dimkou1980 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια τυχαια επεσα σε αυτη τη προσφορα και νομιζω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση 70 ευρω φθηνοτερα απο σκρουτζ.. Και μιλαμε για κινητο που ο Γερμανος πουλα 500 εβρο Παραθετω τα links για συγκριση http://www.skroutz.gr/s/330743/Sony-Ericsson-Xperia-Play.html http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-xperia-play-eu-black-209424/ καλες αγορες
keeper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλη τιμουλα, Ευχαριστουμε για την ενημερωση, αν και προσωπικα δεν ενδιαφερομαι οντας κατοχος Galaxy S Βασικα πιστευω οτι οσοι προλαβαν το Galaxy S sta 250€ (αν δεν κανω λαθως) καναν την ποιο Value for money αγορα της χρονιας.
skoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το συγκεκριμενο καταστημα το προτεινει (εχει ξαναγορασει) κανεις ή θα τους κυνηγαμε μηπως ξαναπαρουμε τα λεφτα μας;
alexmm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το συγκεκριμενο καταστημα το προτεινει (εχει ξαναγορασει) κανεις ή θα τους κυνηγαμε μηπως ξαναπαρουμε τα λεφτα μας; το expansys είναι αρκετά γνωστό και θα βρεις αρκετους εδώ πελάτες του. προσωπικά όποτε έχω αγοράσει δεν είχα πρόβλημα
skoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενας πιθανος λογος που το δινουν σε τετοια τιμη; (Δεν ψαχνω για κινητο αλλα βλεποντας τετοια προσφορα το σκεφτομαι...)
kakofonixx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 σιγουρα πολυ καλη τιμη, αλλα: 1. Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Τρίτη 4 Οκτωβρίου και 2. ...η παραγγελία σας κανονικά θα πρέπει να σταλεί σε 12 εργάσιμες ημέρες κοινως παραγγελνεις τωρα και με το καλο θα το εχεις σε ενα μηνα (οπου πολυ πιθανον να εχει πεσει η τιμη του και στα εδω μαγαζια)
newtech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενας πιθανος λογος που το δινουν σε τετοια τιμη; (Δεν ψαχνω για κινητο αλλα βλεποντας τετοια προσφορα το σκεφτομαι...) Δεν ειναι ελληνικό καταστημα απλα! Εχω παρει κινητο απο εκει και πχ δεν ειχε Ελληνικα (με android βεβαια δυσκολα τωρα.. περαν της motorola που τα βγαζει με πακετα) + 14.64 έξοδα!
kyriosotinanai Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το expansys είναι αρκετά γνωστό και θα βρεις αρκετους εδώ πελάτες του.προσωπικά όποτε έχω αγοράσει δεν είχα πρόβλημα Κι εγώ τα ίδια. Πολύ αξιόπιστο κατάστημα, ψώνισε άφοβα. Το κακό είναι ότι έχει γενικά ακριβές τιμές. Σπάνια έχω πετύχει προσφορά εκεί.
papars Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Το expansys είναι πολύ αξιόπιστο αλλά ακριβό σε γενικές γραμμές. Σε αντίθεση με αυτόν που είναι φτηνός και αναξιόπιστος. Πουλάει το Nexus ONE 30 ευρώ και δωρεάν έξοδα αποστολής ... http://www.ebay.com/itm/260858629683 μην τσιμπήσετε
THEMACHINE Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Έγω πάντως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το expansys. Αγόρασα 2 κινητά από εκεί και ενώ είχε πάνω από 70 διαθέσιμα την ώρα που έγινε η παραγγελία δεν μου τα στείλανε ποτέ γιατί υποτίθεται δεν είχαν πλέον απόθεμα. Πήρα τα χρήματά μου πίσω φυσικά.
ipal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Έγω πάντως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το expansys. Αγόρασα 2 κινητά από εκεί και ενώ είχε πάνω από 70 διαθέσιμα την ώρα που έγινε η παραγγελία δεν μου τα στείλανε ποτέ γιατί υποτίθεται δεν είχαν πλέον απόθεμα. Πήρα τα χρήματά μου πίσω φυσικά. επισης τη μονη φορα που πηρα δεν στειλανε. οταν μιλησα με CS, μιλαγαν σπαστα ελληνικα με γαλλικη προφορα. LOL αλλα στελνει παγκοσμια νομιζω, αρα 50-100 κομματια αν ειναι κ προσφορα δεν ειναι πολλα. αυτοι ειναι του Dixons H´ to pixmania?
oldermania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτα τα Ericsson στέλνουν μόνο 65 χαρακτήρες SMS μετα χρεωνεσε δεύτερο μυνημα ποτε ξανα Sony Ericsson Περιμένω iPhone 5 h n9:-)
DeareN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτα τα Ericsson στέλνουν μόνο 65 χαρακτήρες SMS μετα χρεωνεσε δεύτερο μυνημα ποτε ξανα Sony Ericsson Περιμένω iPhone 5 h n9:-) όλα τα λεφτά το sms που μας έστειλες... 'εγώ πάλι αν δεν μπάρω το iphone 5 και μπάρω αυτό το Sony Ericsson θα χρεώνομαι μπαραμπάνω?' lmao p.s: είναι απίστευτο κινητό σε απίστευτη τιμή, αλλα προορίζεται για μια συγκεκριμένη κατηγορία κοινού, αν δε θέλεις να παίζεις είναι αρκετά βαρύ για καθημερινή χρήση, προτείνω galaxy s. Τώρα όσοι είστε gamer πραγματικά δεν χρειάζεται να πω τιποτα άλλο απλά απίθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.