nikolas16 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν είδα αυτο το βίντεο και θέλω να παρω τα υλικά ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ? :$ (Μενω μοσχάτο και θέλω να παω με το τρενο στα μαγαζια)
thanos2718 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Το κούμπωμα της θήκης από την λάμα του έχει πέσει 15000 φορές!Ας το πετάξει! :P :-D
apd453 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τα χέρια του παληκαρίου δε πιάνουν καθόλου πάντως και το σπαθί που έκανε είναι για το γιούτσο. Αν παρόλα αυτά σε άρεσε είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Χρειάζεσαι. Σέγα ή πριόνι για χειροτεχνίες(από βιβλιοπωλεία ή καταστήματα ειδών hobby). Αν δώσεις πάνω από 5-6ευρά πάει να πει πως σε κλέψανε. Πριονάκια ανταλλακτικά για πριόνι ή σέγα χειρός χειροτεχνίας. Ανάλογα με τη ποιότητα παίζουν 3-5 ευρά τα 12τεμάχια. Γυαλόχαρτιέρα η απλό γυαλόχαρτο(από σιδηρικά χρώματα). 0,5-0,6λεπτά/έκαστος. Το μπάλσα είναι πολύ μαλακό. 600άρι είναι καλά. Μπάλσα πάχους 10mm(από καταστήματα ειδών hobby ή ειδών σχεδίου ή ειδών μοντελισμού). Γύρο στα 4 παρά κάτι ευρά το φύλλο. Ένα κομμάτι ξύλο. Τσάμπα. Ταινία μαύρη από σιδηρικά χρώματα. Πλαστικό μπουκάλι κόκας από το περίπτερο Μαχαίρι. Εύκολο και αυτό. Σίγουρα θα έχεις σπίτι κανένα κοφτερό Αλουμινόχαρτο. Οι τιμές παίζουν ανάλογα το σούπερ μάρκετ. Χρώματα σε σπρέι. Οι τιμές παίζουν ανάλογα τη μάρκα.
kuzko21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ε , τι θες; τα σπρει σε βιβλιοπωλειο μεγαλο / χρωματοπωλειο. το μαχαιρι σε τιποτα ειδη με κινηγι. το Πεπσι στο περιπτερο. δεν ξερω εαν εχει κατι αλλο , δεν το ειδα ολο.
haris013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 τι μαλακια ειναι αυτη.... +1000 ελεος!
nikolas16 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 δεν καταλάβατε ενοείτε οτι δεν θελω να φτιαξω αυτη την ηλιθιότητα μονο τη λεπίδα θέλω λαβή έχω και μαλιστα φοβερή τα εργαλεία επισης τα έχω θέλω να μου πει κάποιος ονομαστίκα σε ποιο μαγαζί μπορώ να βρω μία σκληρή πλακα ξύλο σαν αυτή που εχει ο τυπάς εκει πέρα B) B) B)
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Κορίτσια δεν έχουν στο σχολείου του τύπου στο βίντεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.