Προς το περιεχόμενο

e-Sata είσοδο σε παλιό PC

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πως μπορώ να βαλω e-Sata είσοδο σε ένα αρχαίο PC που έχω;;;; Υπάρχει κάποιος controler ή κάτι τέτοιο να μπαίνει πάνω στην mobo;;;;

Έχω ένα παλιό PC και δεν θα με χάλαγε να το έχω για downloading μονο. Αλλα να μεταφέρω μετά τα αρχεία με USB; (δεν υπαρχει περίπτωση)

Δημοσ.

Το PC όμως είναι πολυ αρχαίο, γιαυτό ρώτησα κι εδώ. Το είχα απο πρώτη γυμνασίου και τώρα μπαίνω 5ο έτος... Δεν θυμάμαι mobo, θα το ανοίξω σε λίγο να σας πώ.

Edit:

Και ποιον controler απο όλους αυτούς μου προτίνεις;;; Δεν έχω ιδέα απο εταιρίες και τι πρέπει να κοιτάξω... Πάντως δεν με ενδιαφέρει να έχει πάνω κάτι άλλο πέραν του e-sata port.

Ο controller θα πιάνει ίδιες ταχύτητες, ε;;;;

Θα του χώσω και κανα ethernet pci... Ρε παιδιά όλα αυτά θα έχουν και CD για εγκατάσταση φαντάζομαι;;;;

Edit2:

Απο ότι βλέπω λέει οτι το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία άδεια PCI πάνω στην mobo. Οπότε κυριλέ, δεν θα έχω θέμα.

Αυτό θα πάρω για eSata και για ethernet αυτό.

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχει ο υπολογιστής; Γιατί δεν μεταφέρεις τα αρχεία μέσω δικτύου μιας και λες πως θέλεις να του βάλεις και Ethernet (ειδικά άμα έχεις/σκοπεύεις να «στήσεις» gigabit δίκτυο);

Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρεις κάποιο που μπαίνει σε pci αφού τέτοιο σίγουρα θα έχει(εκτός αν μιλάς για πραγματικά παλιό μηχάνημα πριν από το 90 π.χ. ) βέβαια ενδέχεται ο παλιός να μην σηκώνει καν την ταχύτητα του e-sata και να πηγαίνει με όσο μπορεί,τι λειτουργικό έχεις στο παλιό;;

Γενικά ο,τι μπορείς να μας πεις για το αρχαίο καλό θα είναι.

Δημοσ.

Καταρχήν το παλιό PC ήταν DELL και απο ότι βλέπω μέσα όλα Dell γράφουν. Windows XP - Home Edition του είχα περάσει πρίν κανα 6μηνο.

Το τροφοδοτικό είναι ένα 250W model: HP - P2507F3P

Τα άλλα δεν μπόρεσα να καταλαβω. Θα τον βάλω στην μπρίζα με το CPU-Z θα σας πώ και τα άλλα.

Τώρα σας γράφω απο το αρχαίο PC... Πάρτε

post-185038-0-40034600-1316785242_thumb.jpg

post-185038-0-13620000-1316785253_thumb.jpg

post-185038-0-24925700-1316785260_thumb.jpg

post-185038-0-25965600-1316785269_thumb.jpg

post-185038-0-42850400-1316785498_thumb.jpg

post-185038-0-57832800-1316785381_thumb.gif

Edit:

Για πείτε ρε παιδιά;;;; Αξίζει να του βάλω e-Sata και ethernet;;;;;; Πάντως το PC το έχω κάνει πολυ ελαφρή. Να φανταστείτε κάνει πολυ γρήγορο restart. Του έχω βάλει πάνω μόνο τα απραίτητα και για antivirus το NOD 32.

Λέτε να βάλω πάνψ άλλο λειτουργικό σύστημα;;;; Θέλω να τρέχει γρήγορα και το μόνο που να κάνει να είναι downloading και μεταφορά μέσω e-sata απο υπολογιστή σε υπολογιστή...

Παιδιά θα το συνεχίσω εδώ το θέμα (Να κλειδωθεί το συγκεκριμένο απο τους moderators)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...