Προς το περιεχόμενο

Sony Ericcson Xperia Play 240 euro expansys.gr

dimkou1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το expansys είναι πολύ αξιόπιστο αλλά ακριβό σε γενικές γραμμές.

Σε αντίθεση με αυτόν που είναι φτηνός και αναξιόπιστος.

Πουλάει το Nexus ONE 30 ευρώ και δωρεάν έξοδα αποστολής ...

http://www.ebay.com/itm/260858629683

μην τσιμπήσετε

Φιλε μου διαβασε την αγγελία πριν τον ρίξεις στην πυρά..

Το τηλέφωνο το δινει με συμβολαιο για αυτο το δινει φτηνά

Please Note: This phone will require a data plan with your provider to activate.

Δημοσ.

Φιλε μου διαβασε την αγγελία πριν τον ρίξεις στην πυρά..

Το τηλέφωνο το δινει με συμβολαιο για αυτο το δινει φτηνά

Please Note: This phone will require a data plan with your provider to activate.

δεν λεει this offer will require... λεει το τηλεφωνο για να λειτουργησει θελει συνδεση με πάροχο...για ξαναδες το.

Δημοσ.

Eγω απο το εξπανσυς δεν ξαναγοραζω για τον πολυ απλο λογο οτι με κοροιδεψε.

Ειχα παρει κινητο το οποιο το ειχε αποκλειστικα στην Ελλαδα, και οταν το πηρα μου ελεγε οτι ειχε τρια χρονια εγγυηση. Στον εναμιση χρονο, μου εβγαλε προβλημα και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι αυτοι διναν ενα χρονο εγγυηση και στα αλλα δυο επρεπε να το στειλω στην εταιρια, αλλα η εταιρια ειχε κλησει και σιγουρα το ηξεραν αυτο... Μετα μου ειπαν να αγορασω γυρω στα 25 ευρω ενα ρηπεαρ κιτ (κουτι ουσιατικα...) απο αυτους να το στειλω γαλλια και να μου πουν ποσο ηθελε για επισκευη, αν δεν τα εδινα θα το κραταγαν!!

Συν οτι το συγκεκριμενο κινητο σε εξπανσυς αλλων χορων εκανε 20 και 30 ευρω φθηνοτερα... και οταν τους ρωτησα γιατι μου ειπαν παρτο απο εξω αλλα μετα θα το στελνεις σε αυτους!

Παντως στα οσα χρονια κοιταω δεν πιστευω να εχει και τις σουπερ τιμες για να αγορασεις, παντα το βρισκεις αλλου φθηνοτερα...

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα κατα τη γνωμη μου το expansys (συνηθως) ειναι για εκεινους που βιαζονται να παρουν μια συσκευη η οποια δεν εχει κυκλοφορησει στην ελλαδα. Και εγω γενικα πιο ακριβα τα βρισκω εκει παρα σε αλλα καταστηματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...