aredhel_vlsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια οταν συνδεω εξωτερικο σκληρο δισκο στο macbook, δε μου επιτρεπεται να αντιγραψω και γενικα να επεξεργαστω αρχεια, πως το αλλαζω αυτο, ξερει κανεις? Γιατι αυτο συμβαινει μονο σε αυτο και οχι σε pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια οταν συνδεω εξωτερικο σκληρο δισκο στο macbook, δε μου επιτρεπεται να αντιγραψω και γενικα να επεξεργαστω αρχεια, πως το αλλαζω αυτο, ξερει κανεις? Γιατι αυτο συμβαινει μονο σε αυτο και οχι σε pc? ntfs είναι ο σκληρός? http://en.wikipedia.org/wiki/Ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι , τι κανουμε τωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι , τι κανουμε τωρα ? Είτε κατεβάζεις ένα πρόγραμμα για να μπορεί το MAC OS να διαχειρίζεται NTFS είτε, πράγμα που εάν είναι εφικτό στο προτείνω, κάνεις τον σκληρό σου HFS+. Ένα από αυτά που μπορούν να κάνουν το MAC να διαβάζει NTFS είναι και το Paragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν δεν θέλεις να "ενοχλήσεις" τον σκληρό δίσκο, τότε πας σε Paragon NTFS, ή το πολύ καλό Tuxera NTFS. Εάν πάλι, δεν έχεις σκοπό ΠΟΤΕ να συνδέσεις τον εξωτερικό δίσκο σε υπολογιστή που δεν έιναι Mac, τότε φόρμαρέ τον μέσα από το DIsk Utility σε HFS+. Μόνο καλό θα του κάνεις, και θα έχεις και ένα λιγότερο πρόγραμμα στο Mac σου [εννοώ ένα από τα παραπάνω ]. Μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που ανήκω εγώ, όμως. Έχω τον σκληρό σε Mac σε μόνιμη βάση άρα και σε HFS+, και σε ένα δυο μηχανήματα Win XP ή 7, που ξέρω ότι ενδέχεται να τον συνδέσω περιστασιακά, έχω περάσει το MacDrive, το οποίο προσθέτει υποστήριξη σε Windows για HSF+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ ευχαριστω για τις απαντησεις. Τον σκληρο μου δισκο τον περναω συχνα ειτε σε Mac είτε σε pc, οποτε δεν νομιζω να τον κανω HFS. Τα αρχεια τα διαβαζει κανονικοτατα, απλα δεν μπορω να αντιγραψω αρχειο απο το macbook στον δισκο. Αρα καλυτερη λυση για μενα μαλλον ειναι τα προγραμματα που αναφερατε. x_vagos δεν νομιζω οτι το ενα λιγοτερο να κανει τη διαφορα, το mac ειναι σκυλι ! Ομως οπως βλεπω μονο το tuxera ειναι free ε? Για το paragon ενα trial βρηκα, και ποσο τα απεχθανομαι τα trial... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.