MarkRenton Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημεεεραααα!Αυτες τις μερες εβαλα Windows7 x64 και εχω ψηλομπερδευτει αν οτι κατεβαζω πρεπει να ειναι για x64!Τελος Παντων! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχετε να μου προτινετε καποιο Player για ταινιες και τα Codecs του γιατι χρησιμοποιουσα το GOΜ PLAYER και μου διαβαζει τα ελληνικα σα κινεζικα! Παντα με εκτιμιση!
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 The one and only media player classic πακέτακι με το klite codec pack!
accipio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Media Player Classic - Home Cinema η επιλογή μου.
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν χρειαζεται να αλλαξεις player για αυτο τον λογο. Ανοιξε το gom, πανω αριστερα εχει το Logo του, πατα το και πατα Preferences--> Subtitles --> Others --> Code page και βαλε Greek. Επισης, αν θες μπορεις να ορισεις τα ελληνικα ως βασικη γλωσσα οταν καποια προγραμματα δεν υποστηριζουν Unicode. Start menu--> γραψε στο search region and language πατα enter (η αλλιως πας στο control panel) --> Administrative --> Change system locale --> και επελεξε Greek.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Gom οταν το εχεις ανοιχτο πατα δεξι κλικ, preferences,subtitles,others,codec page--> Greek. Αν δεν δουλεψει αυτο, εχω και αλλες ρυθμισεις.
MarkRenton Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδες!θα τσεκαρω οτι μου πατε και αν δε τα καταφερω θα ρωτησω ξανα! :-D :-D
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 The one and only media player classic πακέτακι με το klite codec pack! το κατεστρεψες το συστημα αν εβαλες codec packs...
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 το κατεστρεψες το συστημα αν εβαλες codec packs... Καλά ότι πεις! Με klite δουλεύω εδώ και χρονιά και δεν είχα ποτέ προβλημα. Αν θέλεις να έχεις την δυνατότητα να παίζεις ότι media file υπάρχει εκεί έξω το pack δεν το γλυτώνεις!
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι οτι πω,αλλα ειναι κοινα αποδεκτο οτι τα media codec packs καλο ειναι να μην τα βαζουμε. βρες ενα οποιοσδηποτε σοβαρο οδηγο για το πως να ρυθμισεις εναν media player,και το πρωτο πραμα που θα σου πει ειναι να βγαλεις το media codec pack,αν εχεις καποιο εγκατεστημενο. εγω το k-lite το χρησιμοποιουσα χρονια,μεχρι που το εβγαλα τελειως διοτι μονο προβληματα μου δημιουργουσε.απο τοτε χρησιμοποιω media player classic - home cinema,με τους δικους του ενσωματωμενους codecs και βρηκα την ηρεμια μου.εκει που τα media codec packs ειναι μονοδρομος,ειναι μονο οταν χρησιμοποεις για media player των windows media player,κυριως επειδη του λειπουν αρκετα directx filters και codecs.
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι οτι πω,αλλα ειναι κοινα αποδεκτο οτι τα media codec packs καλο ειναι να μην τα βαζουμε. βρες ενα οποιοσδηποτε σοβαρο οδηγο για το πως να ρυθμισεις εναν media player,και το πρωτο πραμα που θα σου πει ειναι να βγαλεις το media codec pack,αν εχεις καποιο εγκατεστημενο. εγω το k-lite το χρησιμοποιουσα χρονια,μεχρι που το εβγαλα τελειως διοτι μονο προβληματα μου δημιουργουσε.απο τοτε χρησιμοποιω media player classic - home cinema,με τους δικους του ενσωματωμενους codecs και βρηκα την ηρεμια μου.εκει που τα media codec packs ειναι μονοδρομος,ειναι μονο οταν χρησιμοποεις για media player των windows media player,κυριως επειδη του λειπουν αρκετα directx filters και codecs. Τεσπα ειδικά μαζί σου δεν θα άνοιξω αντιπαράθεση! Δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο pack και για κάποιον που ασχολειται και με κωδικοποίηση βίντεο πέρα από αναπαραγωγη κάποιο pack είναι απαραίτητο!
accipio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μια και γι' αυτό ο λόγος, απλώς να αναφέρω ότι με τον MPC-HC και χωρίς codecs στο σύστημά μου, τα αρχεία βίντεο που δεν μπόρεσα να δω είναι πραγματικά ελάχιστα (γι' αυτό έχω και τον VLC ως δευτερεύοντα player).
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μια και γι' αυτό ο λόγος, απλώς να αναφέρω ότι με τον MPC-HC και χωρίς codecs στο σύστημά μου, τα αρχεία βίντεο που δεν μπόρεσα να δω είναι πραγματικά ελάχιστα (γι' αυτό έχω και τον VLC ως δευτερεύοντα player). ετσι και εγω.εχω τον vlc ως δευτερευοντα player για τα αρχεια που δεν μπορει να παιξει ο mpc-hc,τα οποια ομως ειναι ελαχιστα.
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κανονικά, εδώ θα παρέπεμπα στη σχετική δημοσκόπηση της παρούσας ενότητας που μάλιστα ως θέμα είναι και sticky (επισημασμένο). Αλλά επειδή η παλαιότητά της είναι ήδη ενός έτους, ανοίγω νέα και σας ενημερώνω πάραυτα. EDIT: Δημοσκόπηση video players/codecs και γενική συζήτηση (20110923) Παρακαλώ θερμά τα δραστήρια μέλη της ενότητας να παραπέμπουν εκεί μέλη με ερωτήματα όπως αυτό το παρόντος θέματος. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.