jmallen3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια.σκεφτομαι τη δημιουργια ενος e-shop και το αν θα μπορουσα εγω να φτιαξω την ιστοσελιδα και το site.ειναι ευκολο η θελει πολλες εξιδικευμενες γνωσεις?εχω καποιες γνωσεις βασικες αλλα αρκετη ορεξη να ασχοληθω και να προσπαθησω να φτιαξω μονος μου το site για εξοικονομηση χρηματων.μπορειτε να βοηθησετε?ευχαριστω!
platongr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τα πάντα μπορεί να φτιάξει κάποιος αν διαβάσει και προσπαθήσει. Το θέμα είναι ποιος θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα, πόσο χρόνο θα σου πάρει, αν θα κολλήσεις κάπου τι θα κάνεις και τελικά αν θα έχει αντίκρυσμα αυτή η επένδυση "χρόνου" που θέλεις να κάνεις ή απλά αν θα είναι κάτι πρόχειρο. Ή πιο απλά, θέλεις ένα eshop για να λες ότι έχεις eshop ή ένα eshop που θα το βρίσκει ο κόσμος, που θα έχει επισκέψεις, θα συζητιέται, που θα μπορείς ότι ώρα σου έρθει να το αναβαθμίσεις και να κάνεις ότι σου έρθει (π.χ. να το συνδέσεις με μία εμπορική διαχείριση και να κόβεις κατευθείαν τιμολόγιο) κτλ κτλ κτλ. Σίγουρα αν ασχοληθείς μόνος σου θα σου βγει πιο οικονομικό από το να το δώσεις σε κάποιον επαγγελματία, αλλά μήπως τελικά δεν αξίζει και κάνεις κακό στον ίδιο σου τον εαυτό ? Μπορείς να εξοικονομήσεις από αλλού χρήματα, όπως π.χ νοικιάζοντας έναν μικρότερο χώρο για αποθήκη ή στοκάροντας λιγότερα προϊόντα.
jmallen3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 το θεμα ειναι οτι θελω να δωσω εμφαση κυριως στην γρηγορη παραδοση των προιοντων και επομενως θα πρεπει να ειναι stock τα περισσοτερα απο αυτα. παντως και απο την αλλη αποψη η κατασκευη του eshop για να "πιασει¨ και να προσελκύσει κόσμο αλλα και να εχει δυνατοτητες αναβαθμισης και επεκτασης στο μελλον πρεπει να εχει προελθει απο επαγγελματικη δουλεια... αλλα προσπαθω να υπολογισω τι ποσο θα θελει ενας επαγγελματιας να το σχεδιασει σε συναρτηση με το γεγονος οτι μεγαλο κεφαλαιο δεν υπαρχει για το ξεκινημα...
platongr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεκίνα με μία έρευνα στην περιοχή σου να δεις τι ζητάνε εκεί οι εταιρείες, εξήγησέ τους τι budget έχεις και θα βρεις άκρη. Μην ξεχνάς πόσο όσο καλό προϊόν και αν έχεις, αν δεν το παρουσιάσεις σωστά, δεν θα το πουλήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.