pbp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας, Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για windows 7 σε λαπτοπ. Μαλλον κάποια ρύθμιση έχει αλλάξει και όταν βάζω την μπαταρία μου στο λαπτοπ αυτή δεν φορτίζει. Κάτω δεξιά την διαβάζει αλλά αμα πατήσεις πάνω στο εικονίδιο της τοτε λεει ποσο απομένει και σε παρενθεση (δεν φορτίζεται). Μηπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ για το χρόνο σας
axaraktiristos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ο φορητός σου μήπως είναι sony vaio ?
pbp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ο φορητός σου μήπως είναι sony vaio ? Sumsung ειναι ... Τι σχέση εχει αυτο? Τελικά κατάλαβα οτι η μπαταρία παει μέχρι 80% και εκει σταματάει να φορτίζει... Αν ειναι πχ 30% φορτίζει μέχρι 80%... Παλιά φόρτιζε μέχρι 100%. 3 Μήνες το έχω το λαπτοπ και την μπαταρία την εχω χρησιμοποιήσει καμια 5 φορες ολο και ολο...
ss13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Sumsung ειναι ... Τι σχέση εχει αυτο? Τελικά κατάλαβα οτι η μπαταρία παει μέχρι 80% και εκει σταματάει να φορτίζει... Αν ειναι πχ 30% φορτίζει μέχρι 80%... Παλιά φόρτιζε μέχρι 100%. 3 Μήνες το έχω το λαπτοπ και την μπαταρία την εχω χρησιμοποιήσει καμια 5 φορες ολο και ολο... Αν είναι στην εγγύηση πάρε τηλέφωνο http://www.alman.gr/el/contact-us.html και ψάχτο μήπως και σου δώσουν άλλη !!
da-vinci Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 μεσα απο καποιο προγραμμα προστασιας της μπαταριας του υπολογιστη σου υπαρχει η ρυθμιση να την απεν/σεις και να φορτιζει 100%.κοιτα στα προγραμματα samsung
axaraktiristos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ο φορητός σου μήπως είναι sony vaio ? Επειδή δεν ανέφερες στο αρχικό post ποιο pc έχεις , και στα sony vaio έχει επιλογή με την οποία μπορείς να ρυθμίσεις την μπαταρία να φορτίζει μέχρι το 50 % η το 80% ώστε να προστατεύεται η μπαταρία , έλεγα μήπως είχες τέτοιο pc και κατά λάθος είχες βάλει αυτήν την ρύθμιση . Στο vaio η επιλογή αυτή είναι στην θέση : έναρξη , όλα τα προγράμματα , vaio control center . Δες μήπως και στο Samsung έχει κάτι αντίστοιχο ..
pbp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν ανέφερες στο αρχικό post ποιο pc έχεις , και στα sony vaio έχει επιλογή με την οποία μπορείς να ρυθμίσεις την μπαταρία να φορτίζει μέχρι το 50 % η το 80% ώστε να προστατεύεται η μπαταρία , έλεγα μήπως είχες τέτοιο pc και κατά λάθος είχες βάλει αυτήν την ρύθμιση . Στο vaio η επιλογή αυτή είναι στην θέση : έναρξη , όλα τα προγράμματα , vaio control center . Δες μήπως και στο Samsung έχει κάτι αντίστοιχο .. Εντάξει το βρήκα! Εχει κατι αντιστοιχο και στα samsung! Σ ευχαριστώ πολυ φιλε μου να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.