bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω θα αναφερω τον washcloud παντως γιατι δεν εδωσε ουτε ενα χερι βοηθειας σε μενα Τελικα ο δικος μου δισκος , lacie και αυτος , απο πεσιμο (και απο απο ..) μετα την θορυβωδη προσπαθεια να διαβασει τωρα ειναι σιωπηλος .Καλο η κακο ? Παντως δεν φαινεται πουθενα , ουτε bios .Eχω εναν ιδιο.Να αλλαξω πλακετα μπας και ? Και πως , ξεβιδωνω , βιδωνω ?
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπλουζ, το είδα το ποστ σου. Αφού ΞΕΡΕΙΣ ότι για τους δίσκους κόβομαι. Αλλά δεν είμαι σόι απόψε για να συγκεντρωθώ για βοήθεια. ...παρ' ολ' αυτά, και στα γρήγορα : αν είναι στρουγγομούγκα ο δίσκος, κι αν δε φαίνεται BIOS, λυπάμαι...... (...βέβαια LaCie λες, οπότε για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ λες...; Οπότε το BIOS δεν ενδιαφέρει ούτως ή άλλως. Αν δε σε νοιάζει η εγγύηση, βγαλ' τον απ' το κουτί, και δοκίμασέ τον εσωτερικά μπας και. Κι αν πάλι δεν, τα ξαναλέμε.)
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπλουζ, το είδα το ποστ σου. Αφού ΞΕΡΕΙΣ ότι για τους δίσκους κόβομαι. Αλλά δεν είμαι σόι απόψε για να συγκεντρωθώ για βοήθεια. ...παρ' ολ' αυτά, και στα γρήγορα : αν είναι στρουγγομούγκα ο δίσκος, κι αν δε φαίνεται BIOS, λυπάμαι...... (...βέβαια LaCie λες, οπότε για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ λες...; Οπότε το BIOS δεν ενδιαφέρει ούτως ή άλλως. Αν δε σε νοιάζει η εγγύηση, βγαλ' τον απ' το κουτί, και δοκίμασέ τον εσωτερικά μπας και. Κι αν πάλι δεν, τα ξαναλέμε.) Οκ μου λες αυριο :s Τον εβγαλα (κατεστρεψα ουσιαστικα την θηκη αν και σε εγγυηση ) αλλα τιποτα.Τωρα λεω να βγαλω την πλακετα , αλλα λεω να βγαλω την πλακετα απο αλλον , εξωτερικο, ιδιο , οποτε καταλαβαινεις..
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Tί σκληρός είναι; (Μάρκα - πλήρες μοντέλο) Ο άλλος ο εξωτερικός είναι εκείνος που μου 'λεγες ν' αγοράσεις; Δηλαδή αγόρασες τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.