Προς το περιεχόμενο

Ψάχνομαι για καινούριο υπολογιστή

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι στη φάση του να σκέφτομαι πότε και τι περίπου θα πάρω. Εδώ και 2-3 χρόνια έχω σταματήσει να παρακολουθώ τον τομέα πάρα πολύ και για αυτό θέλω μερικές πληροφορίες από εσας! Να σημειώσω ότι προβλέπω να γίνει η αγορά κάπου μέσα στο Q1 του 2012 και για αυτό προφανώς δεν ζητάω συγκεκριμένα κομμάτια και τιμές, απλά γενικές πληροφορίες για το που κινούμαστε τώρα και που θα κινηθούμε τους επόμενους μήνες!

Καταρχήν να σας δώσω να δείτε το PC που έχω τώρα:

pcspecsn.th.png

Όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία πάνω είναι αρκετά παλιό αυτό που έχω αλλά όχι αρχαίο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ήρθε η ώρα για ριζική αλλάγή. Σκεφτόμουν να περιμένω τους Ivy Bridge. Πότε λέγεται ότι θα βγούν? Οι διαφορά που θα δω με το τωρινό μου μηχάνημα θα είναι αρκετά μεγαλή λογικά ε?

Το σημαντικότερο πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή είναι ότι το PC κάνει θόρυβο σε idle κατάσταση. Σε σημείο που με εκνευρίζει πάρα πολύ! Κοιτάζοντας λίγο σε διάφορα sites έπεσα πάνω στο Thermaltake Level 10 GT και πολλοί έλεγαν ότι είναι από τα πιο ήσυχα κουτιά που κυκλοφορούν στην αγορά. Έχει κανείς εμπειρία? Με το "ήσυχο" τι εννοούμε? Το ακούς? Μετά έπεσα πάνω στο ίδιο κουτί, αλλά την Snow Edition και μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Είδα βέβαια μετά ότι το μαύρο βγαίνει και με προεγκατεστημένη υδρόψυξη, ενω το άσπρο όχι. Ξέρουμε αν υπάρχουν πλάνα να βγει και το άσπρο με υδρόψυξη? Έχει νόημα για μένα που ΔΕΝ θα κάνω overclocking να παίξω με νέρο, με μοναδικό σκοπό να έχω λιγότερο θόρυβο?

Τέλος, όπως βλέπετε έχω ήδη 2 24αρες οθόνες. Η μία βέβαια είναι πια σχεδόν 6αετίας αν θυμάμαι καλά. Πιστεύετε ότι αξίζει η επένδυση χρημάτων για καινούρια οθόνη? Έχουμε προχωρήσει αρκετά από αυτές που έχω ή δεν έχει ακόμα νόημα? Αν είναι βέβαια να πάρω καινούρια οθόνη μάλλον θα πήγαινα σε κάτι μεγαλύτερο (26 ή 27 ίντσες), αν και όλα εξαρτώνται από τη τιμή.

Αυτές οι "λίγες" απορίες και προβληματισμοί από μένα. Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κάποιος!

Δημοσ.

Αφού η αγορά θα αργήσει να γίνει θα πρέπει να περιμένεις να δεις τι νέο θα έχει βγει μέχρι τότε .

Αν σου φτίαξουν μια σύνθεση από τώρα θα αλλάξει αρκετά , και σε θέμα επεξεργαστή και καρτας γραφικών ,

Αφού δεν θα κάνεις O/C δεν χρειάζεται υδρόψυξη για να είναι αθόρυβο . Βάλε μια καλή ψύκτα με 2 αθόρυβα ανεμιστιράκια ή πάρε κάποια έτοιμοι λύση της Corsair.

Η υδρόψυξη θέλει συντήρηση :rolleyes: .

Δημοσ.

Βασικα ποια ειναι η χρηση του υπολογιστη που εχεις τωρα και ποιο ειναι το Budget που θελεις να κινηθεις?

Το θεμα του θορυβου λυνεται πολυ ευκολα εαν ψαξεις να βρεις ποιο ανεμιστηρακι κανει τον θορυβο.

ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ.

Μα στην αρχή λεω ακριβώς ότι ΔΕ θέλω συγκεκριμένη σύνθεση!...

Απλά με ενδιαφέρει η πορεία της αγοράς. Δεν έχω συγκεκριμένο budget. Προφανώς δεν θέλω να ξεπεράσω τα όρια, ούτε πρόκειται να παω να πάρω την extreme έκδοση κάποιου επεξεργαστή. Μπορώ να παίξω μεταξύ 1300-1600 ευρώ για το tower.

Επειδή δεν κάνω συχνά αναβαθμίσεις, όταν αγοράζω καινούρια πράγματα παίρνω συνήθως ότι καλύτερο σε λογικές τιμές. Νομίζω για να πετύχω το σκοπό του όσο πιο αθόρυβου γίνεται, θα πρέπει να επενδύσω αρκετά σε κουτί και τροφοδοτικό.

Για παράδειγμα το κουτί πρέπει να είναι σίγουρα 10ετίας. Τροφοδοτικό λίγο πιο καινούριο. Και τα υπόλοιπα σημαντικά, κάρτα, μητρική, επεξεργαστής πρέπει να είναι πάνω από 3ων ετών.

Τροφοδοτικό έχω αυτή τη στιγμή ένα Tagan 480 νομίζω. Επίσης το λιγότερο 5αετίας και έχω την εντύπωση ότι αυτό και η κάρτα γραφικών ευθύνονται περισσότερο για τον θόρυβο. Δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο tower για να δω ποιο ακριβώς είναι. Αλλά είναι αρκετά παλιό! Όπως και να έχει αγορά κουτιού θα γίνει γιατί αυτό που έχω τώρα τα έχει φάει τα ψωμιά του. Το θέμα είναι οτι ΕΧΩ καλή ψύκτρα, της εποχής της βέβαια, με έναν 120αρι κολλημένο στο πλαι.

Το PC χρησιμοποιείται για casual gaming, όσο αντέχει πια, πολύ HD υλικό και πιο σπάνια Matlab, Photoshop etc. Γενικά δεν είναι ότι το ξεσκίζω ή ότι δεν αντέχω άλλο με τίποτα, απλά έχει αρχίσει να ζορίζεται σε μερικά πράγματα, κυρίως σε παιχνίδια. Και με την έλευση των Windows 8 λογικά θα γίνεουν χειρότερα τα πράγματα.

Δημοσ.

Σε cpu/mobo να σου πούμε που να κινηθείς από τώρα για του χρόνου, είναι δύσκολο... Απλά υπομονή να βγουν, να δούμε, να συγκρίνουμε.

Για το κουτί που λές: Καταρχήν έχεις υπόψιν σου φαντάζομαι ότι είναι τεράστιο, άρα θέλει και το χώρο του έτσι; Εχει σχεδόν 60 εκατοστά βάθος και ύψος και σχεδόν 30 εκατοστά πλάτος!!! Το βάρος του δε, είναι ολίγον τι 15κιλά. Αν το πάρεις σκέψου αμέσως και ένα σετ ροδάκια...

Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που o/c λες δεν θα κάνεις, δε νομίζω να είναι και ότι πιο λογικό να πάρεις ένα κουτί τέτοιου όγκου που δε θα τον αξιοποιήσεις για νερό πχ. Αλλά όπως έχω ξαναπει, το θέμα κουτιού είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε δεν μπορώ να σου πω μη το πάρεις ή πάρε το.

Στο θέμα μνήμης: Εκτός αν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά, λογικά θα κινηθείς σε 8GB DDR3 στα 1600 και είσαι οκ.

Σε θέμα δίσκων:

Για ssd θα πας σίγουρα. Βέβαια και πάλι υπομονή μέχρι τότε.

Για μηχανικούς και αποθήκες έχεις ήδη από ότι βλέπω, οπότε λογικά δεν θες κάτι παραπάνω, εκτός αν οι ανάγκες σου είναι για κάτι έξτρα.

Για κάρτα γραφικών: Αν θέλεις να παίζεις όλα τα Games στο full και αγόραζες αυτή τη στιγμή, θα πήγαινες σε κάτι τέτοιο

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6970 ή

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx570

Μια και διαθέτεις αρκετά για το tower και μόνο.

Αν πάλι δεν είσαι μάνιακ gamer και με μία τέτοια θα είσαι οκ

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6870 ή

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx560+ti

Για το θέμα τροφοδοτικού: Πάλι μια και το Budget σου είναι μεγάλο και χωράνε πολλά, ανάλογα την κάρτα που διαλέγεις από πάνω, έχεις και επιλογές. Επίσης, παίζει θέμα στην επιλογή τροφοδοτικού, αν σκέφτεσαι κάποια στιγμή να πας σε cross fire ή sli.

Πάντως για μία κάρτα είσαι οκ με ένα τέτοιο

http://www.skroutz.gr/s/374099/Corsair-Professional-Series-Gold-AX650.html (βάζω την σειρά AX και για την εγγύηση την παραπάνω, αλλά και για την ποιότητα)

ή για 2 κάρτες αυτό

http://www.skroutz.gr/s/302042/Corsair-Professional-Series-Gold-AX850.html

Επειδή διαβάζοντας τα ποστ σου αντιλαμβάνομαι να έχεις ένα θεματάκι με το θόρυβο, θα σου πω κάποια πραγματάκια.

1) Το κουτί σου μου φαίνεται ζεστούλικο. Οι δίσκοι σου 50αρίζουν. Η κάρτα σου είναι στους 66 και η cpu 49.

Δε ξέρω τι θερμοκρασία έχεις στο δωμάτιο, αλλά από την θερμοκρασία των δίσκων ειδικά, έχω την αίσθηση ότι σα να ψιλοπνίγονται.

Αν δε το έχεις καθαρίσει από σκόνες κάνε το. Διόρθωσε τα καλώδια αν τα έχεις σαν μακαρόνια μέσα. Και δες τι γίνεται με τα ανεμιστήρια και τη ροή αέρα στο κουτί σου.

2) Για να πετύχεις ένα νέο σύστημα να είναι "αθόρυβο", πρέπει να επενδύσεις στα ανεμιστήρια που θα βάλεις στο κουτί. Να έχουν και καλή ροή αέρα, αλλά και να μην κάνουν σα τραχτέρ.

Μια από τις καλύτερες επιλογές που την έκανα ευτυχώς και εγώ, είναι αυτοί

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/609

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/912

Ακριβοί μεν, κάνουν ήσυχη δουλειά δε.... Με το budget σου δεν έχεις θέμα να πάρεις αρκετούς τέτοιους...

Για την ψύξη σου: Αναφέρεις ότι έχεις μια καλή ψύχτρα. Δε μας λες ποια όμως... Εδώ θα πρέπει να κάνεις υπομονή και πάλι, να δούμε τους νέους και τι μάχη θα παιχτεί στις ψύχτρες. Αν και εδώ που τα λέμε αφού δεν θα πας σε o/c δεν θα έχουμε πολλά διλήμματα για ψύχτρα...

DVD drive ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ποιο να πάρεις :X ... Πλάκα κάνω...

Αυτά από μένα ελπίζω να σε βοήθησα... :)

Δημοσ.

Kατ'εξακολούθησηΔολοφόνεΑρέσει,τι είναι αυτά που λές παλληκάρι μου;

οι πολλοι φονοι τον πειραξαν φαινεται.....!! :mrgreen:

κοιτα για αρχη, συμφωνω με τα οσα ειπε η καρμεν. ειναι σχετικα νωρις να συζητησουμε για μια αναβαθμιση που θα γινει στο Q1 2012, αφου περιμενουμε πολλες νεες και σημαντικες εισοδους προιοντων στην αγορα. ivy bridge, Bulldozer, νεο chipset Intel, αργοτερα μεσα στο 2012 περιμενουμε και τις νεες RADEON 7000, κλπ, κλπ!!

μπορεις να ξεκινησεις, ομως απο κουτι και τροφοδοτικο, τα οποια θα τα χρησιμοποιησεις στο νεο πισι!

Τροφοδοτικο, αν δεν θελησεις να ασχοληθεις με τπτ Xfire-SLI, το 650 που προτεινε η καρμεν ειναι υπεραρκετο!!

Κουτι, επειδη εχω Full Tower κι εγω (CM 831SE) ειναι οντως τεραστιο, θελει το χωρο του, αλλα απο την αλλη χωραει τον αγλεορα μεσα και δεν υπαρχει θεμα συνωστισμου, αρα και ψυξης!! αν σε παιρνει ο χωρος, παρε Full tower!! αλλιως κοιτα να παρεις καποιο midi με καλο αερισμο, ειναι βασικο στην ψυξη!

καρτα γραφικων, αν θες, μπορεις απο τωρα να παρεις μια 6970-570 οπως προταθηκε και να την βαλεις και στο επομενο πισι!

δλδ γενικα, κομματια που μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και στο επομενο πισι, μπορεις να τα παρεις και να τα βαλεις και σε αυτο που ηδη εχεις, και να "ανασανει" καπως το συστημα! κυριως σε παιχνιδια με νεα καρτα γραφικων, θα κερδισεις απο τωρα. ο επεξεργαστης που εχεις δεν ειναι του πεταματου. κραταει ακομα!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Κουτί: Έχω ήδη full tower και γνωρίζω τις διαστάσεις του και το βάρος του.. Το Level 10 GT Snow μου κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον για έναν πολύ πρακτικό λόγο. Όπως είδες εχω πολλούς δίσκους μέσα και έναν μικρό στις 10.000 στροφές για το λειτουργικό. Αυτός θα αλλαχτει προφανώς με SSD όπως είπες και εσύ. Όμως χρειάζομαι πολλούς δίσκους πάνω στο μηχάνημα και συχνές αλλαγές αυτών και το Level 10 GT προσφέρει πολύ εύκολη αλλαγή χωρίς να ανοιχτεί το κουτί. Επίσης σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις ένα σωρό καλώδια sata και power να κάνουν βόλτες στο κουτί γιατί είναι ήδη συνδεδεμένα από πίσω.

Κάρτα γραφικών: Συμφωνώ με αυτές τις επιλογές. Πιστεύω και εγώ ότι κάπου στα 300 ευρώ θα κινηθώ. Σίγουρα όχι παραπάνω. Διάβαζα χτες ότι η nvidia προγραμματίζει να βγάλει τις επόμενες κάρτες (Kepler architecture) το Q1 του 2012, οπότε πέφτει πολύ όμορφα ivy bridge επεξεργαστές και chipset. Να δούμε τι θα έχει να προσφέρει και η AMD τότε και θα με βοηθήσετε να πάρω τη σωστή απόφαση!

Τροφοδοτικό: Είναι από τα ελάχιστα κομμάτια, μαζί με τις μητρικές, που κυριολεκτικά χάνομαι μέσα στην πληθώρα αυτών που κυκλοφορούν στην αγορά. Δεν ξέρω τι και κυριότερα με ποια κριτίρια να διαλέξω. 2 κάρτες γραφικών δεν θα βάλω για δύο λόγους.

1. Δεν είμαι τόσο μανιακός gamer

2. Δεν θέλω να πάρω πολύ μεγάλο τροφοδοτικό γιατί είμαι στη Γερμανία και το κόστος του ρεύματος είναι πολύ μεγαλύτερο από την Ελλάδα και με έχουν ταράξει ήδη τώρα.

Για μένα το ιδανικό τροφοδοτικό θα ήταν κάτι αθόρυβο και με μικρή κατανάλωση.

Το τροφοδοτικό που έβαλες φαίνεται ενδιαφέρον, αν και όπως είπα δεν ξέρω τι να κοιτάξω από τα specs του. Τι θα λέγατε για μια λύση τροφοδοτικού χωρίς ανεμιστήρα? Θα μείωνε ακόμα περισσότερο το θόρυβο? Τι εμπειρίες έχουμε από τέτοια τροφοδοτικά?

Με το θόρυβο πράγματι έχω θεματάκι :P

Το θέμα είναι ότι με έχει "τρελάνει" αυτό το PC που έχω γιατί όσα λες να κάνω τα έχω κάνει ήδη! Το καθαρίζω τακτικά από σκόνες, έχει 2 ανεμιστήρες μπροστά να βάζουν, 2 πίσω να βγάζουν και έναν από πάνω. Και πάλι όμως όπως λες είναι λίγο ζεστούλι, παρά το γεγονός ότι τα καλώδια είναι όσο πιο ταχτοποιημένα γίνεται.

Για τους δίσκους νομίζω φταίει και το γεγονός ότι είναι τόσοι πολλοί, ουσιαστικά ο ένας πάνω τον άλλο και κόβουν και τι ροή αέρα από μπροστά προς τα ενδότερα του κουτιού. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Για να καταλάβεις, ψύκτρα έχω κάτι ΣΑΝ και αυτή. Προφανώς πολύ παλιότερο μοντέλο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ένα τεράστιο μπλοκ πάνω στον επεξεργαστή με έναν 120αρι πάνω να φυσάει.

http://www.hoh.de/PC-Komponenten/CPU_/_Prozessor/Intel/Kuehler/Sockel_775_Kuehler/EKL_Alpenfoehn/EKL_Alpenfoehn_Sella_CPU-Kuehler_i5922_126006_0.htm

Πιστεύεις ότι άμα πάρω το Level 10 GT θα είναι καλύτερο να αλλάξω να μαμίσια ανεμιστιράκια με κάποια σαν και αυτά που μου είπες? Θα υπάρξει κάποια βελτίσω από απόψη ροής και θορύβου?

Τα μαμίσια του είναι αυτά:

Front (intake):

200 x 200 x 20 mm ColorShift Fan x 1 (600~800RPM, 13~15dBA)

Rear (exhaust):

140 x 140 x 25 mm Turbo Fan (1000PRM, 16 dBA)

Top (exhaust):

200 x 200 x 30 mm ColorShift Fan (600~800RPM, 13~15dBA)

Side (intake):

200 x 200 x 30 ColorShift Fan (600~800RPM), 13~15dBA)

Bottom (intake):

120 x 120 x 25mm (optional)

Γενικά θα προτιμούσα να τα πάρω όλα μαζί γιατί όπως λες και εσύ ο επεξεργαστής αντέχει ακόμα. Δεν είναι ότι βρίσκομαι και σε τραγική κατάσταση. Τον επόμενο καιρό δεν προβλέπεται και πολύς χρόνος για παιχνίδια ούτε έχω κάτι που να με τραβάει απίστευτα, οπότε θα περιμένο το 2012.

Δημοσ.

ΚΟΥΤΙ επειδη παιζει ρολο, σε μεγαλο βαθμο, το προσωπικο γουστο του καθενος, καλο θα ειναι πριν αποφασισεις να διαβασεις πολλα reviews και αποψεις χρηστων-κατοχων των κουτιων που σε ενδιαφερουν, ετσι ωστε να μαθεις περισσοτερα γι αυτα. ποια εχουν καλυτερη κυκλοφορια αερα στο εσωτερικο τους, ποια εχουν πολλες θεσεις για σκληρους, ποια ειναι ποιο βολικα στο βαλε-βγαλε κλπ.

το συγκεκριμενο Level 10 GT, εμενα προσωπικα, δεν μου αρεσει. μπορει να εντυπωσιαζει η σχεδιαση σε πρωτη φαση, αλλα τπτ παραπανω! επισης, λογω σχεδιασμου, δεν γνωριζω πως συμπεριφερεται στην ψυξη!

εμενα π.χ μου αρεσουν αυτα ενδεικτικα...

http://www.skroutz.gr/s/58883/CoolerMaster-Cosmos-S-RC-1100.html

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21786&cat=1

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ σιγουρα το απολυτα αθορυβο τροφοδοτικο ειναι το παθητικο, αλλα στοιχιζει πολυ παραπανω και δεν γνωριζω αν μπορεις να βρεις fanless με πολλα W...

το βασικο ειναι η αποδοτικοτητα του να ειναι πανω απο 80+, και να μην παρεις υπερβολικα μεγαλο τροφοδοτικο σε σχεση με την καταναλωση του συστηματος που θες να στησεις, και με καποια ανοχη για μελλοντικες προσθηκες!

Δημοσ.

ΚΟΥΤΙ επειδη παιζει ρολο, σε μεγαλο βαθμο, το προσωπικο γουστο του καθενος, καλο θα ειναι πριν αποφασισεις να διαβασεις πολλα reviews και αποψεις χρηστων-κατοχων των κουτιων που σε ενδιαφερουν, ετσι ωστε να μαθεις περισσοτερα γι αυτα. ποια εχουν καλυτερη κυκλοφορια αερα στο εσωτερικο τους, ποια εχουν πολλες θεσεις για σκληρους, ποια ειναι ποιο βολικα στο βαλε-βγαλε κλπ.

το συγκεκριμενο Level 10 GT, εμενα προσωπικα, δεν μου αρεσει. μπορει να εντυπωσιαζει η σχεδιαση σε πρωτη φαση, αλλα τπτ παραπανω! επισης, λογω σχεδιασμου, δεν γνωριζω πως συμπεριφερεται στην ψυξη!

εμενα π.χ μου αρεσουν αυτα ενδεικτικα...

http://www.skroutz.gr/s/58883/CoolerMaster-Cosmos-S-RC-1100.html

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21786&cat=1

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ σιγουρα το απολυτα αθορυβο τροφοδοτικο ειναι το παθητικο, αλλα στοιχιζει πολυ παραπανω και δεν γνωριζω αν μπορεις να βρεις fanless με πολλα W...

το βασικο ειναι η αποδοτικοτητα του να ειναι πανω απο 80+, και να μην παρεις υπερβολικα μεγαλο τροφοδοτικο σε σχεση με την καταναλωση του συστηματος που θες να στησεις, και με καποια ανοχη για μελλοντικες προσθηκες!

Πράγματι για το κουτί έχεις δίκιο, είναι αρκετά υποκειμενικό. Εμένα το level 10GT με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Και ο σχεδιασμός του και αυτά που προσφέρει. Έχω διαβάσει μερικά reviews και λένε τα καλύτερα, και από άποψη cable management και από θέμα ψύξης. Ήθελα βέβαια να βρω κάποιον από "εμάς" που να το έχει για να πει κάποια άποψη. Από τα κουτια που έγραψες εσύ το πρώτο με αφήνει αδιάφορο, ενώ το δεύτερο είναι εντυπωσιακό. Θα το κοιτάξω!

Προσεξα ότι τα καλά τροφοδοτικά παίρνουν σφραγισούλα 80+ Bronze, Silver, Gold και Platinum. Η διαφορά στο...μέταλλο έχει να κάνει με την efficiency απότι διάβασα εδώ. Έψαξα για platinum και είδα ότι από τις γνωστές μόνο η Enermax έχει μερικά, αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά στην αγορά για να δω τιμές!

http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1&lv0=1&lv1=52

Επίσης μπορεί κάποιος να κάνει λιανά που λέμε τη διαφορά μεταξύ κάποιου fanless και κάποιου κοινού τροφοδοτικού σε ότι έχει να κάνει με τον θόρυβο? Ποιες εταιρείες είναι γνωστές για τα fanless τους?

Δημοσ.

Δυσκολα να βρεις καλο fanless τροφοδοτικο με μεγαλα watts.Παρε καποιο ποιοτικο οπως πχ ενα corsair και να εισαι σιγουρος οτι το μονο που δεν θα ακούγεται θα ειναι το τροφοδοτικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...