minaras_tio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα πάιδια,θελω να μου προτεινετε ενα προγραμμα που να μπορω να ενσωματωνω υποτιτλους σε ταινιες. Lion εχω αν εχει σημασια αυτο! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα πάιδια,θελω να μου προτεινετε ενα προγραμμα που να μπορω να ενσωματωνω υποτιτλους σε ταινιες. Lion εχω αν εχει σημασια αυτο! Ευχαριστω Κλασσικά VLC...Και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το Lion!Είναι απο τα καλύτερα κατά την αποψή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Σε MPEG4 video [δηλαδή σε mp4, mov, m4v] μπορείς να το κάνεις με το iSubtitle. Μάλιστα δεν κάνει re-encoding και έτσι η ενσωμάτωση γίνεται σχεδόν αμέσως. Επίσης, έχεις την επιλογή αν θες να εμφανίζονται ή όχι. Σε MKV είναι πολύ εύκολο, αν κάνεις μετατροπή σε ένα από τα παραπάνω. Δες αυτό το topic. Σε AVI, και τα λοιπά video types η ίδια εταιρία διαθέτει το Submerge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω! Θα τα δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το submerge δε μου δουλευει φιλε μου. Τα lion φταινε πιστευω. Εχεις καποια αλλη προταση; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα. Με μια πρόχειρη αναζήτη στο Google, προέκυψε το AviDeMux. Δεν ξέρω αν κάνει την δουλειά που θες, βέβαια, αλλά είναι χρησιμος editor. Τσέκαρέ τον, εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμάστε και το Muxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασα και το avidemux,και το muxo. Το avidemux,δε μου ανοιγει καν,και το muxo ανοιγει και κρασαρει μετα απο λιγο… Ε ρε αυτα τα lion… Τι αλλο λετε παιδια??? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aworldinagrainofsand Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το submerge δε μου δουλευει φιλε μου. Τα lion φταινε πιστευω. Εχεις καποια αλλη προταση; Ευχαριστω Πάντως δε φταίει το lion , σε εμένα μια χαρά δουλεύει το submerge ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 When I try to open any movie Submerge crashes? I’m running 10.7 Lion! It seems like the 3ivx QuickTime component isn’t working with 10.7 Lion. Please remove all 3ivx files from your home/Library/QuickTime and /Library/QuickTime folder and relaunch Submerge. Βρηκα αυτο φιλε μου,μου λεει να σβησω τα 3ivx files απο το path που μου δινει.Δε μπορω να βρω το συγκεκριμενο path,ειμαι και καινουριος στα μακ οποτε καταλαβαινεις! Που βρισκεται αυτο το path που μου λεει? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή η μαμά Apple δεν ήθελε τα μικρά της να παίζουν με τον εν λόγω φάκελο [τον Library], αποφάσισε να τον κάνει κρυφό εκ προεπιλογής. Μπορείς να τον δεις κάνοντας το εξής: Ανοίγεις ένα παράθυρο Finder, πατάς Cmd+Shift+G και στο pop up, γράφεις >~/Library/QuickTime Για τον άλλο φάκελο γράφεις σκέτο >/Library/QuickTime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,βρηκα το path,εσβησα οτι ηταν μεσα. Το προβλημα με το submerge ειναι οτι αυτο: http://cl.ly/0m1h303n191A2O1D2B0X. Κανω οτι λεει το video http://www.bitfield.se/submerge/quickstart.html αλλα οι υποτιτλοι κινεζικα!! Τι να κανω ???? Λυθηκε το προβλημα!! Στο encoding επρεπε να επιλεξω ελληνικα!! ΕΥχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.