Dosas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Βλέπω πάλι οι λαζό-expats το κάνουν μπάχαλο με τις καφρίλες τους περί τεμπελιάς. Επειδή εκεί στο βασίλειο των Πρώσσων σας συμπεριφερόνται σαν πολίτες 5ης κατηγορίας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάζετε και τα απωθημένα σας στα ελληνικά φόρα έτσι; Πρωσσικά φόρα δεν έχει να πάτε; Έτσι και αλλιώς Έλληνες δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τω μεταξύ, κι ενώ είναι ΥΠΕΡΟΧΑ απίστευτη η αλληλουχία κάποιων γεγονότων, όπως * έναρξη ξεπουλήματος κρατικών επιχειρήσεων αρχών δεκαετίας '90 αιτιολογίας διογκωμένου/δυσλειτουργικού/ζημιογόνου δημόσιου τομέα * λεηλασία μικροεπενδυτών μέσω χρηματιστηρίου * είσοδος στη νομισματική ένωση με ψευδή στοιχεία σε συνδυασμό με υπερδανεισμό μέσω μυστικών/αδιαφανών swaps * ολοκλήρωση μεγάλων (έως τρισμέγιστων) έργων εν όψει Ολυμπακών Αγώνων * σταδιακή κιμαδοποίηση/συγχώνευση ασφαλιστικών φορέων * πρωτοφανής εκτίναξη δανεισμού μέσω κρατικών ομολόγων διαθέσιμων στις διεθνείς χρηματαγορές * πρόσκληση Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και σύναψη δανειακής συμβάσεως σε συνεργασία με την ΕΕ * καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων (χημεία και τέρατα και άγριο ξύλο στο Σύνταγμα τον Ιούνιο) * επιβολή διαρθρωτικών/εξυγειαντικών δημοσιονομικών μέτρων (νέα ξεπουλήματα, πετσοκόμματα μισθών, αποδιοργάνωση/σύμπτυξη οργανισμών), σε συνδυασμό με άλλα παρεμφερή σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας (500ευροι μισθοί νέων) με κερασάκι έκτακτα (που μονιμοποιούνται σίγά-σιγά κι ένα-ένα) μέτρα φοροΜΠΗΧΤΙΚΗΣ πολιτικής * αποκάλυψη μεθοδεύσεων του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ (σε συνεργασία με την Eurostat και υπό την γνώση της ηγεσίας του υπουργείου οικονομικών καθώς και γενικά της κυβερνητικής ηγεσίας) μετά από καταγγελία στα ΜΜΕ του μέλους της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά για να αγγίξει (τελικώς) το φαινόμενο κρατικό έλλειμα το 15+% (ενώ πρόχειροι αμεθόδευτοι υπολογισμοί το φέρουν να κατεβαίνει σε πραγματικά νούμερα μέχρι και 9%) ώστε να χρυσωθεί το χάπι της δανειακής σύμβασης αλλά και των μνημονιακών επιταγών του * αποκαλύψεις για την αδιαφάνεια της ακριβής οικονομικής κατάστασης χωρών-οδηγών όπως η Γερμανία παρ' ολ' αυτά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ, που παρά τη γενική εικόνα των προηγουμένων, συνεχίζουν να επιδίδονται στο σπορ της απόδοσης ευθυνών στον λαό γενικώς, στην νοοτροπία και στο ντιενέι του, να χρεώνουν "την κατάντια μας" σε οτιδήποτε δημόσιο/κρατικό, να στοχοποιούν την "τεμπελιά" μας, την "αργομισθία" και την "αντιπαραγωγικότητά" μας, να τους φταίνε οι "αναρχικοί", οι "αριστεροί" και κυρίως "οι ιστορικά αποτυχημένες κι ανεφάρμοστες ιδεολογίες τους" (και για να ισχυροποιήσει τον ισχυρισμό, θα φέρει τα γνωστά παραδείγματα των μεγαλοστελεχών/αρχηγών σχετικών κομματικών σχηματισμών), να χειροκροτάνε τον κάθε δημοσιοκάφρο/πουλημένο τομάρι που τους κουνάει το δάχτυλο και τους λέει "η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο Ευρώ, το μέχρι πρότεινος...σοβιετικό κρατικό ελληνικό μοντέλο πρέπει να πάρει τέλος και οι οργανισμοί να ιδιωτικοποιηθούν ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, οι θυσίες του κόσμου είναι επώδυνες αλλά πρέπει να γίνουν διότι αλλιώς θα Χ Ρ Ε Ω Κ Ο Π Η Σ Ο Υ Μ Ε (...χωρίς βέβαια να εξηγεί τί ακριβώς σημαίνει αυτό, εκτός από το ΠΟΛΥ να πει "ε δε θα 'χετε να φάτε, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ, αυτό σημαίνει"), αυτάρεσκα θεωρώντας πως κατέχουν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, και βολικά/μηδενιστικά προφητεύοντας/προσδοκώντας σε μια πλήρη κατάρρευση των πάντων... Δεν έχει όντως όρια, Αλβέρτο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ήταν πολύ ξεκάθαρη η ερώτησή μου ακόμα και για το μεγαλύτερο troll του πλανήτη. Οι επιδοτήσεις της ΕΕ? Οι οποιεσδήποτε επιδοτήσεις, τι διαφορά έχει;
gnsX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τω μεταξύ, κι ενώ είναι ΥΠΕΡΟΧΑ απίστευτη η αλληλουχία κάποιων γεγονότων, όπως * έναρξη ξεπουλήματος κρατικών επιχειρήσεων αρχών δεκαετίας '90 αιτιολογίας διογκωμένου/δυσλειτουργικού/ζημιογόνου δημόσιου τομέα * λεηλασία μικροεπενδυτών μέσω χρηματιστηρίου * είσοδος στη νομισματική ένωση με ψευδή στοιχεία σε συνδυασμό με υπερδανεισμό μέσω μυστικών/αδιαφανών swaps * ολοκλήρωση μεγάλων (έως τρισμέγιστων) έργων εν όψει Ολυμπακών Αγώνων * σταδιακή κιμαδοποίηση/συγχώνευση ασφαλιστικών φορέων * πρωτοφανής εκτίναξη δανεισμού μέσω κρατικών ομολόγων διαθέσιμων στις διεθνείς χρηματαγορές * πρόσκληση Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και σύναψη δανειακής συμβάσεως σε συνεργασία με την ΕΕ * καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων (χημεία και τέρατα και άγριο ξύλο στο Σύνταγμα τον Ιούνιο) * επιβολή διαρθρωτικών/εξυγειαντικών δημοσιονομικών μέτρων (νέα ξεπουλήματα, πετσοκόμματα μισθών, αποδιοργάνωση/σύμπτυξη οργανισμών), σε συνδυασμό με άλλα παρεμφερή σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας (500ευροι μισθοί νέων) με κερασάκι έκτακτα (που μονιμοποιούνται σίγά-σιγά κι ένα-ένα) μέτρα φοροΜΠΗΧΤΙΚΗΣ πολιτικής * αποκάλυψη μεθοδεύσεων του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ (σε συνεργασία με την Eurostat και υπό την γνώση της ηγεσίας του υπουργείου οικονομικών καθώς και γενικά της κυβερνητικής ηγεσίας) μετά από καταγγελία στα ΜΜΕ του μέλους της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά για να αγγίξει (τελικώς) το φαινόμενο κρατικό έλλειμα το 15+% (ενώ πρόχειροι αμεθόδευτοι υπολογισμοί το φέρουν να κατεβαίνει σε πραγματικά νούμερα μέχρι και 9%) ώστε να χρυσωθεί το χάπι της δανειακής σύμβασης αλλά και των μνημονιακών επιταγών του * αποκαλύψεις για την αδιαφάνεια της ακριβής οικονομικής κατάστασης χωρών-οδηγών όπως η Γερμανία παρ' ολ' αυτά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ, που παρά τη γενική εικόνα των προηγουμένων, συνεχίζουν να επιδίδονται στο σπορ της απόδοσης ευθυνών στον λαό γενικώς, στην νοοτροπία και στο ντιενέι του, να χρεώνουν "την κατάντια μας" σε οτιδήποτε δημόσιο/κρατικό, να στοχοποιούν την "τεμπελιά" μας, την "αργομισθία" και την "αντιπαραγωγικότητά" μας, να τους φταίνε οι "αναρχικοί", οι "αριστεροί" και κυρίως "οι ιστορικά αποτυχημένες κι ανεφάρμοστες ιδεολογίες τους" (και για να ισχυροποιήσει τον ισχυρισμό, θα φέρει τα γνωστά παραδείγματα των μεγαλοστελεχών/αρχηγών σχετικών κομματικών σχηματισμών), να χειροκροτάνε τον κάθε δημοσιοκάφρο/πουλημένο τομάρι που τους κουνάει το δάχτυλο και τους λέει "η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο Ευρώ, το μέχρι πρότεινος...σοβιετικό κρατικό ελληνικό μοντέλο πρέπει να πάρει τέλος και οι οργανισμοί να ιδιωτικοποιηθούν ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, οι θυσίες του κόσμου είναι επώδυνες αλλά πρέπει να γίνουν διότι αλλιώς θα Χ Ρ Ε Ω Κ Ο Π Η Σ Ο Υ Μ Ε (...χωρίς βέβαια να εξηγεί τί ακριβώς σημαίνει αυτό, εκτός από το ΠΟΛΥ να πει "ε δε θα 'χετε να φάτε, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ, αυτό σημαίνει"), αυτάρεσκα θεωρώντας πως κατέχουν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, και βολικά/μηδενιστικά προφητεύοντας/προσδοκώντας σε μια πλήρη κατάρρευση των πάντων... Δεν έχει όντως όρια, Αλβέρτο. Εν τω μεταξύ φταις δε φταις χρωστάς,αυτά τα χρέη δημιουργήθηκαν απο την ευρωπαική ένωση και την χάλια οικονομική πολιτική της που είναι προσαρμοσμένη στην οικονομία της Γερμανίας και δεν ταιριάζει σε όλες τις χώρες. Ας βάλουμε ότι φταίνε ευρωπαίοι και πολιτικοί για το 99,99% της κατάστασης,αυτό που εμένα με τσατίζει είναι ότι ο Έλλην δεν αναγνωρίζει ούτε το 0,01% της δικιής του ευθύνης. 7 με 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες είναι κάτω απο το αφορολόγητο,κλέβουν την εφορία δλδ τον κόσμο που πληρώνει φόρους χρόνια τώρα,το κράτος θα έπρεπε να έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς για να τα παίρνει,άρα φταίει 100% το κράτος,ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχει την παραμικρή ευθύνη. Οι αγρότες έκαναν όλες τις επιδοτήσεις βίλες και μεσρσεντές ενώ ήταν για να αλλάξουν καλλιέργειες, το κράτος θα έπρεπε να έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς για να ελέγχει,άρα φταίει 100% το κράτος,ο αγρότης δεν έχει την παραμικρή ευθύνη. Γίνεται ένας χαμός επειδή θα απολυθούν οι αργόμισθοι ΔΥ,κρίμα πραγματικά για όποιον χάνει την δουλειά του,τα χρόνια είναι δύσκολα. Γίνεται χαμός γιατί η απόλυση γίνεται ευθέως,washcloud απολύεσαι λέει και φωνάζουν τα κανάλια. Μέσα στο 11 πλαγίως απολύθηκαν 500.000 ιδιωτικοί υπάλληλοι,κανένας χαμός δεν έγινε,γιατί δεν ήταν απευθείας απόλυση,ήταν με χαράτσια που οδήγησαν στο κλείσιμο των επιχειρήσεων,και όλα αυτά τα χαράτσια ήταν για να μην ακουμπήσουν για μια ΑΚΟΜΑ φορά τους τεμπέληδες του δημοσίου. Ποιος φώναξε για αυτούς τους 500.000 και άλλους τόσους που είδαν τον μισθό τους στο -50%; Θα αγωνιστώ με τον ίδιο τρόπο,την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια δύναμη που αγωνίστηκε ο ΔΥ όταν ο ιδιωτικός τομέας σφαζόταν,αλληλεγγύη! Να απολυθούν απο το δημόσιο όλοι οι ΔΥ που έχουν ως Β βαθμού συγγένειας με πολιτικούς,δημάρχους κτλ,καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους,μια χαρά 100.000 και παράσιτα θα βρεθούν. Η Ελλάδα χρωστάει,είτε φταίει είτε όχι,αυτά τα χρέη πρέπει να πληρωθούν με το α ή τον β τρόπο. Μέχρι τώρα βλέπω το κάρο της οικονομίας να το σέρνει ο ιδιωτικός τομέας που δίνει έμμεση βοήθεια στην περικοπή δαπανών ενώ ο δημόσιος που έχει ΆΜΕΣΗ συμμετοχή μέχρι τώρα είναι στην απ' έξω.,η ΤΡΟΙΚΑ μας έφερε ένα αγγούρι 2 μέτρα και είπα σε ποιον κώλο θα μπει;Φυσικά το 1,5 μέτρο στον ιδιωτικό και βάλε το μισό στον δημόσιο.Δικαιοσύνη πάνω απ' όλα. Επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο,ο περήφανος Έλλην είναι τόσο υπερήφανος που δεν θέλει να μειώσει τον μισθό του,δεν θέλει να πουλήσει περιουσία,δεν θέλει γενικά να κάνει καμιά θυσία(παράλληλα είναι υπέρ της δραχμής,άγνωστο πως τα συνδυάζει),απλά δεν θέλει να πληρώσει τους κακούς ευρωπαίους.Να διαγραφούν τα χρέη και όχι μόνο αυτό αλλά να ξαναέρθει η εποχή των παχιών αγελάδων δανειζόμενος ξανά απο τους ίδιους,γιατί είναι περήφανος γι' αυτό. Επίσης λόγω τεράστιας υπερηφάνιας δεν αναγνωρίζει την παραμικρή ευθύνη στο πρόσωπο του,φταίνε οι άλλοι πάντα,λες και τους ψηφίζει ο Εζέλ και κυβερνάνε,ούτε ο ελεύθερος επαγγελματίας έχει έστω ένα συμβολικό μερίδιο ευθύνης που έκλεβε την εφορία για χρόνια,ούτε ο αγρότης που έκανε τις επιδοτήσεις βίλες αλλά ούτε κιο ΔΥ που μπήκε με ρουσφέτι και ήταν πλεονάζων προσωπικό. Κι εγώ μαζί στο τελευταίο περί "κακών ευρωπαίων",θα κάνω θυσίες,θα πληρώσω και μόλις ξανασταθώ στα πόδια μου θα τους πω άντε και γαμηθείτε τώρα,δεν είμαι περήφανος μάλλον. ps:Αν σας φαίνεται ότι τα μέτρα οδηγούν στην εξαθλίωση (οδηγούν κάποιους σίγουρα),πραγματικά απορώ πως νομίζετε ότι θα ήταν τα πράγματα αν γυρνάγαμε σε δραχμή.Με δραχμή θα ήταν καλύτερα ΜΟΝΟ αν συμφωνούσαν οι δανειστές,με μαγκιά πάω δραχμή και δεν χρωστάω δεν παίζει να δει κάποιος προκοπή.
παπι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχα και νομιζα οτι μονο εγω πιστευα στο οτι το προβλημα ειναι κοινωνικο. +1 gnsx
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 το πρόβλημα,δεν ειναι κοινωνικό,ειναι πολιτικό. Τόσα χρόνια(200)το κρατος γνώριζε ολες αυτες τις πρακτικές και τις ενθάρρυνε κιόλας(κλασσικό το παράδειγμα με τα αυθαίρετα),ο λογος απλός. Ο λαος είχε οικονομικό προβλημα μια ζωη,επειδή ομως το κρατος ειναι τσιφλίκι,το βόλευε,αυτός να ζει και να κινείται στη μαυρη και καθε φορα που θα προέκυπτε προβλημα αδηφαγίας(που χτυπάμε κανόνι),να ρίχνει το φταίξιμο σ'εμας. Το αυτο,ισχύει και στην αγαπημένη σας ευρωπη, που ολα ειναι άριστα,τα τελευταία 10-15 χρόνια και πλεον εχει γίνει κ εκει ο κανόνας,οποτε να αφήστε τις παπάρες περι ελληνα κλπ στην άκρη
gnsX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το αυτο,ισχύει και στην αγαπημένη σας ευρωπη, που ολα ειναι άριστα,τα τελευταία 10-15 χρόνια και πλεον εχει γίνει κ εκει ο κανόνας,οποτε να αφήστε τις παπάρες περι ελληνα κλπ στην άκρη προσωπικά καθόλου αγαπητή δεν μου είναι η ευρώπη,δεν ξέρω τι κάνουν οι ευρωπαίοι και δεν με νοιάζει να σου πω. Για τα του τόπου μου λέω,ευθύνη έχουν όλοι,τώρα αν είναι 0,00001% ή 1% δεν ξέρω,το θέμα είναι να αναγνωρίσει κι ο έλληνας επιτέλους τις ευθύνες του,μικρές μεγάλες.
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 προσωπικά καθόλου αγαπητή δεν μου είναι η ευρώπη,δεν ξέρω τι κάνουν οι ευρωπαίοι και δεν με νοιάζει να σου πω. Για τα του τόπου μου λέω,ευθύνη έχουν όλοι,τώρα αν είναι 0,00001% ή 1% δεν ξέρω,το θέμα είναι να αναγνωρίσει κι ο έλληνας επιτέλους τις ευθύνες του,μικρές μεγάλες. Σε μια ενωση,τι σε κανει να πιστεύεις οτι ο καθένας ακολουθεί ξεχωριστή γραμμή; Στη νοτια γαλλια που εμενα για καποιο χρονικο διάστημα,ενας νεος,παίρνει 400 ευρω,κατάμαυρα για 8ωρακι. Οι αγρότες δηλώνουν οτι να'ναι,το κλέψιμο στια δημοσία εργα παει σύννεφο(απλα επειδή τα φτιαχνουν οι ιδιοι και οχι τιποτα γερμανοι,οπως εδω καλη ωρα,βλεπεις οτι ακομα και στα πυρηναια,το οδόστρωμα,ειναι άριστο)και φυσικα οι ΔΥ σε κρίσιμες υπηρεσίες(οπως πολεοδομία),τα πιανουν. Το αυτο μου εχουν πει και για Γερμανια(η βλέπουμε τι κανει σε παγκόσμιο επίπεδο,νο1 διεφθαρμένη/διαφθορέας) και αγγλια και παντού.
gnsX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι βρε,σου λέω δεν με νοιάζει τι κάνουν αυτοί.Είτε τα παίρνουν είτε όχι,είτε δουλεύουν είτε όχι,εγώ βλέπω τα δικά μας καμάρια εδώ. Αυτά θέλω να αλλάξουν,ας αλλάξουμε πρώτοι λοιπόν αφού λες ότι και έξω είναι τα ίδια,επειδή είναι και οι άλλοι για τα μπάζα πάει να πει ότι είμαστε ΟΚ;
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι βρε,σου λέω δεν με νοιάζει τι κάνουν αυτοί.Είτε τα παίρνουν είτε όχι,είτε δουλεύουν είτε όχι,εγώ βλέπω τα δικά μας καμάρια εδώ. Αυτά θέλω να αλλάξουν,ας αλλάξουμε πρώτοι λοιπόν αφού λες ότι και έξω είναι τα ίδια,επειδή είναι και οι άλλοι για τα μπάζα πάει να πει ότι είμαστε ΟΚ; Οχι,δεν είμαστε οκ αλλα αν εχεις προσέξει,ολοι δείχνουν το δάχτυλο,χωρις να κανουν τη αυτοκριτική τους,αυτο τους κανει χειρότερους.
παπι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι,δεν είμαστε οκ αλλα αν εχεις προσέξει,ολοι δείχνουν το δάχτυλο,χωρις να κανουν τη αυτοκριτική τους,αυτο τους κανει χειρότερους. Ε καλα τωρα.. Ποιον να δειξουν; Η Ελλαδα εχει το σοβαροτερο χρηματοπιστωτικο προβλημα. Η Γαλλια θα σπρωξει ενα ομολογο 10ετη/3% και θα το παρει, η Ελλαδα παλι.....
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ε καλα τωρα.. Ποιον να δειξουν; Η Ελλαδα εχει το σοβαροτερο χρηματοπιστωτικο προβλημα. Η Γαλλια θα σπρωξει ενα ομολογο 10ετη/3% και θα το παρει, η Ελλαδα παλι..... Η ελλαδα,απέκτησε το σοβαρότερο πρόβλημα,τα τελευταία 2 χρόνια,με τις μλκιες της ΕΕ(η πολιτική ένωση παίζεται,όχι η χρεοκοπία της ευρωπαϊκής(οικονομικής) ένωσης). ενα πασίγνωστο βιντεακι. http://www.youtube.com/watch?v=xPnqpswUhPQ
παπι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Η ελλαδα,απέκτησε το σοβαρότερο πρόβλημα,τα τελευταία 2 χρόνια,με τις μλκιες της ΕΕ(η πολιτική ένωση παίζεται,όχι η χρεοκοπία της ευρωπαϊκής(οικονομικής) ένωσης). Θα διαφωνησω. Η Ελλαδα ανεβασε απο μονη της το χρεος σε ενα σημειο που δεν ειναι διαχειρισιμο. Η Ελλαδα (κρατος, εμενα μου αρεση το Ελλαδα ) εξεδιδε ομολογα ξεροντας οτι δεν θα μπορεσει να τα ξεπληρωσει. Απο το 2000 λεγανε οτι η δημοσια ασφαλιση δεν θα αντεξει, αλλα δεν εκαναν τιποτα.
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Θα διαφωνησω. Η Ελλαδα ανεβασε απο μονη της το χρεος σε ενα σημειο που δεν ειναι διαχειρισιμο. Η Ελλαδα (κρατος, εμενα μου αρεση το Ελλαδα ) εξεδιδε ομολογα ξεροντας οτι δεν θα μπορεσει να τα ξεπληρωσει. Απο το 2000 λεγανε οτι η δημοσια ασφαλιση δεν θα αντεξει, αλλα δεν εκαναν τιποτα. η δημόσια ασφάλεια δεν άντεξε γιατι παίχτηκε στο χρηματιστήριο και μετα στα ομόλογα,κανε ενα κοπο να δεις αποθεματικά. Οι παντες,φεσωνόταν οσο μπορούσαν και οι παντες ειναι καλόμαγειρεμένοι. Και ξαναλέω,το μεγεθος της ελλαδας,ειναι αστείο και γιαυτο και ολοι δείχνουν το δαχτυλο προς εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.