Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα ήχου (εσωτερική)

giokarv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!!! Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής : προσπαθώ να περάσω στον υπολογιστή κάποια αρχεία ήχου απο μια εξωερική πηγή,όταν τελειώνει και πατάω αναπαραγωγή του αρχείου που έχω στον υπολογιστή το παίζει παραμορφωμένο. Έχω προσπαθήσει τα πάντα (χαμήλωσα τους δείκτες ηχογράφης κτλ)αλλά μου ξανα κάνει το ίδιο. Εαν κάποιος γνωρίζει που έιναι το πρόβλημα και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω ασ μου πεί Τι πρέπει να κάνω ;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!!! Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής : προσπαθώ να περάσω στον υπολογιστή κάποια αρχεία ήχου απο μια εξωερική πηγή,όταν τελειώνει και πατάω αναπαραγωγή του αρχείου που έχω στον υπολογιστή το παίζει παραμορφωμένο. Έχω προσπαθήσει τα πάντα (χαμήλωσα τους δείκτες ηχογράφης κτλ)αλλά μου ξανα κάνει το ίδιο. Εαν κάποιος γνωρίζει που έιναι το πρόβλημα και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω ασ μου πεί Τι πρέπει να κάνω ;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων!!!

Λογικά απο όσο μπορώ να φαντστώ το ανοίγεις με κάποιο κλασσικό πρόγραμμα ε?(VLC,Windows Media κλπ).Αν το ανοίγεις με πρόγραμμα για παραγωγή,σύνθεση κλπ τσεκαρε το buffer του!Και αυτό στο κάνει και στο youtube ασ πούμε?

Δημοσ.

Δεν το ανοίγω με κάποιο player. περνάω σε real time στο nero wave και όταν πατήσω αναπαραγωγή στην κυματομορφή που έχει περάσει το αναπαράγει παραμορφωμένα. Δηλαδή δεν έχω κάνει μορφοποίηση ακόμα ωστε να το κάνω αρχείο wav ή mp3.

Δημοσ.

Δεν το ανοίγω με κάποιο player. περνάω σε real time στο nero wave και όταν πατήσω αναπαραγωγή στην κυματομορφή που έχει περάσει το αναπαράγει παραμορφωμένα. Δηλαδή δεν έχω κάνει μορφοποίηση ακόμα ωστε να το κάνω αρχείο wav ή mp3.

Ναι οκ!Αλλά παρ'όλα αυτά το κάνει π.χ και στο youtube?

Ναι οκ!Αλλά παρ'όλα αυτά το κάνει π.χ και στο youtube?

Δημοσ.

Οχι. Οταν αναπαράγει οτιδήποτε άλλο (αρχείο ήχου , βίντεο) τα παιζει μια χαρά. Μόνο οτι περνάω στον υπολογιστή απο εξωτερική πηγή παραμορφώνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...