InsomniacGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ακόμα ένα λεπτομερές ελληνικό άρθρο με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που βρήκα καθώς σέρφαρα: Site: Facebook: Όλες οι αλλαγές που έρχονται Προσωπικά, οι αλλαγές μου αρέσουν αρκετά σε ότι αφορά τον σχεδιασμό διότι δεν ένιωθα ότι αυτό το site συμβαδίζει με τα δεδομένα της τωρινής τεχνολογίας.
snik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Το δοκιμασα το καινουριο layout στο προφιλ και η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο. Ειναι ολα πιο οργανομενα και υπαρχει καλυτερη διαχειριση της πληροφοριας. Οσο για τα προσωπικα δεδομενα ειναι στο χερι σας τι θα δινετε γιατι απο οτι ειδα εχει αρκετες επιλογες για να οριζεις ποιος θα βλεπει τι καθως και τι θα μπαινει στο timeline.
nikos66 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ειμαι ο μονος που δεν εχει λογαριασμο στο facebook? Είμαστε λίγοι και είμαστε αμέτρητοι
VeRDe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τι RIP Google+ βλέπω ρε παίδες;; έχουν ανοίξει 3 μέρες ελεύθερα οι εγγραφές και ο Ελλήνας έβγαλε συμπέρασμα "RIP". ήμαρτον! Συγνώμη δηλαδή αλλά το Facebook υπάρχει από το 2004 και ουσιαστικά τα τελευταία 4 χρόνια ασχολούνται όλοι. Πιο πριν που είχα θυμάμαι λίγοι το ήξεραν.. Κάτι Joy, Hi5 και Myspace μεσουρανούσαν... Ότι να ναι.... Εγώ που το δοκίμασα καταρχάς: 1) Cycles > Lists 2) Google+ privacy > Facebook privacy Το Layout μου φαίνεται ξενικό και δύσχρηστο, όσο μου φαινόταν και στην πρώτη μου επαφή με το Facebook πριν 6-7 χρόνια που έκανα εγγραφή. Θέμα συνήθειας καθαρά.
humoraddict Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Έκτός του ότι το αλλάζουν καθημερινά και ψάχνεσαι με τα privacy settings ξανά και ξανά, αυτή η τάση προς το πλήρες φακέλωμα στο όνομα της τεχνολογίας έχει αρχίσει και με ενοχλεί. Οκ, δεν έχω τίποτα να κρύψω, δε φοβάμαι μη με κάνει κανείς tag σε κάποια φωτό που δεν έχω βγεί όπως θα θελα, μια και ο αριθμός και η ποιότητα των "fb φίλων" μου είναι δεδομένη, αλλά αυτός ο εθισμός που σου δημιουργεί το ίδιο το περιβάλλον του θεωρώ οτι είναι απο ανησυχητικός έως καταστροφικός. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να καταργήσω το λογαριασμό μου.
S0ker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του αντιπαθούσα αυτό το "faceboukwma" πληροφοριών και δεδομένων.. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η εξέλιξη του, απλώς όσο περνάει ο καιρός μου δίνει στα νεύρα όλο και περισσότερο.. @humoraddict : Αν δεν σου προσφέρει κάτι απολύτως απαραίτητο, το να το καταργήσεις (δηλαδή να απενεργόποιησεις και να μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου γιατί να τον καταργήσεις δεν μπορείς) θα είναι μία από τις πιο σοφές σου ενέργειες, κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη...
fallen colony Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το γουστάρω το facebook Αλλά..........σιγαααα ρε φτωχομπινέδες μην θέλουν να σας φακελώσουν.Τόση μεγαλομανία πια που όλοι νομίζουν ότι τους παρακολουθεί η CIA & το FBI τρομάρα σας λέω εγώ. Ναι μην τυχών και διαρρεύσουν τα κρατικά έγγραφα από τα εισερχόμενα...σοβαρευτείτε. Πάντως ευτυχώς που σηκώθηκα και έφυγα από εκεί μέσα Φαντάζομαι με τόσες αλλαγες πόσες σελίδες και γκρουπακια δημιουργηθήκαν και πόση γκρίνια πέφτει κατεβατή στο timeline
JohnXarxas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δεν είναι ότι θα μας αποκαλύψουν πουθενά είναι η έννοια της ιδιωτικότητας που καταρρέει τα προσωπικά σου δεδομένα δεν είναι πια δικά σου φαντάσου το σπίτι σου γεμάτο κάμερες... σε παρακολουθεί ένας άνθρωπος βέβαια, τα βιντεάκια δεν θα ανέβουν ποτέ ούτε στο ίντερνετ, ούτε θα βγουν στις τηλεοράσεις ούτε με DVD στις εφημερίδες δεν σε νοιάζει? κακώς! θα'πρεπε. παραβιάζεται η προσωπική σου ζωή
egw_eimai_re Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θεε μου.Τι φακελωμα ειναι αυτο(θα βαζουνε τα ζωα πως γεννηθήκανε,πως μεγαλωσανε,ποτε περπατησανε,ποτε φιλησανε για 1η φορα, ποτε παντρευτηκαν κτλπ.<---Πληρες φακελωμα Στο επόμενο βίντεο τι ακουει και τι κάνει εκεινη την στιγμή απο το που βρισκεται μεχρι τι θα φαει και που.Ο,τι να ναι. Φωνάζανε για τσιπάκια και @%$^# απο την δεκαετία του 80 και βρήκανε καινούργιο τρόπο να μας το περάσουν μέσα απο το fb. Και σεις χαιρεστε για τον ανταγωνισμο με το google+ ποιο θα πατώσει και ποιο οχι. Πριν λιγο καιρο δεν λεγατε ''ποπο τι γαματο που θα ναι το G+ παει το fb κτλπ.''.Τωρα πως και αλλάξατε πάλι; Διέγραψε το fb όσο είναι καιρός x) δεν είναι ότι θα μας αποκαλύψουν πουθενά είναι η έννοια της ιδιωτικότητας που καταρρέει τα προσωπικά σου δεδομένα δεν είναι πια δικά σου φαντάσου το σπίτι σου γεμάτο κάμερες... σε παρακολουθεί ένας άνθρωπος βέβαια, τα βιντεάκια δεν θα ανέβουν ποτέ ούτε στο ίντερνετ, ούτε θα βγουν στις τηλεοράσεις ούτε με DVD στις εφημερίδες δεν σε νοιάζει? κακώς! θα'πρεπε. παραβιάζεται η προσωπική σου ζωή αυτη έπρεπε να είχε καταρρεύσει εδω και αιώνες αυτή μας έφαγε. woOOwhooo είμαι διάσημος!!! Άρα το πρόβλημα σου ποιο είναι το fb το φακέλωμα ή το σάπιο μακάβριο σύστημα που υπηρετούμε;;;
xctaek21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά απο ενα σημείο η τελειότητα φαντάζει επικίνδυνη για εμάς.
ChaniaMania Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ChaniaMania, on 23 Σεπτέμβριος 2011 - 08:36 πμ, said:Εγώ θέλω όποτε κάποιος με κάνει tag σε ότι άσχετη photo Και ότι άσχετο video του κατέβει, να μου έρχεται ειδοποίηση για approve η deny. Δεν είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να μπορεί να κάνει ταγκ για πλάκα τον οποιοδήποτε. Αυτό πότε θα το φτιάξουν? Δε σου φταίει κανείς που δεν έχεις ψάξει καλά τις ρυθμίσεις απορρήτου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Επειδή έχω ψάξει πάρα πολλές φορές και δεν έχω βρει τίποτα πέρα του να μου στέλνει email όποτε με κάνουν tag... μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθήσεις με το θέμα? (αν δεν σου κάνει κόπο φυσικά). Γιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα