axaraktiristos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το Everest ultimate εγκατεστημένο στο pc μου. Έψαχνα για κάτι , και τυχαία είδα στο start up ότι υπάρχει μια άγνωστη καταχώρηση ( είναι η πάνω πάνω στην φωτογραφία που επισυνάπτω ) Τι μπορεί να είναι αυτό ? Έχω κάνει έλεγχο με το zone alarm antivirus και με το malwarebytes , αλλά δεν έχουν βρει τίποτα… Είμαι με win 7 premium 32 bit
karmen1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το Everest ultimate εγκατεστημένο στο pc μου. Έψαχνα για κάτι , και τυχαία είδα στο start up ότι υπάρχει μια άγνωστη καταχώρηση ( είναι η πάνω πάνω στην φωτογραφία που επισυνάπτω ) Τι μπορεί να είναι αυτό ? Έχω κάνει έλεγχο με το zone alarm antivirus και με το malwarebytes , αλλά δεν έχουν βρει τίποτα… Είμαι με win 7 premium 32 bit Δώσε μας και την εικόνα
axaraktiristos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Την είχα βάλει επισυναπτόμενη αλλά δεν φάνηκε .. Θα προσπαθήσω πάλι .. Με ποιον άλλο τρόπο μπορώ να ψάξω , ώστε να δω όλα τα προγράμματα που εκκινούν στο pc μου ? Με το msconfig στην εκκίνηση δεν δείχνει κάτι άγνωστο .. Ούτε το ccleaner στην εκκίνηση δείχνει κάτι .. Τα υπόλοιπα στοιχεία φαίνονται στο msconfig και στο ccleaner (14 επιλεγμένα στοιχεία ) . στο Everest φαίνετε και αυτό (έχει 15 στοιχεία )
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά είναι κάποιο κενό κλειδί στη registry. Δε φορτώνει τίποτα, απλά για κάποιον λόγο ξέμεινε έτσι.
axaraktiristos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. υπάρχει κάποιος τρόπος να σιγουρευτώ οτι οντος αυτή η καταχώρηση δεν είναι τίποτα σοβαρό ? τι άλλο μπορώ να ελέγξω ?
filip123go Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε κανένα scan με malwarebytes και spybot s&d μήπως είναι κανένα σκουλήκι...
rfc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Με δεξι κλικ νομιζω κανει "jump to location" . SS μετα να το δουμε.
axaraktiristos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Με δεξι κλικ νομιζω κανει "jump to location" . SS μετα να το δουμε. Δεν είναι με δεξί κλικ , γίνετε εμφάνιση ιδιοτήτων της καταχώρησης με διπλό αριστερό κλικ. Όμως … Σε όλες τις άλλες καταχωρήσεις εμφανίζονται οι ιδιότητες , σε αυτήν με διπλό κλικ δεν γίνετε τίποτα… Να είναι όντος κάτι ξεχασμένο από απεγκατάσταση κάποιου προγράμματος , η είναι κάτι ύποπτο που κρύβετε καλά και δεν το βλέπει το msconfig ?
antonl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Το ίδιο ακριβώς βγάζει και στο δικό μου pc το Aida64 (που ναι η συνέχεια του Everest), οπότε μπορείς να ησυχάσεις ότι δεν είναι τίποτα. "Bug" του προγράμματος ίσως.
axaraktiristos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Autoruns for Windows v11 Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του autoruns. Η πληροφορία που δίνει το Everest φαίνετε στην φωτο 1 Η πληροφορία που δίνει το autoruns φαίνετε στην φωτο 2 Το περίεργο είναι ότι εμφανίζει στο rdpclip την ένδειξη file not found. Ψάχνοντας βρήκα ότι : What is rdpclip.exe doing on my computer? ________________________________________ rdpclip.exe is the main executable for File Copy. It provides function for the Terminal Services server that allows you to copy and paste between server and client. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated. rdpclip.exe is a system process that is needed for your Windows system to work properly. It should not be removed στo autoruns αν κάνω αριστερό κλικ , και μετά jump to entry , με πάει στην καταχώρηση ( φωτο 3 ) βγάζετε κάποιο συμπέρασμα από αυτά τα στοιχεία ?
nikomas50 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς για κάποιο λόγο έχει διαγραφεί το αρχείο rdpclip.exe από το φάκελο συστήματος. Πρέπει να το βρεις και να το ξαναβάλεις στη θέση του. Στο δικό μου υπολογιστή υπάρχει. Δεν γνωρίζω αν είναι το ίδιο αρχείο για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 Edit: Ειναι το ίδιο και στα Χ86 και στα Χ64 Μέγεθος: 169 KB (173.568 byte)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.