arianos16 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον τελευταια χρονια 3λυκειου και του χρονου την κανουμε.. Ολα τα ενδεχομενα με πανε αθηνα.Συγκεκριμενα ΤΕΙ Πειραια. Θα θελα να με πειτε πως ειναι κατασταση κατω απ'ολες τις αποψεις.. Στα σπιτια τη τιμες παιζουν?Εβλεπα χθες στο αιγαλεω και εβλεπα κατι 250 στα 60τμ. Επισης στο θεμα δουλεια τι παιζει?Δουλεια να ναι και οτι να ναι αλλα θα ειχα μια προτιμηση προς ηλεκτρολογος. Ενα αλλο θεμα που σκεφτομαι ειναι το θεμα καθαριοτητα ρουχων και οτι συνεπάγεταισιδερο κλπ..
Mika Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αριανε, δεν πιανεις ΤΕΙ Θεσσ. που ειναι και hometown;
arianos16 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 μονο αυτοματισμων εχει...τη να παω να κανω εκει 0 εργατικα δικαιωματα... για να στησουν και να συνδεσουν τις μηχανες τους και οτιδιποτε πρεπει να παρουν αδεια απο ηλεκτρολογο :Ρ
Mika Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 τα 250 για 60αρι παντως ειναι καλη τιμη για νοικι σε φοιτητοπεριοχη. για τα ρουχα παρε ενα πλυντηριακι μικρο και θα σε καλυπτει. σιδερο εγω δεν χρησιμοποιησα σα φοιτητης 5 χρονια.
arianos16 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 τα 250 για 60αρι παντως ειναι καλη τιμη για νοικι σε φοιτητοπεριοχη. για τα ρουχα παρε ενα πλυντηριακι μικρο και θα σε καλυπτει. σιδερο εγω δεν χρησιμοποιησα σα φοιτητης 5 χρονια. Χμ καλο ακουγεται με το πλυντηριακη.. Επισης τωρα μου ηρθε φλασια..Φοιτητικα δανεια.Τη φαση ακριβως ειναι?Συμφερει ή θα φαμε κανα καλο κ@υλι?
kostasmadness Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αφου θα πληρωνεις που θα πληρωνεις νοικι γιατι δεν πας σε καποιο τει επαρχιακο π.χ. καβαλας?κ πιο ευκολα θα τελιωσεις κ λιγοτερα εξοδα θα εχεις!
arianos16 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι αμα ειναι να εχω εξοδα καλυτερα να κατεβω αθηνα
weber122 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ στη θέση σου δεν θα ερχόμουν αθηνα όπως είναι τα πράγματα. είναι πολύ ακριβή η ζωή στην αθήνα. αλλά αν το έχεις αποφασίσει, όσον αφορά το νοίκι, κάνε όσο μπορείς παζάρια γιατί έχουν αρχίσει να το ρίχνουν το νοίκι.
-nick- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μονο αυτοματισμων εχει...τη να παω να κανω εκει 0 εργατικα δικαιωματα... για να στησουν και να συνδεσουν τις μηχανες τους και οτιδιποτε πρεπει να παρουν αδεια απο ηλεκτρολογο :Ρ Βασικα αυτοματισμοι μετρανε φουλ. Εξωτερικο βεβαια. Για ελλαδα οτι κια να σπουδασεις ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ για δουλεια(αξιοπρεπεις συνθηκες) μετα εδω. Τεσπα για ΤΕΙ πειραια σε βολευει να μενεις αιγαλεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.