό αλλά δεν έχει FM radio και αυτό είναι έλλειψη, πάει και τελείωσε, χωνέψτε το επιτέλους, όπως και στο Ideos X5. Το να λέτε "πάρε ακουστικά με δέκτη γιατί όλα θέλουν handsfree" είναι σαν να λες πάρε ένα έξτρα ραδιόφωνο. Απλά κάποιοι δεν το θέλουν/χρειάζονται το οποίο το δέχομαι. φιλε πρωτον οταν ειμαι σπιτι ακουω ραδιο απο τα ραδιοφωνο στο σπιτι και οχι απο το κινητο.γιατι να ξοδευω μπαταρια οταν ειμαι σπιτι μου δεν ειμαι ποντιος.και δευτερον ναι αμα γουσταρω ραδιο μπορω να παρω hands free με δεκτη και να ακουω απλα δεν μου χρειαζεται ποτε το ραδιο γιατι και στο σπιτι εχω να ακουσω και οταν μετακινουμαι μετακινουμαι με το αυτοκινητο και ακουω.εγω απο την αλλη γουσταρω το φλας γιατι τραβαω το βραδυ φωτογραφιες.εχει το galaxy φλας?οχι.μπορεις να βαλεις?οχι.τελος δεν θα παρω κινητο το 2011 που δεν θα μου δινει την δυνατοτητα οποτε γουσταρω να τραβαω φωτογραφιες το βραδυ.εγω αν γουσταρω ραδιο μπορω να εχω εσυ αν θες να βγαλεις φωτο το βραδυ δεν μπορεις οσο και να χτυπιεσαι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 E αφου μπορεις να παρεις handsfree για να βαλεις radio στο nexus S, κι εγω μπορω να παρω ενα φακο μαζι μου ωστε να εχω φλας στο galaxy. Kαι μαλιστα με παραπανω LEDakia απο αυτα του nexus, αρα το galaxy ΚΑΙ φλας εχει ΚΑΙ καλυτερο απτο nexus ειναι Για να μη σου πω οτι δεν τρωει και καθολου μπαταρια, οπως κανει αυτο του nexus! Oσο ραδιο εχει το nexus S τοσο εχει φλας και το galaxy S (Τωρα το αν σου ειναι εσενα χρησιμο η οχι το ραδιο στο κινητο, καταλαβαινεις οτι δεν αφορα κανεναν υποψηφιο αγοραστη και οτι δεν αναβαθμιζει το nexus S για την ελλειψη του αυτη, ετσι?) Οσο για τα -30frames του galaxy S απεναντι στο nexus S, φανταζομαι ειναι τοσο εγκυρο οσο οτι αν πας το nexus στην αντιπροσωπεια του αυξανουν τη χωρητικοτητα κατα 10gb. Ακομα περιμενουμε links που να επιβεβαιωνουν αν οχι και τα 2, εστω το 1 απτα 2... Οι μυθοι του Αισωπου version 2011 πρεπει να ονομαστει το thread...
orlox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ρε σαλονικιε τι κολημα εχεις φαει? Εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο επεξεργαστη και ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια cpu. Δεν υπαρχει κατι μαγικο στο nexus S Που το κανει buffed up. Οταν δινετε συμβουλες καλο θα ηταν να ειστε σιγουροι γι αυτα που γραφετε οταν δεν περιεχονται στον κοσμο των αποψεων. Μην λετε αρλουμπες. αυτο πχ με εκανε και γελασα Επισης:Για ποια περισσοτερη ταχυτητα του nexus μιλας, οταν αυτο εχει χειροτερης αρχιτεκτονικης επεξεργαστη απο αυτον του galaxy? Για ποια περισσοτερη ταχυτητα του nexus μιλας, οταν η gpu του galaxy ειναι δυνατοτερη? Nexus S The Nexus S has the Samsung S5PC110 processor. This processor combines a 45 nm 1 GHz ARM Cortex A8 based CPU core with a PowerVR SGX 540 GPU. Galaxy S The Samsung Galaxy S has the S5PC110 processor. This processor combines a 45 nm 1 GHz ARM Cortex-A8 based CPU core with a PowerVR SGX 540 GPU
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο πχ με εκανε και γελασα Βασικα, ασε με λιγο να τρολαρω στο τρολινγκ και μη μου το χαλας με τη μια
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 διαφωνω φιλε.με την gingerbread το galaxy οντως βελτωθηκε το τρελο λαγκ που ειχε μειωθηκε στο ελαχιστο αλλα δεν ειχε θεαματικες αλλαγες σε στη ταχυτητα.στα γραφικα ας πουμε στο ιδιο παιχνιδι βγαζει 30 frames κατω απο το nexus s.χαωτικη διαφορα.το galaxy s με stock ρομ ειναι για να γελαει ο κοσμος με τα λεφτα που εχει απο αποψη επιδοσεων.αν δεν του βαλεις custom nexus σε ταχυτητα δεν θα γινει ποτε.αυτη ειναι η αληθεια καλως η κακως.αν δεν ειχε δουλεψει ο ιδιος το κινητο θα σας πιστευα αλλα καθε μερα σχεδον το βλεπω και το galaxy. φιλε πρωτον οταν ειμαι σπιτι ακουω ραδιο απο τα ραδιοφωνο στο σπιτι και οχι απο το κινητο.γιατι να ξοδευω μπαταρια οταν ειμαι σπιτι μου δεν ειμαι ποντιος.και δευτερον ναι αμα γουσταρω ραδιο μπορω να παρω hands free με δεκτη και να ακουω απλα δεν μου χρειαζεται ποτε το ραδιο γιατι και στο σπιτι εχω να ακουσω και οταν μετακινουμαι μετακινουμαι με το αυτοκινητο και ακουω.εγω απο την αλλη γουσταρω το φλας γιατι τραβαω το βραδυ φωτογραφιες.εχει το galaxy φλας?οχι.μπορεις να βαλεις?οχι.τελος δεν θα παρω κινητο το 2011 που δεν θα μου δινει την δυνατοτητα οποτε γουσταρω να τραβαω φωτογραφιες το βραδυ.εγω αν γουσταρω ραδιο μπορω να εχω εσυ αν θες να βγαλεις φωτο το βραδυ δεν μπορεις οσο και να χτυπιεσαι. Όσα γράφεις για το Galaxy S, απλά ΔΕΝ ισχύουν. Στα είπε και ο MiDi και ο orlox βέβαια...
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 τελος δεν θα παρω κινητο το 2011 που δεν θα μου δινει την δυνατοτητα οποτε γουσταρω να τραβαω φωτογραφιες το βραδυ.εγω αν γουσταρω ραδιο μπορω να εχω εσυ αν θες να βγαλεις φωτο το βραδυ δεν μπορεις οσο και να χτυπιεσαι. Επειδή λοιπόν κι εγώ γουστάρω να βγάζω φωτογραφίες το βράδυ, γουστάρω όμως, όχι παπάντζες με λεντάκια στο μισό μέτρο, πήρα DSLR. Δεν μας λες απολύτως τίποτε. Κι έχεις και άκρως ενοχλητικό και εριστικό ύφος.
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή λοιπόν κι εγώ γουστάρω να βγάζω φωτογραφίες το βράδυ, γουστάρω όμως, όχι παπάντζες με λεντάκια στο μισό μέτρο, πήρα DSLR. Δεν μας λες απολύτως τίποτε. Κι έχεις και άκρως ενοχλητικό και εριστικό ύφος. Άρχα, εγώ έφαγα ban για την πάρτη τους επειδή "κούρασα" με τις απαντήσεις μου στις π23423πες που γράφανε. Μην τσιτώνεσαι. Είναι γνωστή η παρέα που τα κάνει αυτά, συστηματικά.
noidea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια peace!χαχα για να το ληξετε το θεμα το nexus δε θα το παρω..εγω ψιλοκαταληξει σε μερικα απο αυτα που μ ειπατε..και για να αλλαξω λιγο θεμα θα θεσω αλλο ερωτημα..οπως το τι σημαινει το hot spot..οταν λενε οτι εχει δυνατοτητα να γινει hot spot τι εννοουνε;;
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια peace!χαχα για να το ληξετε το θεμα το nexus δε θα το παρω..εγω ψιλοκαταληξει σε μερικα απο αυτα που μ ειπατε..και για να αλλαξω λιγο θεμα θα θεσω αλλο ερωτημα..οπως το τι σημαινει το hot spot..οταν λενε οτι εχει δυνατοτητα να γινει hot spot τι εννοουνε;; Σημαίνει ότι το κινητό έχει τη δυνατότητα να παίρνει το 3G ιντερνετ από το δίκτυο κινητής και να το μοιράζει επιτόπου με WiFi σε άλλες συσκευές τριγύρω σαν να ήταν ασύρματο ρούτερ. Fuck yea λειτουργία, το έχω κάνει πολλές φορές. Αλλά μη ξεχατσείς και σου σκίσει τα data κανένανς κολλητός, προσοχή. Νίκο το ξέρω αλλά περνάω μια πολύ εύθραυστη φάση στη ζωη μου. Από'δω και πέρα θα είμαι ζεν, υπόσχομαι.
noidea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σημαίνει ότι το κινητό έχει τη δυνατότητα να παίρνει το 3G ιντερνετ από το δίκτυο κινητής και να το μοιράζει επιτόπου με WiFi σε άλλες συσκευές τριγύρω σαν να ήταν ασύρματο ρούτερ. Fuck yea λειτουργία, το έχω κάνει πολλές φορές. Αλλά μη ξεχατσείς και σου σκίσει τα data κανένανς κολλητός, προσοχή. Νίκο το ξέρω αλλά περνάω μια πολύ εύθραυστη φάση στη ζωη μου. Από'δω και πέρα θα είμαι ζεν, υπόσχομαι. να παιρνει τι απο που;;χαχα ε ενταξει ειμαι παντελως ασχετη τελικα!δε καταλαβα τπτ :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.