Προς το περιεχόμενο

win vista upgrade to win7

ckdodis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά σε όλους!έχω ενα λαπτοπ το οποιο έχει απο την μάνα του win vista(δηλαδη αγορασμενα). για τους λόγος που όλοι ξερουμε είχα κανει ενα παρτισιον και ετρεχα και win xp (του θειου) για να κάνω την δουλεία μου άνετα όποτε θέλω. να που ήρθε η ωρα λοιπον να πετάξω τα vista εντελως....Link απο οτι λεει μπορεις να κανεις update σε win7. το έχει δοκιμάσει κανεις????ισχυέι??

επίσης έφοσον και αν γινεται το παραπανω και τα κάνω 7αρια...μπορώ να βρώ ένα cd απο 7αρια και οταν ερθει η ωρα να κανω format να τα περασω με τον κωδικο μου (που παλια ητανε original κωδικος για vista) και να ειμαι καθ' ολα νομιμος???δηλαδη αυτο που ρωτάω είναι το εξης: ο κωδικος μου γινεται και αυτος απο vista σε 7???

συγνωμη για το τεραστιο ποστ....περιμενω νεα σας!!

Δημοσ.

Όχι αυτό που λες δεν γίνεται. Ο κωδικός που έχεις για τα Windows Vista ισχύει μόνο για τα Windows Vista.

Όταν λέει αναβάθμιση σε Windows 7, αυτό σημαίνει πως μπορείς να περάσεις στο σύστημα σου Windows 7, χωρίς να κάνεις στην ουσία format, αλλά αναβάθμιση. Δηλαδή δεν θα σβηστούν όλα τα αρχεία των Windows, απλά θα αναβαθμιστεί το λειτουργικό σου σύστημα, μπορώντας εσύ να κρατήσεις τα αρχεία σου. Από την στιγμή όμως που αλλάζεις λειτουργικό σύστημα, θέλεις και καινούργιο κωδικό.

Δημοσ.

Επι της ουσιας δηλαδη...κανεις upgrade και μετα τι???χανεται ο κωδικο σου???η οταν ερθει η ωρα να κανεις φορματ βαζεις παλι τα βιστα με τον κωδικο σου??μπορεις να κανεις upgrade οσες φορες θελεις???

android.png

Δημοσ.

Upgrade μια φορα κανεις απο Vista σε 7.

Οταν θα βγουν τα 8, θα μπορεσεις να κανεις παλι.

Τα vista τα βαζεις οσες φορες θες (αφου κανεις φορματ) και ισχυει κανονικα ο προηγουμενος κωδικος που ειχες.

Αυτος δεν χανεται. Για να εχεις νομιμα windows 7 ομως, πρεπει να αγορασεις το πακετο των 7.

Δημοσ.

Upgrade μια φορα κανεις απο Vista σε 7.

Οταν θα βγουν τα 8, θα μπορεσεις να κανεις παλι.

Τα vista τα βαζεις οσες φορες θες (αφου κανεις φορματ) και ισχυει κανονικα ο προηγουμενος κωδικος που ειχες.

Αυτος δεν χανεται. Για να εχεις νομιμα windows 7 ομως, πρεπει να αγορασεις το πακετο των 7.

μισο λεπτό για να καταλάβω! έστω κανω το upgrade απο βιστα σε 7αρια. οκ ολα καλα μεχρι εδω.

ερχεται η στιγμη να κανω φορματ!!

κανω φορματ με τον cd των vista περναω τον κωδικο μου (για τα βιστα)και ξανακανω upgrade σε 7??όσες φορές θέλω?

δηλαδη κάθε φορά που κανω φορματ απλα θα πρεπει να κανω την παραπανω διδικασια για να έχω παντα 7αρια?

καλα τα λεω?

Δημοσ.

Ρε συ τι δεν καταλαβαίνεις? Για να μπορέσει να κανείς upgrade πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις άδεια για τα 7 άρια. Δεν είναι free το upgrade.

android.png

Δημοσ.

Καθε φορα που κανεις φορματ, για να εχεις τα 7 περνας απλα το δισκακι των 7 και κανεις την γνωστη διαδικασια εγκαταστασης (αφου εχεις κανει φορματ).

Γνησια τα windows ομως δεν θα ειναι, μιας και κωδικο δεν εχεις προμηθευτει απο καπου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...