Προς το περιεχόμενο

Sony Ericcson Xperia Play 240 euro expansys.gr

dimkou1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια τυχαια επεσα σε αυτη τη προσφορα και νομιζω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση 70 ευρω φθηνοτερα απο σκρουτζ..

Και μιλαμε για κινητο που ο Γερμανος πουλα 500 εβρο

Παραθετω τα links για συγκριση

http://www.skroutz.gr/s/330743/Sony-Ericsson-Xperia-Play.html

http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-xperia-play-eu-black-209424/

καλες αγορες :rolleyes:

Δημοσ.

Καλη τιμουλα,

Ευχαριστουμε για την ενημερωση, αν και προσωπικα δεν ενδιαφερομαι οντας κατοχος Galaxy S :P

Βασικα πιστευω οτι οσοι προλαβαν το Galaxy S sta 250€ (αν δεν κανω λαθως) καναν την ποιο Value for money αγορα της χρονιας.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο καταστημα το προτεινει (εχει ξαναγορασει) κανεις ή θα τους κυνηγαμε μηπως ξαναπαρουμε τα λεφτα μας;

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο καταστημα το προτεινει (εχει ξαναγορασει) κανεις ή θα τους κυνηγαμε μηπως ξαναπαρουμε τα λεφτα μας;

το expansys είναι αρκετά γνωστό και θα βρεις αρκετους εδώ πελάτες του.

προσωπικά όποτε έχω αγοράσει δεν είχα πρόβλημα

Δημοσ.

Ενας πιθανος λογος που το δινουν σε τετοια τιμη;

(Δεν ψαχνω για κινητο αλλα βλεποντας τετοια προσφορα το σκεφτομαι...)

Δημοσ.

σιγουρα πολυ καλη τιμη, αλλα:

1. Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Τρίτη 4 Οκτωβρίου και

2. ...η παραγγελία σας κανονικά θα πρέπει να σταλεί σε 12 εργάσιμες ημέρες

κοινως παραγγελνεις τωρα και με το καλο θα το εχεις σε ενα μηνα (οπου πολυ πιθανον να εχει πεσει η τιμη του και στα εδω μαγαζια) :rolleyes:

Δημοσ.

Ενας πιθανος λογος που το δινουν σε τετοια τιμη;

(Δεν ψαχνω για κινητο αλλα βλεποντας τετοια προσφορα το σκεφτομαι...)

Δεν ειναι ελληνικό καταστημα απλα! Εχω παρει κινητο απο εκει και πχ δεν ειχε Ελληνικα (με android βεβαια δυσκολα τωρα.. περαν της motorola που τα βγαζει με πακετα)

+ 14.64 έξοδα!

Δημοσ.
το expansys είναι αρκετά γνωστό και θα βρεις αρκετους εδώ πελάτες του.

προσωπικά όποτε έχω αγοράσει δεν είχα πρόβλημα

Κι εγώ τα ίδια. Πολύ αξιόπιστο κατάστημα, ψώνισε άφοβα.

Το κακό είναι ότι έχει γενικά ακριβές τιμές. Σπάνια έχω πετύχει προσφορά εκεί.

Δημοσ.

Έγω πάντως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το expansys. Αγόρασα 2 κινητά από εκεί και ενώ είχε πάνω από 70 διαθέσιμα την ώρα που έγινε η παραγγελία

δεν μου τα στείλανε ποτέ γιατί υποτίθεται δεν είχαν πλέον απόθεμα. Πήρα τα χρήματά μου πίσω φυσικά.

Δημοσ.

Έγω πάντως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το expansys. Αγόρασα 2 κινητά από εκεί και ενώ είχε πάνω από 70 διαθέσιμα την ώρα που έγινε η παραγγελία

δεν μου τα στείλανε ποτέ γιατί υποτίθεται δεν είχαν πλέον απόθεμα. Πήρα τα χρήματά μου πίσω φυσικά.

επισης τη μονη φορα που πηρα δεν στειλανε. οταν μιλησα με CS, μιλαγαν σπαστα ελληνικα

με γαλλικη προφορα. LOL

αλλα στελνει παγκοσμια νομιζω, αρα 50-100 κομματια αν ειναι κ προσφορα δεν ειναι πολλα.

αυτοι ειναι του Dixons H´ to pixmania?

Δημοσ.

Αυτα τα Ericsson στέλνουν μόνο 65 χαρακτήρες SMS μετα χρεωνεσε δεύτερο μυνημα ποτε ξανα Sony Ericsson

Περιμένω iPhone 5 h n9:-)

όλα τα λεφτά το sms που μας έστειλες...

'εγώ πάλι αν δεν μπάρω το iphone 5 και μπάρω αυτό το Sony Ericsson θα χρεώνομαι μπαραμπάνω?'

lmao

p.s: είναι απίστευτο κινητό σε απίστευτη τιμή, αλλα προορίζεται για μια συγκεκριμένη κατηγορία κοινού, αν δε θέλεις να παίζεις είναι αρκετά βαρύ για καθημερινή χρήση, προτείνω galaxy s. Τώρα όσοι είστε gamer πραγματικά δεν χρειάζεται να πω τιποτα άλλο απλά απίθανο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...