Προς το περιεχόμενο

Windows 8 Developer σε windows 7 ultimate

kon-man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αντρες, κατι ευκολο σας εχω σημερα!

Πληροφορηθηκα για τα windows 8 και λεω να τα κατεβασω αφου ειναι δωρεαν να τα δω απο περιεργεια.

Φυσικα τα 7 δεν τα αλλαζω τουλαχιστον οχι (και για πολυ) ακομη.

Απλως θελω να δω τα φρεσκα οκταρια.

Πως μπορω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου και να τα "παιξω";

Μπορουν μονα τους; μαζι με τα εφτα; σε αλλο δισκο ή partition;

Πια διαδικασια να κανω ωστε να μου παιζουν χωρις να αλλαξω τα εφτα μου;...

Ωραια μπαινω στη microsoft τα κατεβαζω (για 32bit μιλαμε), και μετα τι;..

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Και από εδώ θα τα κατεβάσεις.

http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516

Ευχαριστω πολυ!

Δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα τα μηνυματα αυτα, καθως περιεχουν ερωτηματα και αποριες που αποπροσανατολιζουν λιγακι.

Εαν μπορει καποιος να μου πει στα εφτα ultimate, ποια τα βηματα τα οποια ακολουθω για να εγκαταστησω τα οχτω, χωρις να βγαλω τα εφτα;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο βασικοί τρόποι να εγκαταστήσεις τα 8άρια.

1) Κανονικά, σε partition, παράλληλα με τα 7άρια (στην εκκίνηση θα σε ρωτάει σε ποιο από τα δυο θες να μπεις). Για αυτό, απλά μειώνεις το μέγεθος του partition των 7 (γίνεται μέσα από την διαχείρηση δίσκων των 7) και εγκαθιστάς τα 8 στον κενό χώρο.

2) Σε εικονική μηχανή, μέσα από τα 7. Αυτό γίνεται μέσω του virtual pc, του virtualbox ή του vmware. Η εγκατάσταση είναι εικονική, και τα τρέχεις μέσα από τα 7. Φυσικά, είναι πιο απαιτητικός τρόπος από τον (1) σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη.

Δημοσ.

1) Κανονικά, σε partition, παράλληλα με τα 7άρια (στην εκκίνηση θα σε ρωτάει σε ποιο από τα δυο θες να μπεις). Για αυτό, απλά μειώνεις το μέγεθος του partition των 7 (γίνεται μέσα από την διαχείρηση δίσκων των 7) και εγκαθιστάς τα 8 στον κενό χώρο.

2) Σε εικονική μηχανή, μέσα από τα 7. Αυτό γίνεται μέσω του virtual pc, του virtualbox ή του vmware. Η εγκατάσταση είναι εικονική, και τα τρέχεις μέσα από τα 7. Φυσικά, είναι πιο απαιτητικός τρόπος από τον (1) σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη.

Σε ευχαριστω tolis!

Μολις βρω χρονο θα το επιχειρισω!

Eκανα partition στον c(που εχω αρκετο χωρο) αλλα δεν επελεξα ποσο χωρο ηθελα στην αρχη και μου εκανε 80G!

Πως μπορω να το ανακαλεσω και να ξαναφτιαξω χωρο μονο για οσο θελω, τ αλλο να παει παλι στo c

Θελει προγραμμα;ριξε κανα link.

Εκανα νεο χωρο στα 80G που μου αφησε,και το υπολοιπο εμεινε ετσι! Πως θα συγχωνευτει παλι στον c;

Επισης στο καινουργιο χωρο πως θα τα εγκαταστησω;

Γινε λιγο πιο σαφης;

Ευχαριστω!

Ενταξει του εκανα επεκταση και ηρθε στα ισα του.

Λοιπον ακουω τα βηματα κανω partition και μετα τι, πως τα εγκαθιστω;

Δημοσ.

Για partition προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα προγράμματα, μόνο το disk management των windows (δεξί κλικ στο Υπολογιστής -> διαχείρηση -> διαχείρηση δίσκων). Λογικά από εκεί το έκανες κι εσύ. Αφού κατάφερες κι έφτιαξες ένα δεύτερο partition μικραίνοντας τον C, τώρα θεωρητικά έχεις δυο partitions, κατά πάσα πιθανότητα το C και το D (ίσως κι ένα ακόμα μικρό 100ΜΒ που φτιάχνουν αυτόματα τα windows 7, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί).

Τώρα απλά κάνεις boot από το dvd. Δηλαδή, έχοντας ρυθμίσει το bios σου να bootάρει πρώτα από το dvdrom και μετά από τον σκληρό δίσκο. Εκεί, απλά ακολουθείς τις οδηγίες, και επιλέγεις το δεύτερο partition (λογικά D) για την εγκατάσταση των 8. Τα 7, στον C, θα μείνουν ανέπαφα.

Δημοσ.

Για partition προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα προγράμματα, μόνο το disk management των windows (δεξί κλικ στο Υπολογιστής -> διαχείρηση -> διαχείρηση δίσκων). Λογικά από εκεί το έκανες κι εσύ. Αφού κατάφερες κι έφτιαξες ένα δεύτερο partition μικραίνοντας τον C, τώρα θεωρητικά έχεις δυο partitions, κατά πάσα πιθανότητα το C και το D (ίσως κι ένα ακόμα μικρό 100ΜΒ που φτιάχνουν αυτόματα τα windows 7, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί).

Τώρα απλά κάνεις boot από το dvd. Δηλαδή, έχοντας ρυθμίσει το bios σου να bootάρει πρώτα από το dvdrom και μετά από τον σκληρό δίσκο. Εκεί, απλά ακολουθείς τις οδηγίες, και επιλέγεις το δεύτερο partition (λογικά D) για την εγκατάσταση των 8. Τα 7, στον C, θα μείνουν ανέπαφα.

Πως το ρυθμιζεις να μπουταρει;

Εχω κανει partition με ονομα f και 10G χωρο.Εχω κατεβασει εκει τα οχτω, επισης τα εχω και σε ενα στικακι.

Το dvd γιατι το ανακατευεις;

Πρεπει να τα βαλω σε dvd και να τα περασω απο εκει;

Μπαινω bios στο boot αλλα δεν ξερω τι να πατησω.

Επιλεγω κατι παταω enter για να κανω ρυθμισεις και με βαζει αμεσως στα windows 7.

Πως θα το ρυθμισω να μπουταρει κι απο που;!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πως το ρυθμιζεις να μπουταρει;

Εχω κανει partition με ονομα f και 10G χωρο.Εχω κατεβασει εκει τα οχτω, επισης τα εχω και σε ενα στικακι.

Το dvd γιατι το ανακατευεις;

Πρεπει να τα βαλω σε dvd και να τα περασω απο εκει;

Μπαινω bios στο boot αλλα δεν ξερω τι να πατησω.

Επιλεγω κατι παταω enter για να κανω ρυθμισεις και με βαζει αμεσως στα windows 7.

Πως θα το ρυθμισω να μπουταρει κι απο που;!

Ευχαριστω!

Κανεις δεν γνωριζει κατι;!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον μπουταρα το dvd και στο σημειο-select drivers- παταω browse και μου εμφανιζει τους δισκους.

Επιλεγω καποιον αλλα μου λεει μετα

"No devise drivers were found.Make sure that the instalation media contains the correct drivers and then click ok"

Οποιο δισκο και να επιλεξω μου γραφει το ιδιο!

Τι μπορω να κανω.

Εχω κανει partition στον c 30G.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα τα 8 δεν είναι και σε public beta στάδιο, οπότε υπάρχουν μερικά κουλά προβλήματα. Δοκίμασε να δεις αν το sha1 του αρχείου σου είναι σωστό (με κάποιο utility σαν κι αυτό), να δεις αν μπορείς να αλλάξεις το mode των δίσκων από το bios (από ahci σε ide), κι αν δεν βρίσκεις και πάλι άκρη, άστα να "οριμάσουν" λίγο, όταν φτάσουν σε έκδοση RC1 θα πάψουν αυτά τα "παιδικά" προβλήματα.

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα τα 8 δεν είναι και σε public beta στάδιο, οπότε υπάρχουν μερικά κουλά προβλήματα. Δοκίμασε να δεις αν το sha1 του αρχείου σου είναι σωστό (με κάποιο utility σαν κι αυτό), να δεις αν μπορείς να αλλάξεις το mode των δίσκων από το bios (από ahci σε ide), κι αν δεν βρίσκεις και πάλι άκρη, άστα να "οριμάσουν" λίγο, όταν φτάσουν σε έκδοση RC1 θα πάψουν αυτά τα "παιδικά" προβλήματα.

:shock: Στο δικο μου υπολογιστη βρηκε να "κουλαρει";! :P

Παντως τωρα που το ξαναειδα, μολις ξεκιναει εγκατασταση και επιλεξω ρυθμισεις γλωσσας, στο επομενο σταδιο μου γραφει "a required cd/dvd drive device driver is missing adriver floppy disc cd/dvd or usb flash drive"!

Παντως δεν νομιζω, κατι δεν γινεται καλα...κατι λειπει..

Μηπως θελει τιποτα drivers..λεω εγω τωρα.. :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου κατεβασα το προγραμμα exactfile που μου ειπες μπηκα απο μεσα να "τσακωσω" το αρχειο στη θεση που το ειχα για να το ελεγξει ομως δεν το "εβλεπε" καθολου..σαν να ηταν αφαντο!

Μηπως δεν αναγνωριζει τετοιου τυπου αρχεια;

Την αλλαγη mode απ το bios δεν την επιχειρησα ακομα..

Σκεφτηκα να κατεβασω την αλλη εκδοδη windows στα 64bit, λες να παιξει εκεινη; χλωμο το βλεπω! :mrgreen:

Ενταξει τα "επαιξα" τα οχταρια αλλα δεν εκανα τιποτα απ τα παραπανω..

Αυτα που κατεβασα απο σελιδα της microsoft ειχαν προβλημα και δε μου παιζαν, τα κατεβασα λοιπον τυχαια απο αλλου και ιδου...

σαν πρωτη ματια φαινονται καταπληκτικα!

Και τωρα δουλεια......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...