Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Σημερα μολις μου χαλασε μια καρτα gtx580 palit Link!Την πηγα στο πλαισιο οπου και λογικα θα παρω πιστωτικο!Ειχα ενα θεμα με τη καρτα που ειχα ανοιξει και στο forum με low fps στο Heroes of Newerth Link!Δεν βρηκα ακρη παρα πολλα θεματα και γενικως πολλες περιπτωσεις απο πολλους οπως οτι φταει το παιχνιδι,η καρτα και χιλια αλλα δυο!Της εκανα BIOS Flash αμετρητες φορες επιτυχως με πολλα αλλα BIOS και μπορω να πω οτι το προβλημα εξαφανιστηκε κατα μια εννοια δηλαδη απλα ανεβηκαν τα fps!Τεσπα με λιγο παραπανω ψαξιμο μετα ειδα οτι το Heroes of Newerth δεν εχει multitasking αλλα χρησιμοποιει μονο τον εναν core(απλα αποτυχια εταιριας) και κατα μεγαλη πιθανοτητα επαιζε να υπαρχει ασυμβατοτητα παιχνιδιου με drivers nvidia και windows 7!

Στο θεμα μου λοιπον!Η καρτα εβγαλε σημερα artifacts εκανε boot το pc κανονικα(με artifacts) αλλα οταν εφτανε στο logo τον windows(παλι με artifacts) και προχωρουσε μου εβγαζε BSOD!Ειδα την υδροψυξη γιατι πριν μια βδομαδα ειχε σταξει ενα ρακορ και επεσε στη καρτα με αποτελεσμα να τα παιξει αλλα οταν τη καθαρισα/στεγνωσα ηταν μια χαρα ετρεξα ολα τα τεστ και τα περασε ολα!Καθισα ωρες να δω τη φταει και τελικα δεν το βρηκα και την πηγα στο πλαισιο!Το θεμα ειναι οτι το πιστωτικο μου η θα ειναι η αλλαγη της καρτας με μια της αρεσκειας μου η το χρηματικο ποσο και το χρησιμοποιω οπως θελω?Ξερει κανεις?Επισης αν παρω αλλη καρτα δεν ξερω τη να διαλεξω απο θεμα gtx580 και πανω!Σκεφτηκα να παω στην gtx580 lightning MSI που εχουν αλλα δεν ξερω ειμαι ψιλοαναποφασιστος λογο του τη θα μου κατσει ειναι και εκθεσιακο κομματι και δεν ξερω πως παει με αυτα ειναι on the box η μια ζελατινα σκετη?Αυτη που ειχα πηγαινε στα 970 ανετα και με λιγο παραπανω ταση στα 1000!Βεβαια την κρατουσα παντα στα 800 χωρις παραπανω ταση την default της!Αν παρω καποια αλλη θα φτασω το ιδιο η λιγες πιθανοτητες εχω?Επισης sli/cf συμφερει σε καποια καρτα λιγο κατωτερη?Η να περιμενω να παω 2*gtx580 στο μελλον?Το συστημα μου ειναι:

-i7-860

-Evga Classified p55 200

-12 g ddr3

-Psu Hiper M 880W

-Palit gtx580

και παιζω σε αναλυση 1920*1080 με σκοπο να αναβαθμισω στο μελλον με τουλαχιστον 2 οθονες 24αρες η 27αρες!Αναλογα με τα χρηματα!

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος αν θα σου δώσουν πιστωτικό ή οτιδήποτε άλλο . Ειδικά αν τους πεις τα παραπάνω :devil:

Ας σου απαντήσουν και το ξανασυζητάμε .

Δημοσ.

Απο τι στιγμη που η ιδια υπαρχει αν το αποφασισουν θα σου προτεινουν αντικατασταση με την ιδια...Απο εκει και περα μπορεις λογικα να τους πεις οτι θελεις καποια αλλη και να πληρωσεις την διαφορα αν ειναι ακριβοτερη..Συμφωνω με τον moldovan20 διοτι οσα λιγοτερα πεις/ειπες τοσο το καλυτερο..Δεν ξερω ας πουν και αλλοι πιο ειδικοι απο εμενα...Στις περιπτωσεις αυτες πας την αφηνεις και φευγεις...Καλη τυχη παντως..

Δημοσ.

την ειδε την εξετασε το παλικαρι και ειδε τα artifacts και μου ειπε οτι εχει θεμα και λογικα ενα απο τα 2 θα γινει παρολα αυτα μου ειπε οτι πρεπει να περιμενω 2 μερες απλα!ειναι σιγουρο δηλαδη οτι κατι απο τα 2 θα μου δωσουν απλα την ιδια δεν θελω λογω θορυβου/θερμοκρασιας αν και μου εκατσε καλο κομματι αλλα την να πω συμβαινουν και αυτα!εννοειται δεν ειπα ολα αυτα ετσι!απλα εχει προβλημα ειπα! :devil: σε ευχαριστω @Inler

Δημοσ.

Αν τελικά σου δώσουν πίστωση, με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις 2*560 ti ή 2*6950 . Πολύ καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την 580.

Επίσης λες για 2*580 στο μέλλον . 500 ευρώ τώρα + πες 350-400 η δεύτερη αργότερα 850-900 σύνολο. Ενώ τότε θα μπόρεις ν'αλλάξεις τις 2 μικρότερες κάρτες , με 2 της καινούργιας τότε γενιάς και να είσαι στα ίδια περίπου χρήματα, μάλλον λίγο παραπάνω αλλά από επιδόσεις καμία σχέση.

Δε ξέρω εγώ έτσι το σκέφτηκα πάντως όταν έκανα την επιλογή μου.

Δημοσ.

Σαν εμπειρία από RMA του Πλαισίου έχω αρκετή με την γκαντεμοσινη που με δέρνει. Το πιθανότερο είναι να γίνει αντικατάσταση με την ιδία αν υπάρχει η με κάποια καλύτερη σε περίπτωση που δεν υπάρχει.(εδώ θέλει προσοχή γιατί εμένα τουλάχιστον πολλές φορές πήγαν να μου δώσουν κατώτερο από αυτό της αρχικής αγοράς). Τώρα όσο αφορά το πιστωτικό στα περισσότερα προϊόντα για να γίνει πρέπει να επιστρέψεις συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα αν και δεν ξερώ αν ισχύει και για τις κάρτες γραφικών. Το ποσό που πιστώνεσαι δεν είναι αυτό που έδωσες αλλά το πόσο κοστίζει το προϊόν εκείνη την στιγμή στο ράφι τους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αργοπορησα λιγακι( :rolleyes: )!Συνεπως πηρα καρτα καινουργια gtx580 palit για αλλη μια φορα!Απλα ηθελα να ρωτησω,μου δωσαν την καρτα σκετη σε ζελατινα σφραγισμενη βεβαια και οταν ρωτησα γιατι δεν εχει κουτι μου ειπαν οτι ετσι ερχεται απο την εταιρια!Ισχυει αυτο η μπουρδες μου ειπαν?παντως την εχω πεθανει στα tests να σιγουρευτω και μεχρι στιγμης καποιο θεμα δεν εχω συν και οτι αγγιζει και τα 1000mhz!Τελος μου "αναννεωσαν" την αποδειξη απο τα 503,99 που την ειχα στα 519 οσο ηταν στο site τους καλο ειναι αυτο ετσι?

Δημοσ.

Το οτι έρχεται έτσι η κάρτα σε ζελατίνα δεν ισχύει χωρίς κουτί manuals κτλπ, πολύ πιθανόν να ειναι bulk συσκευασία (καμία διαφορά με την box ) την οποια την κοστολογούν πιο φθηνά λογο έλειψη της συσκευασίας.

Αφου σου δουλεύει κανονικά και εχεις και απόδειξη για εγγύηση δεν εχεις κανέναν θέμα ειναι το κεφάλι σου ήσυχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...