Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για μόνιμη εισαγωγή υποτίτλων

Dimis599

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά :D ξέρει κανείς σας ενα πρόγραμμα που να βάζει μόνιμα τους υπότιτλους σε αρκετές καταλήξεις ταινιών πχ. ( .mkv .avi .mpeg κτλ.)έχω βρει αρκετά τέτοια προγράμματα αλλα κανένα της προκοπής

ή θα σου μπιπ την ποιότητα ή δν θα δέχετε όλες τις καταλήξεις ταινιών

please help? :unsure:

είμαι καινούριος ,συγνώμη αν έκανα κανα λάθος με το φορουμ

Δημοσ.

ένα καλό πρόγραμα και εύκολο στη χρήση είναι το ConvertXtoDVD το οποίο δεν σου χαλάει και την ποιότητα...

Θα σου κάνει το (fullHD)mkv (sd)dvd και δεν θα χαλάσει την ποιότητα;;;

Dimi πάντα πρέπει να κοιτάς την ποιότητα του αρχικού βίντεο π.χ. με το MediaInfo και να σετάρεις το όποιο πρόγραμμα αναλόγως για να μην χάνεις ποιότητα.

Μερικά καλά προγράμματα όπου μπορείς να ορίσεις όποια ποιότητα θέλεις και δέχονται πάρα πολλά αρχεία είναι:

format factory

free make video

Δημοσ.

TheELF δεν μίλησα για fullHD ταινίες π.χ στις ταινίες avi δεν έχω δει διαφορά,οκ;

Εσύ δεν μίλησες για fullHD ούτε ο διμης,μίλησε όμως για mkv που πολλές φορές είναι fullHD.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ ,θα δοκιμασω το format factory για να εισαγω μόνιμα υπότιτλους αλλα το convert x to dvd είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα για να φτιάχνεις dvd ,εγώ ζήτησα να βάζω υπότιτλους σε βιντεάκια χωρις να μου %^&*&% το πρόγραμμα την ποιότητα του βίντεο,δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει το convert x to dvd ????

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ ,θα δοκιμασω το format factory για να εισαγω μόνιμα υπότιτλους αλλα το convert x to dvd είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα για να φτιάχνεις dvd ,εγώ ζήτησα να βάζω υπότιτλους σε βιντεάκια χωρις να μου %^&*&% το πρόγραμμα την ποιότητα του βίντεο,δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει το convert x to dvd ????

Το ConvertX δεν είναι επαγγελματικό πρόγραμμα, είναι ένα shareware πρόγραμμα dvd authoring και converting για να μετατρέπεις αρχεία video σε μορφή dvd με υποτυπώδεις δυνατότητες authoring.

Η μόνιμη ενσωμάτωση υπότιτλων σε ψηφιακά αρχεία προκαλεί (υποχρεωτικά) απώλεια στην εικόνα. Το πόση απώλεια θα έχεις ρυθμίζεται από πολλούς παράγοντες, ο βασικότερος είναι το bitrate και το πόσα περάσματα θα γίνουν κατά την μετατροπή.

Πολύ ψηλό bitrate οδηγεί σε πολύ μεγάλα σε μέγεθος αρχεία και πολλά περάσματα προσθέτουν χρόνο στην μετατροπή.

Μπορώ να ρωτήσω για πιο λόγο θέλεις να ενσωματώσεις τους υπότιτλους; Ιδίως για τα mkv, δεν νομίζω να στα παίξεις κάποιο dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...