jumper_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αναβει το pc μου.. Desktop παλιο(pentium 4 στα 3,2Ghz) που δουλευε.. Πηγα να το στησω παλι και δεν αναβει.. βασικα παιρνει μπροστα και σβηνει.. Καποιες φορες προλαβαινει να δειξει λιγο απο τα χαρακτηριστικα καποιες οχι.. και τωρα το ελυσα παλι και του εχω πανω μητρικη (με ενσωματομενη GPU) Ram, Cpu+Ψυκτρα και ενα FAN.. και παλι αναβει 4-5 sec και σβηνει.. Τι μπορει να ειναι;; PLZ Βοηθηστε μεεεε!!!
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ πιθανό να είναι το τροφοδοτικο... δοκίμασε ένα άλλο!
tilbellos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ελενξε αν η ψυκτρα του επεξεργαστή παταει καλα
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μια και ανάβει και σβήνει μετά από λίγο, να υποθέσω εγώ ότι την ψύχτρα του επεξεργαστή την έβγαλες; Αν ναι για να την τοποθετήσεις έβαλες νέα πάστα αφού καθάρισες την παλιά;
jumper_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ πιθανό να είναι το τροφοδοτικο... δοκίμασε ένα άλλο! Και τι να εχει παθει;; αφου αναβει εστω για λιγο και μετα σβηνει.. Το τροφοδοτικο ειναι και το μονο αξιολογο πανω στο pc μιας και το ειχα αλλαξει ενα χρονο πριν( coolermaster 520W) Εχω σκασει...Ειναι το μονο που ελπιζω να μη φταιει...
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Και τι να εχει παθει;; αφου αναβει εστω για λιγο και μετα σβηνει.. Το τροφοδοτικο ειναι και το μονο αξιολογο πανω στο pc μιας και το ειχα αλλαξει ενα χρονο πριν( coolermaster 520W) Εχω σκασει...Ειναι το μονο που ελπιζω να μη φταιει... Απάντησε στο απο πάνω...
jumper_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στην πριζα το εχεις βαλει; Αν ηταν ειρωνικο ξαναδιαβασε το πρωτο ποστ και θα δεις οτι λεω οτι αναβει και σβηνει... αλλες φορες σε 2-3 sec και αλλες μετα απο 9-10... edit: Μια και ανάβει και σβήνει μετά από λίγο, να υποθέσω εγώ ότι την ψύχτρα του επεξεργαστή την έβγαλες; Αν ναι για να την τοποθετήσεις έβαλες νέα πάστα αφού καθάρισες την παλιά; sorry καρμεν αλλα ηρθε οσο εγραφα.. δεν το πειραξα αλλα σιγουρα ειναι χαλια.. μπορει να κουνηθηκε και να φταιει αυτο;; να μην παταει καλα;;
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 sorry καρμεν αλλα ηρθε οσο εγραφα.. δεν το πειραξα αλλα σιγουρα ειναι χαλια.. μπορει να κουνηθηκε και να φταιει αυτο;; να μην παταει καλα;; Ναι δε το αποκλείω. Για να φύγει αυτή η περίπτωση βγάλε την καθάρισε την και ξανατοποθέτησέ την. Εννοείται με πάστα έτσι;
akis_supernatural Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου γιατι μου εχει συμβει το ιδιο. εστησα ενα παλιο pc που ειχα και το εβαλα σε καινουργιο κουτι. μου εκανε και εμενα το ιδιο εσβηνε μετα απο λιγο. τελικα αποδειχθηκε οτι εκλεινε γιατι ειχα βαλει τη μητρικη να ακουμπαει στο κουτι πισω στο μεταλλικο χωρις να βαλω κατι βιδες που ειχε το κουτι μεσα οι οποιες κρατανε τη μητριη λιγο πιο μεσα για να εχει λιγο κενο. δοκιμασε το...
jumper_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ πιθανό να είναι το τροφοδοτικο... δοκίμασε ένα άλλο! στην πριζα το εχεις βαλει; ελενξε αν η ψυκτρα του επεξεργαστή παταει καλα Ναι δε το αποκλείω. Για να φύγει αυτή η περίπτωση βγάλε την καθάρισε την και ξανατοποθέτησέ την. Εννοείται με πάστα έτσι; λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου γιατι μου εχει συμβει το ιδιο. εστησα ενα παλιο pc που ειχα και το εβαλα σε καινουργιο κουτι. μου εκανε και εμενα το ιδιο εσβηνε μετα απο λιγο. τελικα αποδειχθηκε οτι εκλεινε γιατι ειχα βαλει τη μητρικη να ακουμπαει στο κουτι πισω στο μεταλλικο χωρις να βαλω κατι βιδες που ειχε το κουτι μεσα οι οποιες κρατανε τη μητριη λιγο πιο μεσα για να εχει λιγο κενο. δοκιμασε το... Οτι πιο τρελο μου συμβαινει!!! Και δευτερο σετακι που παω να ανοιξω τα ιδια!!! μονο κοινο το case και hdd που και οταν δεν τους συνδεω παλι τα ιδια.. Μπορει να φταιει το CASE???
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οτι πιο τρελο μου συμβαινει!!! Και δευτερο σετακι που παω να ανοιξω τα ιδια!!! μονο κοινο το case και hdd που και οταν δεν τους συνδεω παλι τα ιδια.. Μπορει να φταιει το CASE??? Για χαλάρωσε και πες τι έγινε, γιατί δε πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια... Ποιο σετάκι;
jumper_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Για χαλάρωσε και πες τι έγινε, γιατί δε πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια... Ποιο σετάκι; Λοιπον.. εχω αλλο ενα σετακι Mobo/cpu/gpu/ram με αλλο τροφοδοτικο.. λιγο πιο παλιο ακομα αλλα λειτουργικο...πηγα να βαλω αυτο πανω.. και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα.. υ.γ. μονο το case ειναι το ιδιο...
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αποστάτες έβαλες στο κουτί; Ή είναι από τα παλιά κουτιά που έχουν κάτι υψώματα (σα καρούμπαλα) στα σημεία που βιδώνεις την μητρική; Καμιά φώτο θα βοήθαγε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.