Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου μεχρι 350-400Ε(το πολυ!)

noidea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου ανεβηκε το budget μου ειπα να ξαναπαρω τη γνωμη σας για το πιο κινητο να παρω..θα περιμενω κ την επιδοτηση τα Χριστουγεννα αλλα θελω απο τωρα να καταληξω σε συσκευες για να εχω χρονο να αποφασισω..επισης αν καποιος θελει να μου προτεινει κ συσκευες ποιο φθηνες για αλλη αγορα ενος γνωστου μου,παλι με επιδοτηση αλλα για αυτο το μηνα..ακουω προτασεις..ευχαριστω! :)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεχρι τοτε θα εχουν βγει 2515 συσκευές. Τωρα νομιζω ακομα το optimus 2x ειναι value for money στα λεφτα που ψαχνεις.

ναι εχεις δικαιο..ωραιο το lg :) ξερεις ομως τι αλλο;θελω μια συσκευη που να ειναι πολυ "σουπα"..θα με πεις ψωνιο;δεν ειμαι αλλα δε μ αρεσει να βλεπω κατι να κυκλοφορει πολυ..χανει την αξια του ;)

Δημοσ.

Η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ Η απο καταστημα φιλε ; Εχει ΔΙΑΦΟΡΑ μεγαλη στις τιμες. Αποφασισε και πες .

Δημοσ.

Η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ Η απο καταστημα φιλε ; Εχει ΔΙΑΦΟΡΑ μεγαλη στις τιμες. Αποφασισε και πες .

λογω επιδοτησης απο καταστημα..αα και φιλε;;μαλλον οχι..φιλη ισως :Ρ

Δημοσ.

Ενταξει Φιλη . Λοιπον Φιλη εγω με αυτα που δινεις θα επελεγα Galaxy S στα 299Ε .

Αν θες να πας πιο πανω ΜΗΝ παρεις LG !!! Δωσε 400Ε προκαταβολη και βαλε 6 ατοκες δοσεις για να παρεις το Galaxy S II.

Διοτι οτι ΑΛΛΟ και να παρεις θα το μετανιωσεις !!

Δημοσ.

Ενταξει Φιλη . Λοιπον Φιλη εγω με αυτα που δινεις θα επελεγα Galaxy S στα 299Ε .

Αν θες να πας πιο πανω ΜΗΝ παρεις LG !!! Δωσε 400Ε προκαταβολη και βαλε 6 ατοκες δοσεις για να παρεις το Galaxy S II.

Διοτι οτι ΑΛΛΟ και να παρεις θα το μετανιωσεις !!

δε θελω να ξεφυγω τοσο στη τιμη..καλο το galazy S θα μπει στη λιστα μου! :D

Δημοσ.

Για το Galaxy S απο ότι βλέπω στην ενότητα με τις προσφορές, το Saturn θα το ξαναφέρει πολύ σύντομα με χαμηλότερη τιμή, στα 279. Οκ δεν είναι και η τιμή που τσακίζει (όπως πριν 2 εβδομάδες στα 249) αλλά είναι πολύ καλή τιμή και το κινητο είναι εξαιρετικό. Απλά αφού είσαι κοπέλα, δες το πρώτα από κοντά μήπως οι 4 ίντσες σου έρθουν μεγάλες στο χέρι.

android.png

Δημοσ.

ναι εχεις δικαιο..ωραιο το lg :) ξερεις ομως τι αλλο;θελω μια συσκευη που να ειναι πολυ "σουπα"..θα με πεις ψωνιο;δεν ειμαι αλλα δε μ αρεσει να βλεπω κατι να κυκλοφορει πολυ..χανει την αξια του ;)

Τα περισσοτερα "online" καταστηματα που ειναι στο skroytz δέχονται επιδοτησεις. Αν θες κατι πιο "ομορφο" μιας και εισαι κοριτσακι θα σου προτινω το xperia arc που και designατο ειναι και "σουπα"(!?)

Δημοσ.

Τα περισσοτερα "online" καταστηματα που ειναι στο skroytz δέχονται επιδοτησεις. Αν θες κατι πιο "ομορφο" μιας και εισαι κοριτσακι θα σου προτινω το xperia arc που και designατο ειναι και "σουπα"(!?)

δε το ξερα..μπορω να το ψαξω ευχαριστω...σορρυ ξεχασα το μην..δε θελω να ειναι "σουπα" :)

Για το Galaxy S απο ότι βλέπω στην ενότητα με τις προσφορές, το Saturn θα το ξαναφέρει πολύ σύντομα με χαμηλότερη τιμή, στα 279. Οκ δεν είναι και η τιμή που τσακίζει (όπως πριν 2 εβδομάδες στα 249) αλλά είναι πολύ καλή τιμή και το κινητο είναι εξαιρετικό. Απλά αφού είσαι κοπέλα, δες το πρώτα από κοντά μήπως οι 4 ίντσες σου έρθουν μεγάλες στο χέρι.

android.png

καλα λες..θα το κοιταξω αυτο! :)

Δημοσ.

Πέρα από την εμφάνιση, αν καταλήξεις σε μονοπύρηνο android,

δες το λινκ της υπογραφής μου σχετικά με το Galaxy S.

Μέχρι και 300€ τα δίνεις για το Galaxy S και γενικά για μονοπύρηνα.

Μετά είναι κρίμα να μην πας σε διπύρηνο όπως το LG Optimus 2X.

Αλλά περί ορέξεως, sushi! :)

Δημοσ.

σούπα θηλυκόρ

1. ευστό ή παχύρευστο φαγητό που παρασκευάζεται από ζωμό κρέατος, πουλερικού, ψαριού ή λαχανικών που έχουν βράσει. Σερβίρεται σε βαθιά πιάτα και τρώγεται με κουτάλι
  2. (μεταφορικά) καθετί που είναι χαλαρό, ανιαρό και χωρίς συνοχή V?
  3. (αργκό) γλίστημα και σώριασμα

ΟΚ το optimus 2x δεν ειναι σουπα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...