trofos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Mαλλον δεν διαβασες καλα την περιγραφη: Second Hand or Opened Box Stock House Που ακριβώς το λέει αυτό; Στην περιγραφή του προϊόντος; Γιατί δε βλέπω κάτι. Εννοείς ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πουλάει μόνο μεταχειρισμένα προϊόντα; Αν και δεν έχω αγοράζει ... από κάποια προϊόντα που έχω συγκρίνει είναι από τα φθηνότερα μαγαζιά.
oldnew Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν ο φίλος πολυ καλα έκανε και ποσταρε την προσφορά. Μπορεί να μην είναι η φθηνοτερη, αλλα είναι η καλύτερή απο κανονικό shop, και όχι eshop. Ηδη καποιοι το πήρανε που σημαίνει ότι για αυτούς ήταν καλη προσφορά. Απο εκεί και περα, τα υπολοιπα οφείλονται σε ημιμάθεια. Στα android, δεν παίζει κανένα ρολο αυτό που λέγαμε Ελληνική/ξένη συσκευή. Όλες έχουν Ελληνικά. Εδω έχουν οι custom rom.. Αλλα έτσι και αλλιώς αλλάζεις rom, και βαζεις αυτή που προορίζεται για Ελλάδα. Ακόμα και απο eshop, ρωτας τι παίζει με την εγγύηση. Τα Ελληνικά eshop 99,9% όλα έχουν εγγύηση.
barman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα πηγα το πηρα απο καλαμαρια ειχε κοματια; ελευθερα το κινητο ειναι τρομερο σε λευκο χρωμα εχω παθει πλακα φοβερο και πολυ γρηγορο ..ελληνικο μενου κανονικα 535 οντως. ευχαριστω.. Φιλε Στην Καλαμαρια μου ειπαν ΜΟΝΟ για το λευκο, Ισχυει ;;;
vagos1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αξιζει το ρισκο??η θα ναι καμια φολα ελλατωματικη συσκευη??λεει:κινητό από ανοιγμένη συσκευασία ή δειγματισμό... http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9384/Samsung-Galaxy-S2-(II)-GT-I9100-Smartphone-Second-Hand-or-Opened-Box-Stock-House-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-(Black)-Dual-Core-1-2GHz-8MPx-Camera-Android-2-3-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CE%BF?ref=bestprice.gr σε λευκο παντως το εχει σε μπομπα τιμη...καλυτερη τιμη της αγορας ιδια τιμη με το μαυρο για καινουριο απο το ιδιο καταστημα. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9361/Samsung-Galaxy-S2-(II)-GT-I9100-Smartphone-%CE%86%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-(Ceramic-White)?ref=bestprice.gr οποιος εχει παρει galaxy s2 απο ebw θα ηθελα την γνωμη του...αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας...εχουνε κ καταστημα στο πειραια ειδα..χμμμμ...πρεπει να παω να κοζαρω απο κοντα!!! το λευκο ρε μαγκες το εχει κανεις??αξιζει η λερωνει πολυ ειμαστε και αντρες πιανουμε πολλα...
_VIC_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι φιλε μου μονο για το ασπρο ισχυει η προσφορα λιγα κομματια ειμειναν απο οτι ειδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.