Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμενος με hotmail

SimplyBergman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορία: αφού είναι το χειρότερο client, γιατί έχει όλος ο κόσμος; Οκ, ρητορική ερώτηση ήταν, πάμε παρακάτω.

Μου κολλάει απίστευτα και είμαι εξοργισμένος. Θέλω οπωσδήποτε να κάνω κάτι και έφτιαξα λογαριασμό gmail, αλλά δεν μπορώ να προωθήσω το hotmail μου σε αυτό. Δοκίμασα και με izymail, και πάλι τίποτα. Δοκίμασα και με thunderbird, πάλι τίποτα. Δεν θέλω outlook, γιατί κι αυτό της microsoft είναι κι είναι στα ίδια χάλια.

Μπορώ να κάνω κάτι; Για όνομα, είναι δυνατόν να μην έχει pop και να μην επιτρέπει σε τίποτα άλλο να το διαβάζει; Βοηθείστε, παρακαλώ, γιατί παλεύω όλη τη μέρα και δεν πιστεύω πόσο μπέρδεμα είναι κάτι σαν κι αυτό, εν έτει 2011.

Δημοσ.

Όπως είπα, το πρώτο ήταν ρητορικό, ξέρω τι παίζει. Καμία άλλη βοήθεια; Είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, πραγματικά.

Πάω να φτιάξω στον thunderbird, έχοντας βάλει 2 απαραίτητα και καλά πρόσθετα, αλλά μου γράφει: Δεν είναι σωστή η επιβεβαίωση των ρυθμίσεων-είναι σωστό το όνομα χρήστη ή ο κωδικός σας;

Να, ρε φίλε, είναι σωστά, αλλά δεν μου δουλεύεις!! :cry:

Δημοσ.

ίσως μπορείς κάπως απο τα στοιχεία του λογαριασμού σου σαν δεύτερο mail να βάλεις το hot

και μπορεί κάπου απο εκεί να υπάρχει κάποια ρύθμιση του στυλ

"να χειρίζομαι αυτόν τον λογαριασμό μέσω του gmail μου"

Δημοσ.

Οταν λες δοκίμασες και με Thunderbird αλλά πάλι τίποτα τι εννοείς;

Μια χαρά μου δουλεύει το Hotmail σε Thunderbird

Anyway από εδώ δεν σου δουλεύει το mail forwarding;

(Hotmail -> Options -> Managing your Account)

post-48616-0-27821800-1316717469_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου, το έκανα το δεύτερο και δούλεψε. Εγώ πήγα από πολύ πλάγια οδό, σε ευχαριστώ.

Δεν θα με χάλαγε να δουλέψω και το thunderbird, πάντως. Αλλά όταν βάζω τον κωδικό για να φτιάξω λογαριασμό, μου λέει αυτό που έγραψα πιο πάνω. Έχεις καμία ιδέα;

Δημοσ.

Κατεβάζεις την εκδοση 6.0.2

Δεν βάζεις κανένα απαραίτητο addon . Δεν υπάρχει τπτ τέτοιο. Τι ακριβώς κατέβασες; Ελπίζω από έμπιστο site, αλλά και πάλι δεν χρειάζεται τπτ τέτοιο.

Ανοίγεις το Thunderbird.

Πας File -> New -> Mail Account

Βαζεις τα στοιχεία σου και ολα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα

απλά φρόντισε στις ρυθμίσεις τόσο μέσα από το Hotmail (POP), όσο και από το thunderbird ( account settings - server settings - leave messages on server (until i delete them) ώστε να μην σου "αδειάσει" το Inbox κάποια στιγμή

post-48616-0-81887000-1316723584_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν, στο hotmail εξακολουθεί να μου λέει ακριβώς το ίδιο, αλλά στο gmail, με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις μπήκε μια χαρά. Περίεργο δεν είναι;

Τα add-ons τα βρήκα από κάτι που διάβασα στο νετ, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Τουλάχιστον ήταν ασφαλή.

post-218409-0-34087100-1316735498_thumb.png

Δημοσ.

το μήνυμα που σου βγάζει είναι όντως το μήνυμα που βγάζει αν βάλεις λαθος pass στην αρχή.

δεν είναι θέμα αδυναμίας σύνδεσης δηλαδή.

edit: πάντως ψάχνοντας έπεσα σε αυτά για κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα

"anyway, i fixed it. I mean the problem was with the password being too long for my case. 19 chars"

"Perhaps it's worth noting that if you have a password in hotmail that is longer than 16 characters, you might have a bit of a problem setting up your account via TB3. Apparently hotmail has a maximum password length of 16 characters, so you can type anything you like after this and you can still log in.

So for TB3, you should only use the first 16 characters of your password when setting up the account. Anything longer and the two won't match and you'll be told you have the wrong password..."

Δημοσ.

WOW. Αυτό ήταν! φίλε, σε ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνεται απίστευτη λεπτομέρεια αυτό που βρήκες, κοίτα να δεις :confused:

Και μιας και σε έχω, ας σε εκμεταλλευτώ λίγο ακόμα, αδερφέ. :-D Μπορώ να έχω και τους 2 λογαριασμούς συγχωνευμένους στον thunderbird; Κι επίσης, αν βάλω IMAP πράγματι θα υπάρχει αλληλεπίδραση, όπως λέει, μεταξύ του thunderbird και του hotmailg/gmail(δλδ να σβήνω από το thunder π.χ και να σβήνονται και στα άλλα);

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου!

Δημοσ.

καλά το hotmail είναι μεγάλη σαχλαμάρα. όπως είπε και ένας παραπάνω, όλοι το ξεκινήσανε λόγω του msn. βέβαια μπορείς να έχεις msn και χωρίς λογαριασμό hotmail. απλά νομίζω χάνεις κάποιες δυνατότητες.

αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζει imap παρά μόνο pop3. τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλαιότερα.

και γενικώς έχει κάποια θέματα που σου σπάζουν τα νεύρα

Δημοσ.

Μπορώ να έχω και τους 2 λογαριασμούς συγχωνευμένους στον thunderbird;

Κι επίσης, αν βάλω IMAP πράγματι θα υπάρχει αλληλεπίδραση, όπως λέει, μεταξύ του thunderbird και του hotmailg/gmail(δλδ να σβήνω από το thunder π.χ και να σβήνονται και στα άλλα);

Για το δεύτερο γίνεται και με το POP. Πήγαινε στο Hotmail, ρυθμίσεις , POP (κάπως έτσι, θα το βρεις), και ρύθμισε να επιτρέπετε το σβήσιμο μηνυμάτων μέσω του client.

Για το πρώτο ανάλογα τι θες να κάνεις.

Μπορείς να περάσεις μόνο το gmail στο ΤΒ αφού έχεις κάνει ήδη forward

Μπορείς να περάσεις και τους δύο.Ανάλογα με το τι εχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις forwarding αν θα κρατάει κόπια και στο hotmail όμως, μπορεί να λαμβάνεις τα mail διπλά στο TB , μία για κάθε account.

Επίσης για να μην στα σβήνει κάθε 14 μέρες ο TB όλα στις ρυθμίσεις του κάθε λογαριασμού μέσα στο ΤΒ πήγαινε

account settings - server settings - leave messages on server , και επέλεξε μόνο το until i delete them και ξεκλικαρε αυτό για τις 14days

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...