alximistis_82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα, παιδια! Εχω το εξης προβλημα. Σε τυχαιες στιγμες, σε τυχαια και μεμονομενα παραθυρα παρατηρω αυτα τα artifacts, που εχουν σχημα τετραγωνου, μπορει να εχω 4 ενεργα παραθυρα στον υπολογιστη μου και σε ενα οπως πχ εδω στην φωτο σε παραθυρο του adobe reader να εμφανιζει artifacts, να παταω ελαχιστοποιηση και μετα στην επαναφορα να εχουν εξαφανιστει! Αυτο το κανει σπανια μια φορα το διημερο, στα υπολοιπα παραθυρα δεν το βλεπω, αλλα σε μεμονομενα οπου με ελαχιστοποιηση και επαναφορα χανονται! Ετρεξα occt, furmark, 3dmark, επανεγκατσταση drivers, δεν εδειξαν τιποτα και τα ετρεξε η καρτα μια χαρα. Που μπορει να οφειλεται αυτο? να αρχιζω να ανησυχω οτι η καρτα αργοπεθαινει?
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Για κατεβασε λίγο τους χρονισμους των μνήμων να δούμε αν θα φτιάξει! Από θερμοκρασίες πως πας?
alximistis_82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Της κάρτας γραφικων τους χρονισμους? απο θερμοκρασιες μια χαρα παει, τα φυσιολογικα για μια 480, το θεμα ειναι οτι τα artifacts αυτα τα κανει σε idle κατασταση, οποτε δλδ τα εχω παρατηρησει. Σε occt που ετρεχε μια ωρα και κοντευε να εκραγει η καρτα δεν εδειξε ουτε ενα μετα τα τεστ! και ολα ειναι σε ανυποπτο χρονο και σε μεμονομενα παραθυρα! δλδ πχ, εαν εχω 4 ενεργα παραθυρα μπορει στο ενα να τα παρουσιαζει και πατωντας ελαχιστοποιηση και μετα μεγιστοποιηση να εχουν εξαφανιστει!!!!
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Της κάρτας γραφικων τους χρονισμους? απο θερμοκρασιες μια χαρα παει, τα φυσιολογικα για μια 480, το θεμα ειναι οτι τα artifacts αυτα τα κανει σε idle κατασταση, οποτε δλδ τα εχω παρατηρησει. Σε occt που ετρεχε μια ωρα και κοντευε να εκραγει η καρτα δεν εδειξε ουτε ενα μετα τα τεστ! και ολα ειναι σε ανυποπτο χρονο και σε μεμονομενα παραθυρα! δλδ πχ, εαν εχω 4 ενεργα παραθυρα μπορει στο ενα να τα παρουσιαζει και πατωντας ελαχιστοποιηση και μετα μεγιστοποιηση να εχουν εξαφανιστει!!!! Ναι της κάρτας.... όντως πολύ περίεργο που δεν βγάζει πρόβλημα στο στρες.. αλλά συνήθως τέτοια artifacts δειχνουν προ προβληματικές μνήμες κάρτας!
alximistis_82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οντως μου προκαλει και εμενα εντυπωση, να την βαλω τωρα να τρεχει 2 ωρες το furmark θα το τρεξει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα, και εκει που θα ανοιξω τον mozila να τα δω ετσι στα καλα καθουμενα, να παταω ελαχιστοποιηση και να κοιταω εαν εχουν artifacts τα αλλα παραθυρα και να ειναι πεντακαθαρα, να παταω μεγιστοποιηση στο παραθυρο που τα ειχε και να εχουν χαθει! Αυτο μπορει να ξανα συμβει μετα απο μερες, παρομοιο περιστατικο σε καποιο αλλο προγραμμα παραθυρο. και παντα ειναι τετραγωνα!!!! εχουν παντα το ιδιο σχημα!!!!!
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο στο Firefox στο εμφανίζει? Αν ναι δοκίμασε να απενεργοποιησεις το hardware acceleration στα option του!
alximistis_82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 οχι, το εχω δει και σε αλλα προγραμματα! στο excel, σε παραθυρο των windows, 2 φορες σε παραθυρα του mozila και τωρα σε παραθυρο του adobe reader οπως παρατηρεις και σε εικονα που επισυναψα. Το θεμα ειναι εχει εγγυηση η καρτα, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα μου την στειλουν πισω πακετο γιατι σε παιχνιδι ποτε δεν ειδα κατι και εννοειται ολα τα τεστ τα εβγαλε επιτυχως!!!!
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά αν έχεις δοκίμασε ενα αλλο monitor γιατι ειχα και εγώ κατι παρόμοιο και τελικά έφταιγε η οθόνη και οχι η κάρτα.
Sarandis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ερωτηση:τα artifacts μεταφερονται και στο printscreen;
alximistis_82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ερωτηση:τα artifacts μεταφερονται και στο printscreen; Έλα ντε, από ότι φαίνεται......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.