Προς το περιεχόμενο

Software για web based πρόσβαση σε αρχεία του file server μου

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα server μέσα στον οποίο έχω κάνει shared κάποιους φακέλους. Έχω δημιουργήσει χρήστες μέσα στο server και μέσα από αντιστοίχιση δικτύου εγώ και οι συνάδελφοί μου μπορούμε με τα στοιχεία χρήστη που έχει ο καθένας να μπαίνουμε στους shared φακέλους. κάποιοι από τους φακέλους έχουν συγκεκριμένα permissions, δηλαδή ένας χρήστης μπορεί να βλέπει κάποιον φάκελο αλλά δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα αρχεία του κλπ.

Θέλω αυτή η διαδικασία να είναι διαθέσιμη μέσα από μία web-based εφαρμογή, όπου ουσιαστικά ο κάθε χρήστης θα κάνει login με τα στοιχεία του από το server και θα μπορεί να δει τα αρχεία με βάση τα permissions που του έχουν δοθεί.

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο τέτοιο free λογισμικό που κάνει κάτι τέτοιο; Ή κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορει να γίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δυστυχώς, δεν έχω άμεσα κάτι υπ'όψιν μου για να βοηθήσω.

Αν δεις ότι δε λαμβάνεις απαντήσεις, κάνε ένα report του θέματος ζητώντας να μετακινηθεί στην ενότητα Web Design-Development, εκεί για ευνόητους λόγους ίσως έχει καλύτερη τύχη.

Δημοσ.

Φιλε μου αυτο θα μπορουσες να το φτιαξεις με απλη html και php .Απλα να εμφανιζες links για edit ή delete αναλογα με το ειδος του χρηστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...