Προς το περιεχόμενο

Συνδεση επιτραπεζιου σε ρουτερ

JonSchafferGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το καινουργιο ρουτερ που πηρα (γιατι το αλλο καηκε -.-) και το συνδεσα με το λαπτοπ μεσω wireless αλλα ο επιτραπεζιος δεν συνδεεται οταν βαζω το καλωδιο στην θυρα και ουτε μου ζηταει καποιο password οπως εκανε και το λαπτοπ. Τι να κανω?? :fear:

Δημοσ.

Πηρα το Thomson Gateway 585/585i v8 και ναι εχω βαλει κωδικο για την συνδεση. Και για να το εξακρηβωσω οταν βαζω το cd εγκαταστασης, ακολουθω τα βηματα και μετα μου ζηταει Wired ή Wireless και παταω wired(επειδη δεν εχει wireless ο επιτραπεζιος), αλλα δεν το αναγνωριζει για καποιο λογο...

Δημοσ.

Αυτοματα ειναι ολα...

Αλλα στον επιτραπεζιο λεει οτι δεν εχει εγκυρη h ρυθμιση παραμετρων ip( ειναι στις αυτοματες ρυθμισεις το ip και dns και στους δυο υπολογιστες)

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το καινουργιο ρουτερ που πηρα (γιατι το αλλο καηκε -.-) και το συνδεσα με το λαπτοπ μεσω wireless αλλα ο επιτραπεζιος δεν συνδεεται οταν βαζω το καλωδιο στην θυρα και ουτε μου ζηταει καποιο password οπως εκανε και το λαπτοπ. Τι να κανω?? :fear:

μονο οταν μπαινεις wireless σου ζηταει password>με καλωδιο δεν ζηταει password.κανονικα βαζεις το καλωδιο και εισαι μια χαρα.

Ποιό router πήρες , εχεις βάλει τους κωδικούς της σύνδεσης σου μιας και μιλάμε για καινούργιο ?

μαλλον το εχει κανει και εχει ηδη ιντερνετ οπως καταλαβα στο λαπτοπ που ειναι ασυρματο.στο desktop δεν εχει

Πηρα το Thomson Gateway 585/585i v8 και ναι εχω βαλει κωδικο για την συνδεση. Και για να το εξακρηβωσω οταν βαζω το cd εγκαταστασης, ακολουθω τα βηματα και μετα μου ζηταει Wired ή Wireless και παταω wired(επειδη δεν εχει wireless ο επιτραπεζιος), αλλα δεν το αναγνωριζει για καποιο λογο...

εφοσον εβαλες κωδικο για την συνδεση και κωδικο για το wireless δεν τρεχεις καθολου το cd.θα πρεπει να παιξει απευθειας εκτος αν σε κοβει Firewall ,β,δενεχεις αυτοματες Ip,γ.εχει προβλημα το καλωδιο η η καρτα δικτυου η η η υποδοχη στο ρουτερ που εβαλες το ethernet οποτε βαλτο στην διπλα

Ασε το cd. Στο 192.168.1.254 μπαινει;

να δω ποσο θα σταματησουν να βαζουν τα cd μεσα αφου τα κανουν χειροτερα.πρεπει ο κοσμος να μαθει να μπαινει με την Ip

Ναι λεει unindentifying network, α και στην ωρα που εκανα να απαντησω, λεει οτι ειχε προβλημα και δεν ανταποκρινοταν το μονετμ -.- OMG!!!

restart router και pc

Αυτοματα ειναι ολα...

Αλλα στον επιτραπεζιο λεει οτι δεν εχει εγκυρη h ρυθμιση παραμετρων ip( ειναι στις αυτοματες ρυθμισεις το ip και dns και στους δυο υπολογιστες)

αν θες σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερασε την οποτε να παρει τα default values μην για καποιο λογο εχεις βαλει τιποτα στο tcp ip v6.

Δημοσ.

Τελικα ειχε καει η onboard καρτα δικτυου και εβαλα καινουργια καρτα δικτυου και ολα μια χαρα! :D

Αλλα εχω μια απορια. Οταν βαζω το usb internet στο pc, συνδεεται ως προεπιλογη με την onboard (που εχει καει). Πως μπορω να το αλλαξω αυτο?

Δημοσ.

θα πας στο device manager και θα κανεις disable την καρτα η θα μπεις στο bios και θα την απενεργοποιησεις τελειως.αλλιως βγαζεις το καλωδιο απο πανω και απλα θα φαινεται.αλλα αφου ειναι Off αμα ειναι πραγματι off κλειστην απο το bios.

Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα, παλι λεει αδυναμια συνδεσης. Ρωτησα και επισης σε ενα καταστημα multirama (ετυχε να περνουσα απο εκει) και αυτος μου ειπε οτι πρεπει να εγκαταστησω το πιο προσφατο driver. Το δοκιμασα και αυτο αλλα μου λεει οτι ειναι ειδη εγκατεστημενο.

Υ.Γ κατω δεξια στις συνδεσεις, αναγνωριζει το usb δεν ξερω αυτο κατα ποσο βοηθαει.

Δημοσ.

μισο λεπτακι.καηκε η Onboard και μια πηρες μια Usb wi fi καρτα αν καταλαβα σωστα.την Onboard κλειστην απο το bios Η απο το device manager για να μην την βλεπει καν.με την καρτα θα ψαξεις για ασυρματα δικτυα και θα βρεις το δικτυο σου και θα συνδεθεις.αν δεν συνδεεται δοκιμασε.

α.πιο νεους drivers Οπως σου ειπαν.

β.αλλαξε καναλι στο ασυρματο στο router

γ.αλλαξε κλειδωμα.βαλε wpa χωρις wpa2 και δοκιμασε παλι να δεις αν θα μπει.

δ.αλλαξε κωδικο για δοκιμη.

βεβαια αν αλλαξεις κωδικο η τυπο κλειδωματος σβησε το δικτυο απο το pc σου για να το ξαναβρει για να μην σου εχει κρατησει τα παλια settings η αν δεν ξερεις πως να το κανεις αλλαξε απλα ονομα στο δικτυο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...