Muchacho Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Που μπορω να βρω εκτος απο τα sites των βιβλιοπωλειων(που ειναι τσιμπημενες οι τιμες)? Γιατι 35€ στο βιβλιοπωλειο για ενα βιβλιο αγγλικων για το λυκειο που ετσι και αλλιως αχρηστο ειναι το μαθημα των αγγλικων στα σχολεια δεν...
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εμεις ειχαμε ενα ανα 2 θρανια αν θυμαμαι καλα.
Muchacho Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εμεις οταν πηγαιναμε σχολειο καναμε μαζικες παραγγελιες(σαν σχολειο) κατευθειαν απο το εκδοτικο οικο και η τιμη επεφτε κατω απο 15€.. Αλλα τα κοψαν αυτα γιατι μαλλον πρεπει να μπουν στην μεση τα βιβλιοπωλεια :S
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Και σε βιβλιοπωλειο να πας και να πεις οτι θελω 20 βιβλια θα σου κανει σιγουρα καλυτερη τιμη απο οτι παιρνεις το ενα.
xri_ni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω αν θυμαμαι καλα για Γαλλικα μονο αγοραζα.Στα Αγγλικα τα βιβλια πηγαιναν στον επομενο καθε χρονο...δε γραφαμε με στιλο,μονο με μολυβι για να σβηνονται.
bosei Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ρώτα στο φροντηστήριο αν συνεργάζονται με κάποιο βιβλιοπωλείο...εμάς έτσι μας έκαναν καλύτερη τιμή... Για το σχολείο δεν νομίζω να παίζει τέτοια περίπτωση.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Bρες το απο καποιον αλλον που το αγορασε και βγαλε το φωτοτυπιες. Θα σου ερθει πιο φθηνα λογικα.
panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 οταν πηγαινα σχολειο , το αγγλικο βιβλιαρακι ειχαμε το ιδιο στην Α κ Β λυκειου (παραγγελια κατευθειαν απ τον εκδοτικο οικο και δημοσιο σχολειο κιολας) και στην τριτη αλλαξαμε παλι με ιδιο τροπο παραγγελιας και ιδια τιμη ( 15€ )
bosei Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 οταν πηγαινα σχολειο , το αγγλικο βιβλιαρακι ειχαμε το ιδιο στην Α κ Β λυκειου (παραγγελια κατευθειαν απ τον εκδοτικο οικο και δημοσιο σχολειο κιολας) και στην τριτη αλλαξαμε παλι με ιδιο τροπο παραγγελιας και ιδια τιμη ( 15€ ) Μόνο εγώ έκατσα με το ίδιο βιβλίο 3 χρόνια στο λύκειο?...στόκοι τελείως
panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 το τελειωσαμε στην Α κ β λυκειου το βιβλιο και στη Γ πηραμε αλλο!!! Το γαμωτο ηταν πως στη Γ δεν καναμε ουτε το μισο απ το καινουριο βιβλιο !!!!
simaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ασπρόμαυρη φωτοτυπία ότι φθηνότερο.δεν ξέρω αν ψάξεις και στο ebay μήπως βρεις τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.