Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II - Smartphone - Λευκό

argyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum .

Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει στα multirama και μου είπε ότι αύριο παρασκευή 23/09/11 Σάββατο και δευτέρα θα έχουν προσφορά μέσα στο κατάστημα μόνο, το καινούργιο Samsung galaxy s ii white στα 535 € από 599 € που έχει κανονικά ,το λευκό χρώμα όχι το μαύρο το παλιό , είναι όλα γνήσια ελληνικά Samsung , μου φαίνεται καλή η τιμή ,όλοι το δίνουν 599 € το λευκό !!!

Θα έχουν 50 . κομματάκια

Ισχύει στο κατάστημα καλαμαριάς στον φοίνικα , και τσιμισκη κέντρο Θεσσαλονίκη .

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0623661&catid=100800

Άμα μάθω τίποτα άλλο θα σας ενημερώσω .

Ευχαριστω..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum .

Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει στα multirama και μου είπε ότι αύριο παρασκευή 23/09/11 Σάββατο και δευτέρα θα έχουν προσφορά μέσα στο κατάστημα μόνο, το καινούργιο Samsung galaxy s ii white στα 535 € από 599 € που έχει κανονικά ,το λευκό χρώμα όχι το μαύρο το παλιό , είναι όλα γνήσια ελληνικά Samsung , μου φαίνεται καλή η τιμή ,όλοι το δίνουν 599 € το λευκό !!!

Θα έχουν 50 . κομματάκια

Ισχύει στο κατάστημα καλαμαριάς στον φοίνικα , και τσιμισκη κέντρο Θεσσαλονίκη .

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0623661&catid=100800

Άμα μάθω τίποτα άλλο θα σας ενημερώσω .

Ευχαριστω..

http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.html

!!!

μου εστειλαν και μαιλ.. ειχαν λεει σε προσφορά το DEFY.. στα 359€!! ουτε καν το + . Κατα καιρους εχει ωραιες προσφορές αλλα αυτο το newsletter ηταν αποτυχία.

Δημοσ.

Mπραβο δηλαδη θα το πουλανε μονο 80 ευρω πανω απο τον ανταγωνισμο και αυτο ειναι η υπερπροσφορα που λενε μονο απο στομα σε στομα;

Δημοσ.

Samsung Galaxy S II λευκο 466Ε :

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/5b03634944cc46458f4a61ed8182c54b/productinfo.aspx

Eκτιμουμε ωστοσο την απο στομα σε στομα προσφορα των multidrama μονο για αυριο και μονο για 50 κομματια. Οποιος προλαβει!

Ναι αλλα τα λοιπα galaxy στο skroutz ειναι εισαγωγες απο το εξωτερικο.

Ενω των multidrama ειναι made in greece...Διοτι ως γνωστον η Ελλαδα κατασκευαζει smartphones.

Και για να καταλαβω, ποιο το προβλημα ενα galaxy s 2 να ειναι εισαγωγη απο εξωτερικο? Για android μιλαμε.

Δημοσ.

Ναι αλλα τα λοιπα galaxy στο skroutz ειναι εισαγωγες απο το εξωτερικο.

??? Μα ολα ειναι εισαγωγες απο το εξωτερικο! Δηλαδη το ΜΟΝΟ galaxy που φτιαχνετε.. στον Τυρναβο ειναι αυτο του MULTIRAMA?

Δημοσ.

Είχα αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα ένα Samsung ace ( εαν θυμαμε καλα ) όντως πολύ καλή τιμή είχε android με ελληνικό μενού κανονικά .

Πήγα να το κάνω αναβάθμιση δεν θυμάμαι ποια έκδοση android φορούσε και μου γύρισε στα αγγλικά .

Επίσης δεν γνωρίζω τι γίνεται στο service όταν πάει μια τέτοια συσκευή με αγγλικό μενού εάν δέχονται την εγγύηση η όχι .

Έχω ακούσει πολλά για παρεισαγωγές και τέτοια χαζά οπότε προτιμάω καλύτερα ελληνικό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..και ας δώσω και λίγα ευρακια παραπάνω μένουν εδώ τουλάχιστον .

Εάν σε κάνουν εδώ Ελλάδα στην αντιπροσωπεία μαγκιές πας εκεί σε αυτούς κάνεις μια φασαρία Πλακώνεσαι με κάνα δυο τεχνικούς και όλα μέλι γάλα ,εάν είναι αγορά από internet μαγαζιά τι γίνεται σε πιους απευθύνεσαι τελικά ??

Δημοσ.

Είχα αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα ένα Samsung ace ( εαν θυμαμε καλα ) όντως πολύ καλή τιμή είχε android με ελληνικό μενού κανονικά .

Πήγα να το κάνω αναβάθμιση δεν θυμάμαι ποια έκδοση android φορούσε και μου γύρισε στα αγγλικά .

Επίσης δεν γνωρίζω τι γίνεται στο service όταν πάει μια τέτοια συσκευή με αγγλικό μενού εάν δέχονται την εγγύηση η όχι .

Έχω ακούσει πολλά για παρεισαγωγές και τέτοια χαζά οπότε προτιμάω καλύτερα ελληνικό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..και ας δώσω και λίγα ευρακια παραπάνω μένουν εδώ τουλάχιστον .

Εάν σε κάνουν εδώ Ελλάδα στην αντιπροσωπεία μαγκιές πας εκεί σε αυτούς κάνεις μια φασαρία Πλακώνεσαι με κάνα δυο τεχνικούς και όλα μέλι γάλα ,εάν είναι αγορά από internet μαγαζιά τι γίνεται σε πιους απευθύνεσαι τελικά ??

H εταιρεια που θα στο πουλησει απτη στιγμη που θα εχεις αποδειξη ειναι υποχρεωμενη να σε καλυψει με 24μηνη εγγυηση. Η γλωσσα του λειτουργικου δεν παιζει κανενα ρολο στο θεμα εγγυησης, ουτε σημαινει κατι για την προελευση της συσκευης (η οποια προφανως ειναι εξωτερικου).

Η εγγυηση ειναι καθαρα θεμα αξιοπιστιας του καταστηματος που στο πουλαει (και φυσικα της samsung). Ιστορια τυπου ειναι εξωτερικου/εσωτερικου κλπ δεν υφισταται για τα κινητα με android. Μπορεις να περασεις οποιο official upgrade θες, σε οποια γλωσσα θες. Αυτα!

Δημοσ.

Καταρχας φιλε μου υπαρχει η Ευρωπαικη εγγυηση. Απο Γαλλια να ειναι δεν παιζει ρολο.

Ρωτας και αγωραζεις. Εχει ελληνικο μενου απο την μανα του? αν σου πει ναι τωτε εχει. Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι εδω εισαι 100% οτι ειχε απο την μανα του και στα αλλα καταστηματα 100% οτι δεν ειχαν? ΔΛΔ τα ανοιξαν εκαναν root και περασαν ελληνικα? Τι θα πει ΕΛΛΗΝΙΚΟ samsung? ολα εξω φτιαχνονται με καποιο πακετο γλωσσων μεσα!

Και αν δεν κανω λαθος η SAMSUNG και μαλιστα το GALAXY k GALAXY II εχουν ΟΛΕΣ τις γλωσσες μεσα!!!

Αν ειναι αγωρα απο το ΝΕΤ καταστημα κανονικα ειναι. Και το MULTIRAMA πουλαει μεσω NET

Δημοσ.

Ενω των multidrama ειναι made in greece...Διοτι ως γνωστον η Ελλαδα κατασκευαζει smartphones.

Και για να καταλαβω, ποιο το προβλημα ενα galaxy s 2 να ειναι εισαγωγη απο εξωτερικο? Για android μιλαμε.

Καλο το πνευμα και οι εξυπναδες αλλα οχι οταν δεν ξερεις. Οταν λεω τα φερνουν απο το εξωτερικο εννοω οτι δεν τα προμηθευονται απευθειας απο την αντιπροσωπεια της Samsung στην Ελλαδα αλλα απο καταστηματα του εξωτερικου. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να ανθει η οικονομια του εξωτερικου αντι της Ελλαδας.

Δημοσ.

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να ανθει η οικονομια του εξωτερικου αντι της Ελλαδας.

Eκει ηθελες να καταληξεις? :mrgreen:

Ποσταρεις σε λαθος section. Εδω μιλαμε για προσφορες-->καλες περιπτωσεις για την τσεπη μας. Και η εν λογω περιπτωση δεν αποτελει προσφορα και δεν ειναι καλη για την τσεπη μας, οποτε τα υπολοιπα σχολια περι ελληνικης οικονομιας κλπ ειναι απλως ακυρα.

Κατα τ'αλλα οσο πνευμα και εξυπναδα σου φαινονται αυτα που λεω εγω τοσο offtopic αμπελοφιλοσοφιες πουλας εσυ για να πεις τι ακριβως? Να προτιμησουμε να ψωνισουμε απτα multirama που ειναι 80 ευρω ακριβοτερο, ωστε να ενισχυσουμε την ελληνικη οικονομια? Κι ολα αυτα σε section ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ? Χαιντε, χαιντεεεε...

Δημοσ.

Καλο το πνευμα και οι εξυπναδες αλλα οχι οταν δεν ξερεις. Οταν λεω τα φερνουν απο το εξωτερικο εννοω οτι δεν τα προμηθευονται απευθειας απο την αντιπροσωπεια της Samsung στην Ελλαδα αλλα απο καταστηματα του εξωτερικου. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να ανθει η οικονομια του εξωτερικου αντι της Ελλαδας.

Ρε φιλε τι λες τωρα? Το ΦΠΑ το πληρωνουν.. αρα τι με νιαζει αν το αγωρασαν απο το εξωτερικο ή απο την Ελλαδα. Το φπα εγω θα το πληρωσω!

Τα Ελληνικα μεγαλα καταστηματα κλεβουν εδω και πολυ καιρο τον κοσμακι αρκει να ριξεις μια ματια σε τιμες ΑΓΓΛΙΑΣ,ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ κτλ και τις δικες μας σε ΙΔΙΑ ΠΡΩΙΟΝΤΑ.

Ναι ρε φιλε.. θα το αγωρασω απο το αμαζον αφου δεν βαζεις νερο στο κρασι σου.. Οταν το ιδιο πρωιον το αγωραζω 300ευρω απο Αγγλια και 450 απο σενα.. ε συγνωμη αλλα εχω και οικογενια και θα σκεφτω την τσεπι μου.. Γιατι αγαπαω την Ελλαδα αλλα οταν δεν θα εχω δεν θα μου δωσει να φαω! Πουλα το λοιπον 320 πχ και με χαρα να σε στιριξω.. αλλα οχι να δινω μαμισιατικα και στο τελος να βλεπω ενα παρακρατως να με κυβερανει. Αφου το εριξες στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ φιλοτιομο. Πιστευω οτι πλεων δεν εχει αξια το thread αυτο.. Καλη η παπαρια για ελληνικο αλλα πουθενα δεν το αναγραφει στην σελιδα ουτε αλλου οτι δεν ειναι. Αρα το ΜΟΝΟ ελληνικο ειναι το MULTIRAMA. Ολοι οι αλλοι ειναι Ρομα?

Eκει ηθελες να καταληξεις? :mrgreen:

Ποσταρεις σε λαθος section. Εδω μιλαμε για προσφορες-->καλες περιπτωσεις για την τσεπη μας. Και η εν λογω περιπτωση δεν αποτελει προσφορα και δεν ειναι καλη για την τσεπη μας, οποτε τα υπολοιπα σχολια περι ελληνικης οικονομιας κλπ ειναι απλως ακυρα.

Κατα τ'αλλα οσο πνευμα και εξυπναδα σου φαινονται αυτα που λεω εγω τοσο offtopic αμπελοφιλοσοφιες πουλας εσυ για να πεις τι ακριβως? Να προτιμησουμε να ψωνισουμε απτα multirama που ειναι 80 ευρω ακριβοτερο, ωστε να ενισχυσουμε την ελληνικη οικονομια? Κι ολα αυτα σε section ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ? Χαιντε, χαιντεεεε...

χχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ... Οχι μονο αυτο.. αφου θα πληρωσεις τα 80+ θα πας και θα δωσεις την διαφορα απο την αρχικη τιμη στον υπουργο οικονομιας.. αφου μας στιριζει τοσο καιρο η ΕΛ.ΟΙΚ γιατι να μην κανουμε και εμεις κατι?

Δημοσ.

Βασικα ο Γιωργος θαρρω οτι ακουσε αυτα τα "το κινητο πρεπει ναναι απο Ελλαδα αγορασμενο γιατι αλλιως ειναι κλειδωμενο μπλαμπλα" και σε συνδυασμο με το αλλο που ακουσε "οτι τα φθηνα καταστηματα απτο σκρουτζ φερνουν παραεισαγωγες", ειπε να μας συμβουλεψει να προτιμησουμε τα multirama.

Φυσικα ομως επειδη αυτο δεν ισχυει για τα android κινητα, ειδικα για το galaxy s2, εκ των υστερων ειπε να γυρισει το αρχικο του επιχειρημα στην ενισχυση της ελληνικης οικονομιας...Δεν καθομαι να αναλυσω ποσο λαθος ειναι ΚΑΙ αυτο, γιατι ειναι οφφτοπικ. Εδω μιλαμε για προσφορες, οποιος θελει να νομιζει οτι ενισχυει την ελληνικη οικονομια δινοντας χρηματα σε μεγαλοαλυσιδες αντι να τα δινει σε μικρομεσαιες επιχειρησεις ας συνεχισει να κανει τις εξυπνες αγορες του, δεν τον ενοχλει κανεις.

Δημοσ.

Βλεπω αρκετες χονδροειδης ανοησιες και επειδη ειναι εκτος θεματος δεν το συνεχιζω. Οντως ηταν λαθος να σχολιασω το ποια οικονομια ανθει σε αυτη την ενοτητα.

Δημοσ.

Και εγω ΕΙΧΑ αγορασει GS II απο τα multirama . Ηταν Γερμανικο ΟΧΙ ελληνικο. Σε 1 μηνα το πουλησα. Γιατι εαν εβγαζε προβλημα ακομα θα τα εκλαιγα τα 599Ε !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...