Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικο σκληρό δίσκο Lacie

ktmexc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειπα γιατι την τελεφταια φορα που εβαλα εναν κατω απο λαμπα φθοριου δεν ξαναδουλεψε ειαπ εγς τπτ για οπτικο? :mad:

το οτι ακουμπαει κατιεπανω που προφανως εχει ξεκολισει δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να χαλασει τπτ απο αχεια επανω στον σκληρο 1000% το θεμα ειναι πως θα τον ξαναδιαβασεις.Με το να τον κουνησεις δεν γινεται τιποτα ουτος η αλλος μωλις βρισκει αντισταση το μοτερ σταματαει και ξαναξεκιναει και αφου κατι ακουμπαει σινεχεια σταματει και ξαναξεκιναει συνεχεια...εχει τιχει σκληρος να εχει παθει το ιδιο και να τον κατας αναποδα και να λειτουργει κανονικα.

ανοιξες την πανω μερια?ειδες μεσα?

οι εξοτερικοι σκληροι εχουν αυτο το εξοτερικο καλιμα που φυσικα βγαινει και μεσα βρισκεις εναν σκληρο 2,5' που απλως εχει μια ιποδοχη mini usb

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ανοιξα μονο το καπακι , δε νομιζω αυτο να του προξενησε κι αλλη ζημια γιατι μεσα δε πειραξα τιποτα , το φοβηθηκα .Αν μοθ πειτε τις εταιρειες εχει καλως κι ευχαριστω που ασχοληθηκατε.

Δημοσ.

Επειδη και εχω και εγω το ιδιο προβλημα.

Οταν (μπορει να ) θελει αλλαγμα μονο η πλακετα , κανει καποιο θορυβο ? Δηλαδη αυτο αυτος ο θορυβος (που κανει σε μενα ) σαν cd που δεν διαβαζεται , μπορει να ειναι και πλακετα η μιλαμε μονο για κεφαλη ?

Δημοσ.

Ψιτ, παληκάρι Μπιλ Κόλιας, είσαι επικίνδυνος.

Αν πραγματικά σε νοιάζει, ΜΗΝ ξαναποστάρεις "βοήθεια" για σκληρό - όχι τουλάχιστον πριν διαβάσεις ΑΡΚΕΤΑ σχετικά με αυτούς.

Η άγνοιά σου, το έκαψε το παιδί.

Δημοσ.

ενταξει μη τσακωθειτε για αυτο τωρα δε νομιζω να ειχε ασχημη προθεση και με την ευκαιρια δεν ειμαι αντρας μη μου αλλάζετε το φύλο σας παρακαλω

Δημοσ.

Ψιτ, παληκάρι Μπιλ Κόλιας, είσαι επικίνδυνος.

Αν πραγματικά σε νοιάζει, ΜΗΝ ξαναποστάρεις "βοήθεια" για σκληρό - όχι τουλάχιστον πριν διαβάσεις ΑΡΚΕΤΑ σχετικά με αυτούς.

Η άγνοιά σου, το έκαψε το παιδί.

ooo ναιι θα μπορουσαι να χαλασει ενα ειδη χαλασμενο δισκακι τον 30ε ,πλακα μου κανεις?

ολοι εχουν εγγεφαλο νομιζω οπως εσυ για να καταλαβουν απο την δικια τους μερια τι τους καλιπτει και τι οχι

Δημοσ.

τα δισκακια των 30 ευρω (στην περιπτωση μας σχεδον τα διπλασια απο οσα λες) μπορουν να εχουν αρχεια τα οποια μπορουν να αξιζουν πολυ περισσοτερα .Εαν θες να βοηθησεις το δεχομαι αλλα οχι να παιζεις με το πονο μας . Εαν δε θες να βοηθησεις παλι μη ποσταρεις καθολου , δε σε υποχρεωσα να γραψεις κατι

Δημοσ.

Ρε σεις οσοι δε ξερετε μη λετε οτι ναναι ελεος καλα λεει... Φιλε εγω ρωτησα 3 εταιριες ολες μου παν δωρεάν ελεγχος... μαλιστα η μια πληρωνε και coyrier πανε ελα!!! Αλλα μετα αναλογως τι εχει ειναι απο 150 το ελαχιστο ως 850 ευρώ... Εσύ λογικά θα σαι απο 250 ευρώ και πάνω.. Τον ελεγχουν και σου λενε τι μπορείς να παρεις και ποσο κοστίζει... Αν τα δινεις τοτε ρωτας...

Δημοσ.

ευχαριστω και παλι αλλα γιατι δε μου λεει κανενας ποιες ειναι αυτες οι εταιρειες να επικοινωνησω μαζι τους?

Δημοσ.
Δημοσ.

ktmexc :

Αν είσαι Αττική, datalabs, anaktisis.gr , Oktabit είναι μερικές από τις σχετικά παλιές, και εδώ και κάποιο καιρό παρέχουν δωρεάν εξέταση-εκτίμηση-πρόγνωση ΚΑΙ κόστους ΚΑΙ δυνατότητας ανάκτησης (η οποία πιθανότητα ανάκτησης επιβαρύνθηκε κατά πάσα πιθανότητα κατά ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό, απ' τη στιγμή και μόνο που έβγαλες το καπάκι. Έτσι ενημερωτικά, χωρίς λεπτομέρειες πώς και γιατί. ΜΗΝ ξανασυνδέεις τον δίσκο, εάν προτίθεσαι να τον πας σε εξειδικευμένη εταιρία, διότι τον επιβαρύνεις ακόμη περισσότερο - μέχρι που τον καταστρέφεις ολοκληρωτικά).

Η tic-tac.gr που είναι και η παλαιότερη, χρεώνει -χρέωνε μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον- ακόμη και την εξέταση (γύρω στο 200άρι).

Κατά τ' άλλα, πάρε τηλέφωνο τις ανωτέρω, και επιβεβαίωσε ποιές κάνουν δωρεάν εξέταση/εκτίμηση κόστους ανάκτησης.

Αν θέλεις, ψάξε και μόνη σου στο Google με όρους "ανάκτηση δεδομένων" και φίλτρο "σελίδες στα Ελληνικά". Θα βρεις κι άλλες, και το να κάνεις μια μικρή τηλεφωνική "έρευνα αγοράς", δεν κοστίζει σχεδόν καθόλου ούτε σε χρήμα ούτε σε χρόνο.

Μπιλ Κόλια, δεν έχω ΠΟΤΕ ΜΟΥ αναφέρει άτομο για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ - ακόμα κι όταν έχει βρίσει. Είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ των αναφορών. ΑΛΛΑ, αν ξαναγράψεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο παρόν thread, πέραν ενός "να μη συγχωρεί η ktmexc, δεν ήξερα και κακώς πρότεινα ό,τι πρότεινα - θα είμαι προσεκτικότερος στο μέλλον", το αμέσως επόμενο πράγμα που θα κάνω θα είναι να αιτηθώ τον αποκλεισμό σου. Διότι, όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ, αυτά που έγραψες είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανεύθυνα κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, πόσο μάλλον που αφορούν αποθηκευτικά μέσα και σημαντικά για τον κάτοχό τους δεδομένα.

Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο, ήμουν αρκετά σαφής, έτσι;

...και πρόσεχε και τις εκφράσεις σου με εγκεφάλους, για να μη με κάνεις και παραθέσω κατεβατά με αποδείξεις για το πόσο εγκληματικά ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ είναι αυτά που πρότεινες.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες θα κοιταξω να το ψαξω σε μια απο τις εταιρειες που μου ειπατε

Δημοσ.

Ω ρε μάνα μου τι θρεντάρα είναι τούτη! smileyvault-popcorn.gif

μη με κάνεις και παραθέσω κατεβατά με αποδείξεις για το πόσο εγκληματικά ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ είναι αυτά που πρότεινες.

Α! washcloud δεν είσαι εντάξει αν το κάνεις! Εδώ πρόκειται για την αρχή ενός επικού thread! :) :P

*έλα, κερνάω popcorn ;-)

Δημοσ.

Πραγματικά απιστευτος ο τυπος και οχι τπτ αλλο δεν λεει να ζητήσει και ενα συγνώμη!! Εκανα οτι μπορουσα να προλαβω το κακο αλλαααα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...