Προς το περιεχόμενο

Κρύβει στοιχεία η Μέρκελ για το χρέος της Γερμανίας;

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχω δουλέψει και στην ελλάδα και στη γερμανία, υπάρχει μία σημαίνουσα διαφορά. Στη Γερμανία, είναι παραγωγικοί τις 36-38 ώρες κάθε εβδομάδα, δεν είναι απλά στο γραφείο όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Αυτό.

Αλλιώς δε θα ίσχυε και η θεωρία περί Αρείας Φυλής.

Εγώ αποδέχομαι τις θέσεις του insomniak. Είναι επιστημονικώς κατοχυρωμένες (προσωπική άποψη)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλιώς δε θα ίσχυε και η θεωρία περί Αρείας Φυλής.

Εγώ αποδέχομαι τις θέσεις του insomniak. Είναι επιστημονικώς κατοχυρωμένες (προσωπική άποψη)

Εγώ φταίω που οι ΕΛ-ΕΛ είναι πιο καλοπερασάκηδες;

Γενικά πάντως είσαι σε καλό δρόμο, με τα σωστά πρότυπα (σαν κι εμένα) που έχεις.

Δημοσ.

Εγώ φταίω που οι ΕΛ-ΕΛ είναι πιο καλοπερασάκηδες;

Γενικά πάντως είσαι σε καλό δρόμο, με τα σωστά πρότυπα (σαν κι εμένα) που έχεις.

Οχι αγορι μου δε φταις εσυ,η ζωαρα που εκανες φταιει που ησουν αρκετα τυχερος να μη δουλευεις σε κανα χωραφι της επαρχιας η οποιας αλλης οικογενειακης επιχειρησης απο τα 15 για να εχεις αποψη.Σαν δε ντρεπεστε μερικοι...

Δημοσ.
Τωρα αν η ανωτερη-ανωτατη εκπαιδευση της χωρας ευνοει τη συνεστιαση και το ξημεροβραδιασμα των φοιτητων σε καφετεριες, οποτε και τις βλεπουμε γεματες η αντισοιχα καποιο ποσοστο δημοσιων υπαλληλων κοπανατζηδων, και μας φαινεται οτι ολος ο ελληνικος λαος ειναι τεμπελης, τοτε κανουμε καπου λαθος

Οι καφετέριες έχουν μικτό κόσμο. Δεν χωρίζεται σε κατηγρορίες ο κόσμος επειδη κάποιοι έτσι απλά το θέλουν. Υπάρχουν και ΔΥ και ΙΥ κοπανατζήδες αλλα αυτό δεν τους κάνει όλους. Μιλάμε για μειοψηφίες. Το πόσοι πωλητές ιδιωτικών εταιριών γυρνάνε ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε πελάτες με τα εταιρικά αυτοκίνητα και είναι για καφέ, ας μην το συζητήσουμε. Θυμάμαι μια πρώην μου πωλήτρια δομικών υλικών, που έπινε περισσότερους καφέδες εν ώρα εργασίας παρά μετά.

Επειδή είμαι στο χώρο της εστίασης, αν έρθεις μια μέρα στο μαγαζί που συνεργάζομαι, θα σου συστήσω έναν έναν τους θαμμώνες να διαπιστώσεις και σύ ο ίδιος αυτό που γραφω.

Υ.Γ : 7 χρόνια εργάζομαι, δεν έχω κάνει ποτέ υπερωρία. Ο αδερφός μου βαράει 11ωρα. Δεν σημαίνει οτι όλοι είμαστε ίδιοι λοιπόν. Ακόμα και ο αδερφός μου πάντως, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην πιεί μια μπυρίτσα σε ένα συνοικιακό μαγαζί όταν γυρίσει απο τη δουλειά. Το κάνει άλλωστε. Για κάποιους αυτό ειναι καταδικαστέο απ'οτι βλέπω!

Συγνώμη ρε παιδιά που δουλέυουμε και μετά βγαίνουμε....1000 συγνώμη δλδ.

Δημοσ.

Οι καφετέριες έχουν μικτό κόσμο. Δεν χωρίζεται σε κατηγρορίες ο κόσμος επειδη κάποιοι έτσι απλά το θέλουν. Υπάρχουν και ΔΥ και ΙΥ κοπανατζήδες αλλα αυτό δεν τους κάνει όλους. Μιλάμε για μειοψηφίες. Το πόσοι πωλητές ιδιωτικών εταιριών γυρνάνε ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε πελάτες με τα εταιρικά αυτοκίνητα και είναι για καφέ, ας μην το συζητήσουμε. Θυμάμαι μια πρώην μου πωλήτρια δομικών υλικών, που έπινε περισσότερους καφέδες εν ώρα εργασίας παρά μετά.

Επειδή είμαι στο χώρο της εστίασης, αν έρθεις μια μέρα στο μαγαζί που συνεργάζομαι, θα σου συστήσω έναν έναν τους θαμμώνες να διαπιστώσεις και σύ ο ίδιος αυτό που γραφω.

Υ.Γ : 7 χρόνια εργάζομαι, δεν έχω κάνει ποτέ υπερωρία. Ο αδερφός μου βαράει 11ωρα. Δεν σημαίνει οτι όλοι είμαστε ίδιοι λοιπόν. Ακόμα και ο αδερφός μου πάντως, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην πιεί μια μπυρίτσα σε ένα συνοικιακό μαγαζί όταν γυρίσει απο τη δουλειά. Το κάνει άλλωστε. Για κάποιους αυτό ειναι καταδικαστέο απ'οτι βλέπω!

Συγνώμη ρε παιδιά που δουλέυουμε και μετά βγαίνουμε....1000 συγνώμη δλδ.

Κανεις δεν ειπε τιποτε για το μετα την εργασια, αλλα εν ωρα εργασιας, πχ στις 11-12 το πρωι, λες να γεμιζουν οι καφετεριες απο ΙΥ; Τουλαχιστον στην πολη μου, οχι. Δεν ξερω εκει στις αθηνες τι κανετε ως ΙΥ, αλλα εδω ισως και λογω κλειστου κυκλου, και επειδη ολα μαθαινονται γρηγορα, ο ΙΥ εν ωρα εργασιας, δεν ειναι στην καφετερια να λουφαρει. Εκει θα δεις φοιτητες, δασκαλους, συνταξιουχους, αεργους και γυναικες που βγηκαν για ψωνια.

Επειδη ως πιο νεος περασα κι εγω απο το χωρο της εστιασης και τους σερβιρα για αρκετα χρονια, οι ΙΥ ηταν απο μηδενικοι ως ελαχιστοι.

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε τιποτε για το μετα την εργασια, αλλα εν ωρα εργασιας, πχ στις 11-12 το πρωι, λες να γεμιζουν οι καφετεριες απο ΙΥ; Τουλαχιστον στην πολη μου, οχι. Δεν ξερω εκει στις αθηνες τι κανετε ως ΙΥ, αλλα εδω ισως και λογω κλειστου κυκλου, και επειδη ολα μαθαινονται γρηγορα, ο ΙΥ εν ωρα εργασιας, δεν ειναι στην καφετερια να λουφαρει. Εκει θα δεις φοιτητες, δασκαλους, συνταξιουχους, αεργους και γυναικες που βγηκαν για ψωνια.

Επειδη ως πιο νεος περασα κι εγω απο το χωρο της εστιασης και τους σερβιρα για αρκετα χρονια, οι ΙΥ ηταν απο μηδενικοι ως ελαχιστοι.

Πως δεν είπε κανεις? Όταν κάποιος βγαίνει βράδυ και βλέπει γεμάτο ένα μαγαζί λέει αμέσως ειρωνικά "κρίση κρίση". Μη μου πεις οτι δεν το έχεις ακούσει. Κάθε μέρα το ακούω εκεί που είμαι.

11-12 δεν υπάρχουν πολλές καφετέριες ΓΕΜΑΤΕΣ. Απο εκεί και πέρα την ώρα που λές, εμεις στο μαγαζί έχουμε νεολαία 20-30 που είτε είναι φοιτητές είτε άνεργοι (πολλοί έχουν και laptops και ψάχνονται). Υπάρχουν αρκετά ραντεβού ιδιωτών με πελάτες (προσπέκτους κτλ), ελεύθεροι επαγγελματίες και σπάνια και μερικοί ηλικιωμένοι. Δηλαδή πρέπει σον και καλά να τους βαφτίσουμε ΔΥ ή ΙΥ? Το ΔΥ βολεύει βέβαια.

Είπαμε οτι ο κόσμος είναι μικτός τέτοιες ώρες και δεν αποτελείται ως επι το πλείστον ούτε απο ΙΥ ούτε απο ΔΥ. Όλα πια σε αυτή τη χώρα τα ρίχνουμε στο δημόσιο. Οι κοπανατζήδες στο δημόσιο σαν αυτούς που είχε βγάλει το τριανταφυλλόπουλος κάποτε με τις κάρτες, προφανώς και είναι λίγοι (πλέον μάλλον ανύπαρκτοι...για τους ξύστες τα έχουμε πει) ομοίως και αυτοί στον ιδιωτικό τομέα.

Δημοσ.

Οι αγρότες είναι ΔΥ;

Δεν είναι;Αφού όλοι συνεισφέρουμε στις αγροτικές συντάξεις μέσα ΟΓΑ (χαρτόσημο σε κάθε άσχετη συναλλαγή)

Και για τις επιδοτήσεις....

Δημοσ.

τις επιδοτησεις για βαμβακι,επειδη η Ελλαδα ως γνωστον εχει αφθονο γλυκο νερο για να το καλλιεργησει.

οπως επισης και τις επιδοτησεις για κρητικη γεωργικη γη,η οποια ομως ειναι διπλασια απο την ιδια την Κρητη.

και αλλα πολλα φανταζομαι.. :rolleyes:

Δημοσ.

τις επιδοτησεις για βαμβακι,επειδη η Ελλαδα ως γνωστον εχει αφθονο γλυκο νερο για να το καλλιεργησει.

οπως επισης και τις επιδοτησεις για κρητικη γεωργικη γη,η οποια ομως ειναι διπλασια απο την ιδια την Κρητη.

και αλλα πολλα φανταζομαι.. :rolleyes:

12Πλασια και βαλε

το χανε υπολογισει και λεει εφτανε μεχρι τη σαντορινη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...