pigoy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας!Σε μια εβδομαδα ξεκιναω πρακτικη ασκηση.Εγω δουλευω σε μια εταιρια ημιαπασχοληση και μου κολλαν 22 μισα ενσημα!Θα συνεχισω ενω κανω και την πρακτικη μου ταυτοχρονα αυτη την δουλεια!Το θεμα μου ειναι γινετε να συνεχισει ο εργοδοτης μου τωρα να μου κολλαει ενσημα και ενω κανω πρακτικη στην αλλη εταιρεια??Ευχαριστω πολυ αν καποιος γνωριζει ας μου απαντηση!Ξερω πως στην πρακτικη σου κολλαν μονο ενσημα για ασφαλιση ατυχηματος!
black_widow Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας!Σε μια εβδομαδα ξεκιναω πρακτικη ασκηση.Εγω δουλευω σε μια εταιρια ημιαπασχοληση και μου κολλαν 22 μισα ενσημα!Θα συνεχισω ενω κανω και την πρακτικη μου ταυτοχρονα αυτη την δουλεια!Το θεμα μου ειναι γινετε να συνεχισει ο εργοδοτης μου τωρα να μου κολλαει ενσημα και ενω κανω πρακτικη στην αλλη εταιρεια??Ευχαριστω πολυ αν καποιος γνωριζει ας μου απαντηση!Ξερω πως στην πρακτικη σου κολλαν μονο ενσημα για ασφαλιση ατυχηματος! Ναι στην πρακτική σου κολλάνε ένσημα μόνο για ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου , 25 ένσημα το μήνα ( εκτός εάν τους πεις να σου κρατάνε εισφορές και για κλάδο ασθενείας αν δεν έχεις ασφάλιση από κάπου ). Γνωρίζω άτομα που δουλεύανε part - time απόγευμα σε κατάστημα με ένσημα μετά την πρακτική και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την πρακτική. Υποτίθεται ότι ο ΟΑΕΔ απαγορεύει δύο εργασίες μισθωτές ( που να ξεπερνούν το ωράριο , δε μιλάμε 2 4ωρες ) αλλά δεν έχω ακούσει περίπτωση που να το έχει πάρει χαμπάρι ο ΟΑΕΔ. Με το ΙΚΑ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.