vlasiospakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν συγγνωμη παιδιά αν το θέμα μου δεν κολλάει σε αυτο το τμήμα του φορουμ, απο εκει και πέρα το LIDL την δευτέρα βγάζει μια προσφορά σε μετατροπέα http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_13185.htm και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό φτάνει για να μετατρέψω κατι κασέτες σε dvd!!Ευχαριστώ για οποιεσδηποτε απαντήσεις!
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει να έχεις και ένα VHS που να παίζει κασέτες και να βγάζει έξοδο σε scart ή A/V,σχεδόν όλα έχουν εκτός από μερικά παλιά. Κατα τα άλλα μια χαρά κάνει αλλά πληρώνεις και τα καλώδια που ενδεχομένως να μην τα χρειάζεσαι,με λίγα λόγια δεν είναι και τόσο προσφορά δες εδώ δηλαδή τα 5€ παραπάνω είναι ακριβώς η τιμή για τα 4 καλώδια και των μετατροπέα. Και αν έχεις επιμονή μπορείς να παραγγείλεις και από e-bay όπου οι τιμές είναι γελοίες. http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=usb%20capture%20-firewire&rt=nc&LH_BIN=1&LH_PrefLoc=2&_fln=1&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m283&gbr=1 μιλάμε 4,5€ το έχουν.
nemesiskp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Επειδη ψαχνω και εγω το ιδιο πραγμα,ηθελα να ρωτησω κατι.Το παραπανω συνοδευεται με λογισμικο για την μεταφορα σε υπολογιστη ή θα πρεπει να κατεβασω απο το νετ;
nemesiskp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αφου το εψαξα ειδα οτι η συσκευη ερχετε μαζι με καποιο προγραμμα αλλα απο οτι διαβασα δεν δουλευει ο ηχος σε windows vista/7,παρα μονο σε xp.Αυτο που θα ηθελα να γνωριζω ειναι αν θα δουλεψει με το vmware,στο οποιο εχω εγκατεστημενο τα xp ή θα πρεπει να κανω fresh install τα xp στον σκληρο δισκο;
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αφου το εψαξα ειδα οτι η συσκευη ερχετε μαζι με καποιο προγραμμα αλλα απο οτι διαβασα δεν δουλευει ο ηχος σε windows vista/7,παρα μονο σε xp.Αυτο που θα ηθελα να γνωριζω ειναι αν θα δουλεψει με το vmware,στο οποιο εχω εγκατεστημενο τα xp ή θα πρεπει να κανω fresh install τα xp στον σκληρο δισκο; Κάνα λινκ;Που το διάβασες αυτό;;
nemesiskp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στο youtube σε ενα video που το κανει unpack ολοι απο κατω λενε οτι δεν δουλευει ο ηχος σε windows 7.Βεβαια δεν ειναι και ο πιο αξιοπιστος τροπος να βγαλεις συμπερασμα,αλλα αφου το λενε οι περισσοτεροι μαλλον θα ισχυει. το video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.