karmen1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ηρεμήστε, χαλαρώστε, σεβαστείτε μια γυναίκα που παρακολουθεί το thread... @egw_eimai_re μπαρούφα δεν είπε στο πρώτο ποστ ο phanis αλλά ούτε και μετά... Την αλήθεια είπε... Μη το τραβάς λοιπόν και σεβάσου την προσφορά ενός ατόμου που έχει προσφέρει πολλά εδώ μέσα... Δεν έχει να κερδίσει τίποτα o phanis, αν ο ts πάρει τη dell ή την Shell... @phanis χαλάουα...
egw_eimai_re Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 @egw_eimai_re μπαρούφα δεν είπε στο πρώτο ποστ ο phanis αλλά ούτε και μετά... Την αλήθεια είπε... Μη το τραβάς λοιπόν και σεβάσου την προσφορά ενός ατόμου που έχει προσφέρει πολλά εδώ μέσα... Δεν έχει να κερδίσει τίποτα να ο ts πάρει τη dell ή την Shell... Ουτε καν που τον ξέρω κ αν προσφέρει αυτά που προσφέρει τι εστι; Να μου έλεγες για thresh να καταλάβω.. Ακριβώς επειδή δεν εχει να κερδίσει τίποτα τοτε τι επιμένει και διαφωνεί μαζί μου οχι απαντώντας με επιχειρήματα αλλα παίζοντας το τρολλ... Τεσπα end by me η άποψη μου βρίσκεται στα ποστ μου.
Bigi444444 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε καν που τον ξέρω κ αν προσφέρει αυτά που προσφέρει τι εστι; Να μου έλεγες για thresh να καταλάβω.. lulz pwned
karmen1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε καν που τον ξέρω κ αν προσφέρει αυτά που προσφέρει τι εστι; Να μου έλεγες για thresh να καταλάβω.. Ακριβώς επειδή δεν εχει να κερδίσει τίποτα τοτε τι επιμένει και διαφωνεί μαζί μου οχι απαντώντας με επιχειρήματα αλλα παίζοντας το τρολλ... Τεσπα end by me η άποψη μου βρίσκεται στα ποστ μου. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον thresh αλλά δε σε πιάνω; Δηλαδή μόνο ο thresh έχει προσφέρει εδω μέσα; Αν δεν ξέρεις κάποιον όπως λες τώρα για το phani, ψάξε το λίγο και δες αν ποστάρει μπαρούφες και αν τρολάρει. Τεσπα επειδή μοιάζω σαν δικηγόρος του phani Αυτή τη στιγμή σταματάω εδώ... Πάντως το σχόλιό σου για την ανάλυση είναι παντελώς άκυρο. Η μεγάλη ανάλυση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Από τη στιγμή που ο ts, θέλει πολλά παράθυρα ανοικτά, άρα μεγάλη ανάλυση και όχι απλά ίντσες, τότε ναι, σκέφτεσαι το πάνω από 1920χ1080... Και απαντάω και στη μπαρούφα που είπες ότι έγραψε ο Phanis Στο πρώτο του ποστ. Συγκρίνονται τα 2560*1440 με τα 1920*1080; Το ταυτόχρονο άνοιγμα πολλών εγγράφων που λες, δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του panel, αλλά με την ανάλυσή του. Και σε 50άρα με 1920*1080 να ανοίγεις τα έγγραφά σου, θα είναι το ίδιο με μια 23άρα με την ίδια ανάλυση, απλά θα τα βλέπεις πιο μεγάλα. Αυτό είναι το νόημα... Και έχει απόλυτο δίκιο...
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μα βρε παιδια,βρε παιδια.... Γιατι μαλώνετε? Αντε γιατι θα κανω εγω τον δικηγορο του διαβολου στο τελος... Και στην τελικη εχει δικιο ο Phanis. Δηλαδη τι θα συγκρινουμε στο τελος?ποιος την εχει μεγαλυτερη??(την αναλυση βρε ) Αφου θα χασουμε απο την κοπελια εαν το παμε ετσι................
stm00192 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Α η led δεν έχουν γαμάτο χρώμα ε; Μονο η lcds με ips panel ε; Μήπως να πάρει και πλάσμα; . Ασε τις εξυπνάδες λοιπόν. Όπως είπες τι μπαρούφα σου απο το 1ο ποστ έτσι θα λεω και εγω τις δικιές μου. Μη ξανα ποσταρεις για μενα. Μιλαμε οτι εχεις απεριγραπτο θρασσος περαν της παντελους ελλειψης γνωσεων! Για κανε μια αναζητηση στο φιλο γουγλη περι ips και χρωματων η βαλε αν μπορεις διπλα διπλα μια οποιαδηποτε ips και μια led με ΤΝ πανελ και αν συνεχιζεις να εχεις την ιδια αποψη τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Μερικοι απλα δεν παλευεστε
patsstef Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνω με τον προλαλησαντα 100%.αν πας ips μια φορα δεν εχει δρομο επιστροφης.καλα και τα νεα led κλπ αλλα πολυ φρου φρου και αρωματα.το οτι οι επαγγελματιες χρησιμοποιουν ips σημαινει κατι; τελοσπαντων πολλα ειπα.τελος.ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του,δεν χρειαζεται να πεισει και τους αλλους.εγω παντως προχθες αγορασα αυτην: http://www.hazro.co.uk/HZ27WD.php και ειναι θεϊκη.οτι πιο κοντα στην apple 27 display και με τα μισα λεφτα (και οτι συνεπαγεται αυτο φυσικα).
egw_eimai_re Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλαμε οτι εχεις απεριγραπτο θρασσος περαν της παντελους ελλειψης γνωσεων! Για κανε μια αναζητηση στο φιλο γουγλη περι ips και χρωματων η βαλε αν μπορεις διπλα διπλα μια οποιαδηποτε ips και μια led με ΤΝ πανελ και αν συνεχιζεις να εχεις την ιδια αποψη τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Μερικοι απλα δεν παλευεστε οτι να ναι.
ninos30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Α η led δεν έχουν γαμάτο χρώμα ε; Μονο η lcds με ips panel ε; Μήπως να πάρει και πλάσμα; . Προφανώς είσαι από εκείνους τους "γνώστες" που πιστεύουν πως η LED είναι καινούρια τεχνολογία, ε? Διαφορετική από τις CRT, Plasma & LCD προφανώς, ε? Και είμαι σίγουρος ότι το έχεις ψάξει και έχεις πειστεί κιόλας Επειδή ο τρόπος που μιλάς δεν αξίζει να σου εξηγήσουν και πολλά, και ειδικά απέναντι στον Phanispal που δεν έχει προκαλέσει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ, βαριέμαι πραγματικά να σου εξηγώ. Απλά διάβασε εδώ LED Backlit. Η πλειάδα, αν όχι το σύνολο των monitors, είναι edge-LEDs. Είναι το "φθηνό". Πέραν των υπολοίπων μειονεκτημάτων που έχει, το σπουδαιότερο είναι ότι δεν έχουν ισομερή φωτισμό σε όλο το φάσμα του panel, για τον απλούστατο λόγο ότι τα φωτάκια, τα LEDs, είναι περιμετρικά του πάνελ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κάθε χρώμα να έχει διαφορετική απόχρωση σε διάφορα σημεία του. Για τον λόγο αυτό, σου είπε ο Phanis ότι οι LED δεν παράγουν ρεαλιστικά χρώματα. Αν μιλας για ποιότητα εννοείτε πως οχι samsung - eizo οι καλύτερες. Και επειδή ανέφερες και τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο, σου αναφέρω πως είναι η EIZO και η NEC. Τουλάχιστον είναι οι εταιρίες που προτιμούν όλοι οι PRO χρήστες όπως ανέφερες, για CAD/Video editing/Photography/Medical. Και για να δικαιολογήσω το παραπάνω που σου είπα για τα LEDs, αν εσύ καταφέρεις να βρεις ένα μοντέλο LED στις PRO σειρές τους, τότε τι να πω... Και για να μην ψάχνεις: ΕΙΖΟ Flexscan NEC Multisync Εσύ φυσικά, συνέχιζε να αγοράζεις LED μονιτορς, και ειδικά ΤΝ "τελευταίας γενιάς". Ξέρεις τι λένε για την ημιμάθεια, ε? Y.Γ. Μακάρι να βγαίναν Plasma monitors. Ειδικά τώρα που δεν έχουν πρόβλημα με το burn-in
egw_eimai_re Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ φυσικά, συνέχιζε να αγοράζεις LED μονιτορς, και ειδικά ΤΝ "τελευταίας γενιάς". Ξέρεις τι λένε για την ημιμάθεια, ε? 1 Ips έχω και ενα tn τώρα εσύ αν είσαι η μαντάμ σουσου πρόβλημα σου.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καρμεν τελικα την εχεις μεγαλυτερη...... egw_eimai re εχω την εντυπωση οτι εισαι νευριασμενος με κατι αυτη την στιγμη και ξεσπας αλλου. Εαν νευριασες με κατι που ειπωθηκε εδω μεσα τουλαχιστον πεσ'το μας γιατι αυτη την στιγμη ο μονος που παραπληροφορει τον κοσμο εισαι εσυ και τα λεγομενα σου. Δεν λεω οτι το κανεις επίτηδες,αυτα πιστευεις και αυτα λες αλλα ψαξε το λιγο το θεμα γιατι πολυ απλα δεν ισχυουν αυτα που λες.
ninos30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 1 Ips έχω και ενα tn τώρα εσύ αν είσαι η μαντάμ σουσου πρόβλημα σου. Μάλιστα. Συνεχίζεις να χρησιμοποείς τρανταχτά επιχειρήματα Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς, γιατί την επόμενη φορά θα σε αναφέρω σε κάποιο Admin. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ξεσπάς και να χαλαρώνεις. Ο καλύτερος που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή είναι να βρεις μια γκόμενα/γκόμενο (δεν ξέρω το φύλο σου) να ξεδώσεις εκεί.
Dosas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μην ασχολείστε με το παιδάκι, της εφηβείας είναι..... όπως σου ανέφεραν και παραπάνω, μία επένδυση σε ips τεχνολογία είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Επειδή είχα μία 30άρα dell στο γραφείο που δούλευα, όταν έβαζα κανένα game, έριχνα την ανάλυση σε 1920*1080 και η τυχόν παραμόρφωση δεν ήταν αισθητή στα μάτια μου, αν ανησυχείς για τη δύναμη της κάρτας γραφικών σου σε υψηλές αναλύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.