Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ 27΄ΟΘΟΝΗΣ SAMSUNG vs DELL vs LG

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλας για ποιότητα εννοείτε πως οχι samsung - eizo οι καλύτερες.

Aν μιλας για χαρακτηριστικά εννοείτε οτι τέτοια ανάλυση σήμερα ειναι παντελώς άχρηστη ακόμα και για pro χρήστη..

Υ.Γ. σου μιλάει ένας dell "fan".

Χερετώ fan της dell

Πήγαινα να απαντήσω σε αυτό… Μετά είδα όλα τα άλλα…

Pixelcount counts :D

Και σε αυτό επιμένω.

Το ότι δε τα χρειάζεσαι εσύ τα πιξελάκια δε σημαίνει ότι δε τα χρειάζονται άλλοι.

Κάποιοι κάποτε αγοράζαμε ένα ένα τα pixel (zines) στο κάτω κάτω :D

Σε παρακαλώ ενημέρωσε και τις εταιρίες που βγάζουν ταμπλέτες με μπολικά Pixel ότι δε χρειάζονται.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Best monitor for Office work?

http://www.reviewgist.com/best-monitor-office-use

http://www.pcworld.idg.com.au/roundup/367977/best_lcd_monitors_office/?page=4#cb

Οσο το ψάχνω τοσο πιο πολύ στην Dell καταλήγω.

Εχει κανεις να προτείνει από πού να την αγοράσω?

Δημοσ.

Μάλιστα. Συνεχίζεις να χρησιμοποείς τρανταχτά επιχειρήματα :)

Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς, γιατί την επόμενη φορά θα σε αναφέρω σε κάποιο Admin. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ξεσπάς και να χαλαρώνεις. Ο καλύτερος που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή είναι να βρεις μια γκόμενα/γκόμενο (δεν ξέρω το φύλο σου) να ξεδώσεις εκεί.

Σαφώς 1&1 = 355; λάθος = 366

Καρμεν τελικα την εχεις μεγαλυτερη......

egw_eimai re εχω την εντυπωση οτι εισαι νευριασμενος με κατι αυτη την στιγμη και ξεσπας αλλου.

Εαν νευριασες με κατι που ειπωθηκε εδω μεσα τουλαχιστον πεσ'το μας γιατι αυτη την στιγμη ο μονος που παραπληροφορει τον κοσμο εισαι εσυ και τα λεγομενα σου.

Δεν λεω οτι το κανεις επίτηδες,αυτα πιστευεις και αυτα λες αλλα ψαξε το λιγο το θεμα γιατι πολυ απλα δεν ισχυουν αυτα που λες.

Φίλτατε θάνο κάθε αλλο.

Ψαγμένος είμαι γιαυτό και εχω μια α άποψη ούτε είπα το ips ειναι χειρότερο απο οποιοδήποτε lcd monitor ούτε οτι η ανάλυση είναι χειρότερη.

Ακόμα και ενας pro χρήστης έγραψα οτι του ειναι ανούσιο μια τοσο μεγάλη ανάλυση για να ανοίγει 2 παράθυρα και κυρίως έγγραφα κούραση θα του προσφέρει παρα διευκόλυνση (βλέπε το ηλίθιο ζουμ των windows 7 σε αντίθεση με το jamaτο του macintosh & του gnome).

Για τα ips πάνελ έγραψα οτι ειναι υπερτιμημένα και μη μου πείτε πως δεν είναι γιατί θα τρελαθούμε..

Και αφου προκαλούν κάποιοι εδω μεσα μην τους χαρακτηρίσω για συνέχεια τις κουβεντούλας μας ας κάνουν παρένθεση το ποστ μου

Δημοσ.

Σαφώς 1&1 = 355; λάθος = 366

Φίλτατε θάνο κάθε αλλο.

Ψαγμένος είμαι γιαυτό και εχω μια α άποψη ούτε είπα το ips ειναι χειρότερο απο οποιοδήποτε lcd monitor ούτε οτι η ανάλυση είναι χειρότερη.

Ακόμα και ενας pro χρήστης έγραψα οτι του ειναι ανούσιο μια τοσο μεγάλη ανάλυση για να ανοίγει 2 παράθυρα και κυρίως έγγραφα κούραση θα του προσφέρει παρα διευκόλυνση (βλέπε το ηλίθιο ζουμ των windows 7 σε αντίθεση με το jamaτο του macintosh & του gnome).

Για τα ips πάνελ έγραψα οτι ειναι υπερτιμημένα και μη μου πείτε πως δεν είναι γιατί θα τρελαθούμε..

Και αφου προκαλούν κάποιοι εδω μεσα μην τους χαρακτηρίσω για συνέχεια τις κουβεντούλας μας ας κάνουν παρένθεση το ποστ μου

Η τεράστια ανάλυση βολεύει στο να βλέπεις ότι θες ταυτόχρονα, αν δεν καταλαβαίνεις την χρησιμότητα του είναι δικό σου θέμα. Κάποτε το 1024x768 των CRT ήτα υπερτεράστια ανάλυση και σίγουρα τότε υπήρχε κάποιος αντίστοιχος "εγώ είμαι ρε" που έγραφε τα ίδια πράγματα. Είναι υπερτιμημένα για σένα ίσως, για αυτούς που τα επέλεξαν είναι μια χαρά μόνιτορς.

ΥΓ. βλέπεις ότι τόσα άτομα προσπαθούν να σου απαντήσουν ήρεμα ενώ εσύ συνεχίζεις και είσαι προκλητικός απαντώντας χωρίς επιχειρήματα.

Δημοσ.

Κοιτα κακα τα ψεμματα το Ips ειναι και για εμενα καλυτερο μονιτορ απο το tn.και οχι μονο για εμενα.

ενταξει διαφορες θα δεις εαν τις συγκρινεις διπλα διπλα τις οθονες.και εγω tn εχω και δεν με χαλαει καθολου (ισως καμια φορα το βραδυ εαν βαλω καμια ταινια) αλλα τεσπα.μια χαρα με βολευει και η αναλυση της 1920Χ1200 και η τιμη της που την ειχα παρει (οσο εχει η dell σημερα).και φυσικα δεν θα την αλλαξω για να παρω την dell.(αλλα δεν θα με χαλουσε κιολας να ειχα την dell).

αλλα στην τιμη που εχει πεσει η συγκεκριμενη dell δεν την λες υπερτιμημενη.απεναντιας ειναι πολυ καλη.

Τωρα εαν καποιος δεν μπορει να διαθεσει τοσα για οθονη (dell),ενταξει.χαλαρα.ας παρει ενα tn.παλι την δουλεια του θα την κανει.

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμενω να μάθω τιμή στην Ελλάδα. Αν κοστίζει σημαντικά λιγότερα από τα 620 ευρώ της Dell μάλλον θα την προτιμήσω.

http://www.trustedreviews.com/samsung-s27a850d-sa850-27in_Monitor_review_image-quality-value-and-verdict_Page-3

Where value is concerned, Samsung has hit the nail on the head, with its 27in display retailing for around £540. This is competitive for a 2,540 x 1,440, IPS-equivalent monitor, and when you throw in the superb adjustability, multiple digital video connections and USB 3.0 hub, it’s actually excellent value – especially with the current price likely to go down once it becomes widely available.

Pros & Cons

Pros

Generally good image quality

2,560 x 1,440 resolution

Decent value

Fully adjustable

Generous connectivity

Cons

Contrast shift

Fiddly controls

No HDMI

Τέλος επειδή το κόστος παίζει μεγάλο ρόλο, από οτι εχω διαβάσει καλή περίπτωση μοιαζει και η Hazro HZ27WC

αλλά με χαλάει ο θόρυβος που λένε οτι κάνει

There is a slight buzz from the monitor - you'd only notice if you have a fanless PC and silent room, but actually it is rather irritating to go to the effort of silencing a PC, to end up with a slightly noisy monitor.

http://www.trustedreviews.com/hazro-hz27wc_Monitor_review

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-013-HO

Ευτυχώς στις 27" οθόνες υπάρχουν επιλογές και ολες είναι καλές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...