Salvation Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ξέρετε πώς μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στο itunes, αλλα στο usa store, όχι το ελληνικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνεις Sign Out από οποιοδήποτε store. Πηγαίνεις κάτω κάτω δεξιά στην σελίδα του iTunes Store, και πατάς την σημαιούλα. Διαλέγεις το store που θέλεις, και πηγαίνεις στο App Store του. Διαλέγοντας μια Free εφαρμογή, θα σου εμφανίσει το μήνυμα για Sign Up. :shifty: Είναι σημαντικό να διαλέξεις μια Free εφαρμογή από το App Store, γιατί μόνο έτσι θα σε αφήσει να δημιουργήσεις λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να δώσεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας :shifty: Τέλος, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο mail που έχεις στο άλλο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα... Ευχαριστώ! Υποθέτω ότι αυτό ειναι "παράνομο" έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα... Ευχαριστώ! Υποθέτω ότι αυτό ειναι "παράνομο" έτσι; Από τη στιγμή που δεν είσαι κάτοικος Αμερικής, "θεωρείται παράνομο". Πολλοί όμως ξοδεύουν στο US iTunes Store, μέσω gift cards (που μπορεις να βρεις στο eBay και αλλού), οπότε δεν θεωρείται και 100% παράνομο μιας και πληρώνεις... Ας έβαζαν το ίδιο υλικό σε όλα τα store (απίθανο να συμβεί λόγω copyright δικαιωμάτων) και δε θα χρειαζόταν να πηγαίνεις "πλαγίως" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παράνομο; Στέκει κάτι τέτοιο; Χμ... Έχω παρανομήσει πολλαπλώς δηλαδή. Έχω στο Greek, στο UK, στο US και στο IT. Είμαι ένας στιγνός, κατά συρροή, cyber- εγκληματίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα αμερικής και κατοικία αμερικής http://www.apple.com/support/itunes/account/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.