Προς το περιεχόμενο

Περιστατικό στο topic xαρισμάτων

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω δεν πουλαγα τιποτα που το πηρα τζαμπα στην υπογραφει μου πουλαω ενα cd player και ελαγα οποιος το θελει το κανω δωρο το αλλο που μου εδωσε το παιδι και γιατι να μην παραξηγωμαστε το ξανα εβαλα στο ποστ για δωρεα

Kατσε γιατι δεν μας τα λες καλα...

1.για ποσα cd player Μιλαμε?

2.το CDplayer του παιδιου,γιατι το πηρες αφου τελικα δεν το θες...????

ειδες που τελικα δεν τα εχεις αναγκη ,και εισαι μια αρπαχτρα...

edit

Οι ερωτησεις απαντηθηκαν απο τα επομενα 2 ποστ.

τελικα ο Δημητρης πουλαει το δικο του,και χαριζει αυτο του stormrain ο οποιος του το φορτωσε...

αν κ δεν ηταν αυτο το θεμα μας,βγηκαμε offtopic στο offtopic,κ ζητω συγνωμη ΜΟΝΟ για το παρον ποστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εγω δεν πουλαγα τιποτα που το πηρα τζαμπα στην υπογραφει μου πουλαω ενα cd player και ελαγα οποιος το θελει το κανω δωρο το αλλο που μου εδωσε το παιδι και γιατι να μην παραξηγωμαστε το ξανα εβαλα στο ποστ για δωρεα

Συνονόματε και φίλε εξακολουθείς να προκαλείς το δημόσιο αίσθημα...

Εσύ δεν είχες πριν λίγες μέρες στην αγγελία σου μαζί με το Philips CD/Mp3 player και το Discman Sony D-E350 χωρίς ακουστικά, καλώδια κ.λπ., το οποίο είχες πάρει από την αγγελία του stormrain και με τιμή πώλησης 5 ευρώ; (Τώρα βλέπω ότι δεν έχεις τιμή σε κανένα από τα πράγματα που πουλάς...)

Xαριζονται τα παρακατω τα οποια νομιζω πως ειναι λειτουργικα. Ηταν δηλαδη μεχρι την τελευταια φορα που τα χρησιμοποιησα. Εκτος απο το laptop.

1. Mp3 player crypto 128 Mb (ω ναι) (δεν εχει ακουστικα)

2. Diskman Sony D -E350 http://www.amazon.co...r/dp/B0000655XX

3. Diskman Sony D -NE511 (δεχεται και mp3 cd) http://www.amazon.co...n/dp/B00008XYIQ

4. Eκτυπωτης Hp Deskjet 656c (πρεπει να ειναι λειτουργικος, αλλα δεν του εχω αλλαξει ποτε μελανια) http://h10025.www1.h...e&product=61278 Γενικα εχει κατι καλωδια.

5. Laptop Hp Dv 9000. Το λαπτοπ ΔΕΝ ειναι λειτουργικο. Του λειπουν οι σκληροι δισκοι και ΔΕΝ εχει καλωδιο τροφοδοσιας. Ισως το θελει κανενας για ανταλλακτικα. Νομιζω πως ειναι αυτο http://www.notebookc...000.4297.0.html

Τα 2 και 3 δεν εχουν ακουστικα κλπ.

Γενικα ειναι as they are, οποτε μην περιμενετε τιποτα τρελο. Απλα ξεσαβουρωνα και αυτα ειναι τα αντικειμενα που δεν "περασαν". Αν δεν δηλωσει κανεις ενδιαφερον φευγουν για ανακυκλωση (αν και τα 1-3 μπορει να τα αφησω σε καμια σταση λεωφορειου) :lol:

Παραλαβη απο περιοχη μου Γαλατσι ή σταθμο Περισσου. Τωρα αν θελετε να στειλω τα 1-3 οκ, αλλα για τα 4 και 5 δεν μπαινω σε διαδικασια, σορυ :)

του εχω στειλη ειδη μυνημα για το laptop :rolleyes:

Ειναι για πεταμα βασικα. Μονο για ανταλλακτικα αξιζει. Οποτε το 3 ειναι δικο σου (μιλαμε με ΠΜ) και περιμενω αν οντως θελεις το λαπτοπ.

@dimitriOS αργησες για ενα λεπτο (για να ειμαστε δικαιοι). Οποτε αν δεν το θελει ο george ειναι δικο σου. :)

αληθεια :confused:

Υ.Σ. το δυο σε σε ροζ ;

Σε μπλε :)

post-122525-0-20646000-1315762770_thumb.jpg

Κατοχυρωθηκε ο εκτυπωτης σε cthulu

:-( περιμενω τοτε αν δεν το θελω τελεικα το αλλο το παλικαρει

Αφου ειναι για πεταμα το παραχωρω στον φιλο Δημητριος.

Μιλαμε με πμ φιλε για το 3.

dimitrisOS δικο σου. Δεν θες και το 2 τωρα που γυριζει για να τελειωνω με αυτα? ΛΟΛ

ο ευχαριστω πολυ !

ΟΚ φερε και το 2 :)

...λοιπόν Ντεμέτριε, αφού τον στόλισες καλά-καλά τον συνονόματό σου, αφού τσίμπησε ένας άλλος συν-σταυροφόρος και συνέχισε τις σπόντες του, αφού βγήκε κι ακόμα ένας (αλλά Νίκος) που άρχισε να χώνει και να χαρακτηρίζει κι αυτός, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ δεν κατάλαβες ότι το CD player που ο περί ου ο (πολύς, βιαστικός και εμπαθής) λόγος πουλούσε, δεν είχε να κάνει με το CD player που του...ΦΟΡΤΩΣΕ (κυριολεκτικά, διαβάζοντας τα ανάλογα ποστ στο σχετικό θρεντ) ο stormrain;

...Και άντε εσύ ας πούμε θα πεις το κατάλαβες, αλλά μάλλον θα προσθέσεις "τί δουλειά είχε να το δώσει παρέα με το δικό του; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ; ΕΕΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ; Τ Ι Ε Χ Ε Ι Ν Α Κ Ρ Υ Ψ Ε Ι;;;".

...ο τρίτος όμως που λέγαμε, που αυτός κι αν δεν έκανε τον κόπο να ψάξει τα ανάλογα ποστ και απλά κράζει, σου λέει κάτι; Επειδή είπαμε, περί ηθικής ο λόγος. Αισθάνεσαι τσιλ δηλαδή με την πληροφοριάρα που διακίνησες; Και που την παίρνει ο καθ' ένας, την μακραίνει και την κονταίνει όπως γουστάρει, και λέει τα δικά του;

Αν ναι, πάσο. Να τις χαιρόμαστε τέτοιες "αποκαλύψεις" και τέτοια "αποτελέσματα".

^^

μετα τις απαντησεις και των 2 σας,εκανα μερικως edit,το post μου.(χωρις να σβησω οτι ειχα γραψει).

παροτι ρωτησα 2 φορες γιατι ακριβως δεν ηξερα...

παρολαυτα,ναι,θα μπορουσε να το χαρισει κ αυτος με τη σειρα του αφου δεν του εκανε(αυτο που του φορτωσε ο storm) και οχι να το πουλησει,ΕΑΝ οντως ισχυει κατι τετοιο,γιατι στην αγγελια του δεν φαινεται.

αλλα τεσπα,λαθος δικος μας,δεν θα επρεπε να μας νοιαζει τι κανει ο αλλος.ας δουμε τι κανουμε εμεις,και πως αναλογως θα πραξουμε..

πχ εγω εαν δωσω στο "χαρισε το" θα βαλω εξαιρειται ο Δημητρης.

• Moderators

Παιδια μην το πιανετε το θεμα του diskman γιατι πραγματικα του το φορτωσα (φαινεται και στα ποστ), οκ επειδη ηθελα να το ξεφορτωθω και εδειξε ενα μικρο ενδιαφερον. Απο κει και περα το τι εκανε με αυτο (ανεξαρτητα αν του το φορτωσα ή αν ειχε σπευσει να το ζητησει) με αφηνει παγερα αδιαφορο, μακαρι να εβγαζε και 200 ευρω αν εγω δεν μπορουσα.

Οχι γιατι ειμαι καλος ανθρωπος (I'm not) αλλα γιατι πραγματικα απο τη στιγμη που χαριζεις κατι ΔΕΝ σου ανηκει πια.

...μπρόβο στον Νίκο για το "θάρρος" του "μερικού edit" - OXI μπράβο όμως για το "εξαιρείται ο Δημήτρης". Ο καθ' ένας βέβαια κάνει όπως καταλαβαίνει.

Κατά τ' άλλα, αν δεν κάλυψε απόψεις και καταστάσεις το αποπάνω ποστ του του stormrain, κρίμα.

ευχαριστω για το ...μπρόβο

αλλα το εξαιρειται δεν το εβαλα για την ιστορια με τα cd players,αλλα για αυτην του κυριως θεματος,μιας και ειναι κατι που ειναι στην ευχερεια αυτου που χαριζει,να το δωσει εκει που θελει ή να μην το δωσει σε καποιον που δεν θελει.

γιατι αποτι εχω καταλαβει,ειναι πολυ πιθανον να γραφει πρωτος,και μετα να βλεπει τι χαριζεται,αλλα τεσπα

ας το ληξουμε εδω.

Ένα μπρόβο την ημέρα και τον μπράβο κάνει πέρα.

(...τον έχεις καραπαρεξηγήσει τον Τζίμη. Κάνε τον κόπο, και θα δεις ότι όντως ΔΕΝ είναι "αρπάχτρας". Χρειάζεται βέβαια ν' ανατρέξεις στο χαριζοθρεντ και να ψάχνεις, ψάχνεις...Ασ' το αν βαριέσαι - αλλά την άλλη φορά μην προτρέχεις τουλάχιστον. Σωστόςςς;

Καλά κάνεις και θα δώσεις σε όποιον θες. Ο ΛΟΓΟΣ είναι που είναι φάουλ όμως. Και πέναλτι το ότι τον αναφέρεις κι όλας. Τεσπα. Δε θα αλλάξουμε το Ινσόμνια. Έχει προτεραιότητα ο Κόσμος).

...λοιπόν Ντεμέτριε, αφού τον στόλισες καλά-καλά τον συνονόματό σου, αφού τσίμπησε ένας άλλος συν-σταυροφόρος και συνέχισε τις σπόντες του, αφού βγήκε κι ακόμα ένας (αλλά Νίκος) που άρχισε να χώνει και να χαρακτηρίζει κι αυτός, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ δεν κατάλαβες ότι το CD player που ο περί ου ο (πολύς, βιαστικός και εμπαθής) λόγος πουλούσε, δεν είχε να κάνει με το CD player που του...ΦΟΡΤΩΣΕ (κυριολεκτικά, διαβάζοντας τα ανάλογα ποστ στο σχετικό θρεντ) ο stormrain;

...Και άντε εσύ ας πούμε θα πεις το κατάλαβες, αλλά μάλλον θα προσθέσεις "τί δουλειά είχε να το δώσει παρέα με το δικό του; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ; ΕΕΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ; Τ Ι Ε Χ Ε Ι Ν Α Κ Ρ Υ Ψ Ε Ι;;;".

...ο τρίτος όμως που λέγαμε, που αυτός κι αν δεν έκανε τον κόπο να ψάξει τα ανάλογα ποστ και απλά κράζει, σου λέει κάτι; Επειδή είπαμε, περί ηθικής ο λόγος. Αισθάνεσαι τσιλ δηλαδή με την πληροφοριάρα που διακίνησες; Και που την παίρνει ο καθ' ένας, την μακραίνει και την κονταίνει όπως γουστάρει, και λέει τα δικά του;

Αν ναι, πάσο. Να τις χαιρόμαστε τέτοιες "αποκαλύψεις" και τέτοια "αποτελέσματα".

Γιατί δεν αφήνεις ρε washcloud τον dimitrisOS να μιλήσει για λογαριασμό του και παρεμβαίνεις ως αυτόκλητος δικηγόρος των απανταχού κατατρεγμένων του Insomnia;

Σε έχω παρακολουθήσει κι άλλες φορές να εξαντλείς τη ρητορική σου δεινότητα για να υποστηρίξεις "ακραίες" απόψεις που έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική και τη φιλοσοφία του νήματος των χαρισμάτων, όπως για παράδειγμα πως όποιος γίνεται αποδέκτης μιας δωρεάς μπορεί να εκμεταλευτεί το δωρηθέν αντικείμενο κατά το δοκούν (βλ. ακόμα και να το πουλήσει σε μένα που το έχω πραγματική ανάγκη, επειδή ήταν μάγκας και πρόλαβε να ποστάρει πριν από μένα και να το καβατζώσει) ή όταν δωρίζονται δυο, τρία ή πέντε τεμάχια του ιδίου αντικειμένου (π.χ. 2 ίδια κινητά ή 5 ίδια ρούτερ) δεν είναι απαραίτητο να γίνει μια δίκαιη διανομή σε δύο, τρία ή πέντε άτομα που μπορούν να εξπηρετηθούν λαμβάνοντας από ένα κομμάτι, αλλά είναι εξίσου σωστό ο πρώτος που θα τα ζητήσει όλα να τα πάρει και όλα!!!

Και εν κατακλείδι, αν ο αγαπητός και καθ' όλα σεβαστός συμφορομίτης dimitrisOS τιμά τα παντελόνια που φορά, ας βγει και ας διαψεύσει ο ίδιος δημοσίως αυτό που του προσάπτω, ότι είδα με τα υπέροχα μελιά μπιρμπιλωτά μου μάτια πριν από λίγες μέρες στην αγγελία του ένα Discman Sony D-E350 χωρίς ακουστικά να προσφέρεται ένταντι του ποσού των 5 ευρώ... Ο ίδιος όμως, όχι ο δικηγόρος του!!!

Κι επειδή το θέμα πλέον γίνεται προσωπικό, ενώ ουσιαστικά θα έπρεπε να απασχολεί το σύνολο των μελών, για μένα λήγει εδώ, αφού ούτε το ρόλο του θεματοφύλακα των ηθικών αξιών που θα πρέπει να διέπουν τη λειτουργία της κοινότητας επιθυμώ να αναλάβω, ούτε κι έχω σκοπό να συνεχίσω να διαπληκτίζομαι με συνηγόρους και αντικλήτους.

Απλά, για μια φορά σ' αυτό το forum, ας βρεθεί ένας άνθρωπος που θα παραδεχθεί ότι έσφαλε και ας ζητήσει δημοσίως μια γ@μημένη συγγνώμη! Δεν είναι κακό, αν και χρειάζεται πολύ μεγάλα @ρχίδι@!.. Και να είναι σίγουρος πως η κοινότητα θα το εκτιμήσει και κάποια στιγμή θα τον ανταμείψει για το θάρρος του να αναλάβει πλήρως των πράξεών του την ευθύνη...

edit

Κατ' αρχάς, να ευχαριστήσω τους parsifal και Hal9000 για την ευκαιρία που μου δίνουν να καταθέσω για λογαριασμό όλων των θιγομένων σε αυτό το topic τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και πως δεν υπάρχει καμία εμπάθεια μεταξύ των μελών της κοινότητας.

Αντιθέτως, θεωρώ πως η στηλίτευση φαινομένων κερδοσκοπίας εις βάρος όλων μας βοηθά στην αυτοκάθαρση και τη εξυγίανση του forum από τέτοια παρασιτικά φαινόμενα.

Και ας μη γελιόμαστε! Τη ζημιά δεν την κάνει ο κάθε Δημήτρης που προσπαθεί να βγάλει 5 ευρώ από το πουθενά, τα οποία μπορεί να τα έχει πραγματικά ανάγκη γιατί π.χ. είναι άνεργος και έχει ανάγκη το τάληρο για να βγει με την κοπέλα του και να την κεράσει έναν καφέ. Η ζημιά γίνεται από τους συστηματικούς αρπαγομαζώχτρες που έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλεύονται ό,τι λαμβάνουν δωρεάν από εδώ ή από αντίστοιχες προσπάθειες άλλων fora ή sites και να τα μεταπωλούν σε "τιμές αγοράς" στα μαγαζάκια τους ή στα κάθε λογής ricardo και emarket.

Τέτοιοι άνθρωποι -το ξέρουμε όλοι μας καλά- υπήρχαν και θα υπάρχουν. Αλλά ας το κάνουν χωρίς να το πέρνουμε πρέφα οι υπόλοιποι, όχι κάτω απ' τη μύτη μας...

Επειδή ο φίλος washcloud με στόλισε με διάφορους χαρακτηρισμούς κι εμένα και όσους έδειξαν να ασπάζονται κάποια από΄τα γραφόμενά μου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, επισυνάπτω ένα screenshot της αγγελίας του dimitrisOS στην οποία εμφανίζεται προς πώληση ως αντικείμενο no 6 "Πωλείτε CD/MP3 Player dεν περιεχοντε ακουστικα αυτο--τιμή 5ευρο"[/i].

Εδώ είναι και το link που οδηγεί στο συγκεκριμένο snapshot της google.

Τονίζω για άλλη μια φορά: Δεν με ενοχλεί που ο συνονόματος συμφορουμίτης προσπάθησε να βγάλει 5 ευρώ από το Discman που "του φόρτωσε" ο stormrain (τι κρίμα που δεν μου το φόρτωσε εμένα, να το συνδέσω σε δυο ηχειάκια που έχω και κάθονται και να το βάλω στην κουζίνα να παίζει μουσική όταν μαγειρεύω!), αλλά το γεγονός ότι δεν το παραδέχθηκε ΠΟΤΕ και απλά προσπάθησε να θολώσει τα νερά με μισόλογα και δικαιολογίες, αφήνοντας τον washcloud να εκτίθεται όλο και περισσότερο στην προσπάθειά του να τον υποστηρίξει.

Και για μένα πλέον, ο φίλος dimitrisOS είναι "κόκκινο πανί" κι όταν τον δω να μου ζητήσει κάτι που χαρίζω απλά θα τον αγνοήσω για την ανειλικρίνεια και την ανεντιμότητά που επέδειξε, επειδή δεν είχε το θάρρος να παραδεχθεί το λάθος του, να ζητήσει συγγνώμη και να λήξει ο ίδιος το θέμα που άνοιξε από υπαιτιότητά του και που έκανε ένα μέρος της κοινότητας μαλλιά-κουβάρια!

Αυτά προς αποκατάσταση της τάξης και του ονόματός (nick) μου.<br><br>Με τον προσήκοντα σεβασμό προς άπαντες τους συμφορουμίτες,DeMaitre

post-39041-0-62416800-1316787668_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...