cmakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Βρήκα το αναγραφόμενο κινητό (lg gw520) πρόσφατα στις διακοπές μου (το ξέχασε κάποιος στο μαγαζί και δεν το ζήτησε ποτέ) αλλά είναι από εξωτερικό και δεν δέχεται άλλες sim (usim locked) Ξέρετε κανένα τρόπο/πρόγραμμα να το ξεκλειδώσω;
cmakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα! Βρήκα κάποιες πληροφορίες αλλά από ότι φαίνεται για να το ξεκλειδώσω πρέπει να αγοράσω το vygis toolbox... Επειδή δε θέλω να αγοράσω κάτι τέτοιο, μιας και απλά θέλω να ξεκλειδώσω αυτή τη συσκευή, γνωρίζετε μήπως κάποιο ελληνικό κατάστημα που να κάνει αυτή τη δουλειά; Ή ακόμα καλύτερα μήπως κάποιος από το φόρουμ ασχολείται με τέτοια ώστε να με βοηθήσει;;;
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξερω αν περασεις νεο firmware στο τηλεφωνο αν θα γινει Unlocked.
cmakos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα! Όχι, το έχω προσπαθήσει αλλά δεν λύνει το πρόβλημα! Επίσης νομίζω πως έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος ενότητα, αν ισχύει βάλτε το στην κανονική! Α, και χρόνια πολλά!
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο πολυ ταιριαζει εδω παρα στο mobile software
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα