Προς το περιεχόμενο

Περιστατικό στο topic xαρισμάτων

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

dimitrisOS, δεχομενος οτι εκανες εντελος αυθόρμητα το ποστ που εχει γινει λογος, θα πω οτι θα ηταν πιο ωραιο να ρωταγες "τι ειναι αυτο" (αν και σε λαθος thread, παρα να γραψεις οτι εγραψες. καταλαβαινεις νομιζω την διαφορα απο μονος σου. φιλικα παντα.

παντος το ZIP Drive υπαρχει και ειναι IDE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

dimitrisOS, δεχομενος οτι εκανες εντελος αυθόρμητα το ποστ που εχει γινει λογος, θα πω οτι θα ηταν πιο ωραιο να ρωταγες "τι ειναι αυτο" (αν και σε λαθος thread, παρα να γραψεις οτι εγραψες. καταλαβαινεις νομιζω την διαφορα απο μονος σου. φιλικα παντα.

παντος το ZIP Drive υπαρχει και ειναι IDE

ναι αλλα αν μου φενετον χρεισιμο και δεν το προλαβαινα ;

(ασχετος την τιμή που εχει τωρα εγω για αυτο το ειπα)

το κουραζεις. ειπαμε ΑΝ σου ηταν χρησιμο ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ και τι ηταν.

δεν πειραζει κανεναν να παρεις οσα πραματα θες.

Ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ηθικα λαθος.

ληξτο.

το κουραζεις. ειπαμε ΑΝ σου ηταν χρησιμο ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ και τι ηταν.

δεν πειραζει κανεναν να παρεις οσα πραματα θες.

Ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ηθικα λαθος.

ληξτο.

ένα τελευταίο

ενώ όσα μου είπαν οι άλλοι ήταν καλύτερος ο τρόπος έκφρασής τους ;

[OFFTOPIC]

Κι εκεί που άρχιζε η συζήτηση περί κατάχρησης του συγκεκριμένου section του forum να (ξανα)γίνεται ενδιαφέρουσα (έχει συζητηθεί πολλάκις στο παρελθόν το συγκεκριμένο θέμα), κάνω αλλαγή σελίδας και -ω του θαύματος- 50+ μηνύματα έχουν ως δια μαγείας εξαφανιστεί!!!

[/OFFTOPIC]

Για το παληκάρι που τσίμπησε τις προάλλες ένα Discman για CD/Mp3 και το έβγαλε καπάκι στις αγγελίες ως ευκαιρία "ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ" να πούμε ή θα πέσει κράξιμο για την απαράδεκτη "νοοτροπία τού να προτρέχουμε να δακτυλοδείχνουμε τους πάντες και τα πάντα";!

Αιδώς Αργείοι!!

Edit:

Έγινε split πολλών μηνυμάτων που δημοσιεύτηκαν με αφορμή το μήνυμα 3 θέσεις παραπάνω σε ξεχωριστό θέμα.

Συνεχίζουμε ontopic. Ευχαριστώ.

Το είδα αφότου δημοσίευσα το μήνυμα. Παρακαλώ τον parsifal να το στείλει κι αυτό μαζί με τ' άλλα!!!

[OFFTOPIC]

Κι εκεί που άρχιζε η συζήτηση περί κατάχρησης του συγκεκριμένου section του forum να (ξανα)γίνεται ενδιαφέρουσα (έχει συζητηθεί πολλάκις στο παρελθόν το συγκεκριμένο θέμα), κάνω αλλαγή σελίδας και -ω του θαύματος- 50+ μηνύματα έχουν ως δια μαγείας εξαφανιστεί!!!

[/OFFTOPIC]

Για το παληκάρι που τσίμπησε τις προάλλες ένα Discman για CD/Mp3 και το έβγαλε καπάκι στις αγγελίες ως ευκαιρία "ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ" να πούμε ή θα πέσει κράξιμο για την απαράδεκτη "νοοτροπία τού να προτρέχουμε να δακτυλοδείχνουμε τους πάντες και τα πάντα";!

Αιδώς Αργείοι!!

Edit:

Το είδα αφότου δημοσίευσα το μήνυμα. Παρακαλώ τον parsifal να το στείλει κι αυτό μαζί με τ' άλλα!!!

Έτσι, για το story, θυμάσαι το όνομα του μέλους αυτού;

Έτσι, για το story, θυμάσαι το όνομα του μέλους αυτού;

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Δες προς την κατεύθυνση που δείχνουν όλα τα δάχτυλα εδώ μέσα!!! ;)

...νομίζω ότι δε χρειάζεται τρελή ευφυία για να καταλάβει κανείς τη διαφορά του να δακτυλοδείχνει κάποιος κάποιον για κάτι μη-πονηρό, απ' το να το κάνει για κάτι που όντως είναι, όπως και τη διαφορά του απλά να υποδεικνύει απ' το να ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ - με χαρακτηρισμούς μάλιστα (..το τί σκατά και φατά διαβάσαμε σήμερα, δε λέγεται). Και να το θέσω ΚΑΙ αλλιώς, αν κάποιος που δεν θέλει να καταλήξει αυτό που χαρίζει σε πώληση, ας το διευκρινίζει σε αυτόν που θα το χαρίσει, στυλ "παρ' το μεγάλε, αλλά αν το χρειάζεσαι και δεν μπορείς να το πάρεις. Αν όμως σε δω να το πουλάς, θα φάει η μύγα κράξιμο και το κουνούπι απ' το ξερόμπιασμα θα γίνει χάλι". Κι αν όντως ΠΑΡΑΒΕΙ τη "συμφωνία", ας του κρεμάσει κουδούνια.

...παλαιότερα όμως έχει πέσει κράξιμο σε "ύποπτο" άτομο, που αυτά που πούλαγε δεν είχαν καμμιά σχέση με αυτά που λάμβανε (από εδώ τουλάχιστον). Και μιλώντας περί ηθικής, ποιός λοιπόν το βλέπει ΑΥΤΟ σωστό; (Ίσως οι μόνοι που όταν φάγανε εκείνον τον φουκαρά στο κέντρο για την κάμερα, προτείναν/θα δικαιολογούσαν τον σφαγιασμό ΟΠΟΙΟΥ "ξένου" βλέπανε μπροστά τους. Ο νόμος του Τσουβαλύντς δηλαδή.)

Δε λέει κανείς ν' αφήνει "λαμόγια ν' αλωνίζουν", αλλά όχι ακριβώς για να μην αλωνίζουν τα τυχόν λαμόγια, να πετσοκόβεται ο πάσα εις που θα κάνει το λάθος να πέσει στα πληκτρολόγια των όποιων σταυροφόρων (κι ενώ λαμόγια δεν πολυέχουμε, από σταυροφόρους ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ).

*...ρε συ Μίκα, το έχεις βάλει στη μπροστινέλα το παιδί : τί για την ορθογραφία του, τί για το ότι σκουπίζεται με τα μανίκια του, τί για το ότι δεν πατάει το καζανάκι μετά το κατούρημα, τί για την "αγένειά" του. Έλεος ρε συ...

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Δες προς την κατεύθυνση που δείχνουν όλα τα δάχτυλα εδώ μέσα!!! ;)

Πλάκα με κάνεις σ' λέω!!!!!!!!

Ε, τότε.. προτρέχεις και δαχτυλο-δείχνεις και κακώς το κάνεις και εάν ήσουν εσύ έπρεπε να του το δώσεις έτσι για σπάσιμο και κακώς σταμπάρεις και και και...

Νομίζω τα είπαν οι προηγούμενοι, μην τα ξαναλέω και εγώ.

...νομίζω ότι δε χρειάζεται τρελή ευφυία για να καταλάβει κανείς τη διαφορά του να δακτυλοδείχνει κάποιος κάποιον για κάτι μη-πονηρό, απ' το να το κάνει για κάτι που όντως είναι, όπως και τη διαφορά του απλά να υποδεικνύει απ' το να ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ - με χαρακτηρισμούς μάλιστα (..το τί σκατά και φατά διαβάσαμε σήμερα, δε λέγεται). Και να το θέσω ΚΑΙ αλλιώς, αν κάποιος που δεν θέλει να καταλήξει αυτό που χαρίζει σε πώληση, ας το διευκρινίζει σε αυτόν που θα το χαρίσει, στυλ "παρ' το μεγάλε, αλλά αν το χρειάζεσαι και δεν μπορείς να το πάρεις. Αν όμως σε δω να το πουλάς, θα φάει η μύγα κράξιμο και το κουνούπι απ' το ξερόμπιασμα θα γίνει χάλι". Κι αν όντως ΠΑΡΑΒΕΙ τη "συμφωνία", ας του κρεμάσει κουδούνια.

...παλαιότερα όμως έχει πέσει κράξιμο σε "ύποπτο" άτομο, που αυτά που πούλαγε δεν είχαν καμμιά σχέση με αυτά που λάμβανε (από εδώ τουλάχιστον). Και μιλώντας περί ηθικής, ποιός λοιπόν το βλέπει ΑΥΤΟ σωστό; (Ίσως οι μόνοι που όταν φάγανε εκείνον τον φουκαρά στο κέντρο για την κάμερα, προτείναν/θα δικαιολογούσαν τον σφαγιασμό ΟΠΟΙΟΥ "ξένου" βλέπανε μπροστά τους. Ο νόμος του Τσουβαλύντς δηλαδή.)

Δε λέει κανείς ν' αφήνει "λαμόγια ν' αλωνίζουν", αλλά όχι ακριβώς για να μην αλωνίζουν τα τυχόν λαμόγια, να πετσοκόβεται ο πάσα εις που θα κάνει το λάθος να πέσει στα πληκτρολόγια των όποιων σταυροφόρων (κι ενώ λαμόγια δεν πολυέχουμε, από σταυροφόρους ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ).

*...ρε συ Μίκα, το έχεις βάλει στη μπροστινέλα το παιδί : τί για την ορθογραφία του, τί για το ότι σκουπίζεται με τα μανίκια του, τί για το ότι δεν πατάει το καζανάκι μετά το κατούρημα, τί για την "αγένειά" του. Έλεος ρε συ...

Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και να αυτοαναδειχθείς σε ρομπέν των αδυνάτων (aka ρακοσυλλεκτών) έρχεσαι σε ευθεία αντίθεση με τη λειτουργία και τη φιλοσοφία του section "Χαρίστε το" του forum!

Το ότι βάζει κάποιος αγγελία στο thread των χαρισμάτων δεν σημαίνει ότι είναι ανίκανος να ποστάρει μια αγγελία στο αντίστοιχο section, στην οποία θα βάλει μια συμβολική τιμή για το προϊόν που χαρίζει, ώστε να το πάρει κάποιος ακόμα και με 1 ευρώ, αλλά που για να το δώσει σημαίνει ότι πραγματικά το έχει ανάγκη. Ούτε σημαίνει ότι αναζητά καλοθελητές μεταπράτες που θα αναλάβουν τη μεταπώληση του προσφερόμενου αντικειμένου μέσω αγγελίας στο παρόν ή/και σε άλλα fora ή sites αγοραπωλησιών.

Ο γείτονας sotos1 για παράδειγμα, δεν θα δυσκολευόταν να πουλήσει ούτε το ασύρματο φριτζάκι που χάριζε τις προάλλες, ούτε τα δύο acces points! 5 ευρώ τα αγοράζει στο παζάρι, από 10 ευρώ να τα πουλούσε θα μπορούσε να βγάλει τα έξοδά του για τα χρήματα που έδωσε για να τα αγοράσει, για το χρόνο που έφαγε για να τα συλλέξει, για τη βενζίνη που έκαψε να πάει και νά 'ρθει και να του μείνουν και από 3 ευρώ/κομμάτι ως χαρτζηλίκι. Θεμιτό και σωστό φαντάζομαι...

Κι όμως, ο άνθρωπος έχει γεμίσει το topic με ένα σωρό πράγματα αξίας, για τα οποία δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ!!! Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, να καβάτζωνα εγώ, που έχω άλλα δύο ασύρματα routers στο σπίτι μου, το 7140, μόνο και μόνο επειδή ήξερα πως αν το βγάλω προς πώληση σε αγγελία θα μπορούσα να τσιμπήσω από 30 έως 50 ευρώπουλα, τη στιγμή που εσύ ακόμα μπαίνεις στο internet με το Sagem F@st 800 που σου είχε δώσει ο ΟΤΕ όταν έκανες τη σύνδεσή σου στην OTEnet; Δεν θα σιχτίριζες την ώρα και τη στιγμή που α) ήσουν τόσο άτυχος που δεν πρόλαβες να χτυπήσεις το αντικείμενο που θα σου έλυνε τα χέρια γιατί δεν έχεις mail alert στο thread και β) δεν είσαι λαμόγιο να καβατζώνεις από τα τζάμπα για να τα πουλάς εδώ, στο emarket, στο ebay και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού;;;

Ας προσέχουμε λοιπόν τι γράφουμε παρακαλώ, γιατί δείχνει τη νοοτροπία και τις προθέσεις του καθενός που συμμετέχει ενεργά, είτε ως δωρητής είτε ως λήπτης, στο νήμα των χαρισμάτων και ας αφήσουμε στην άκρη τα ευφυολογήματα του τύπου "αν κάποιος που δεν θέλει να καταλήξει αυτό που χαρίζει σε πώληση, ας το διευκρινίζει σε αυτόν που θα το χαρίσει, στυλ "παρ' το μεγάλε, αλλά αν το χρειάζεσαι και δεν μπορείς να το πάρεις. Αν όμως σε δω να το πουλάς, θα φάει η μύγα κράξιμο και το κουνούπι απ' το ξερόμπιασμα θα γίνει χάλι""!!!

Πάντα φιλικά και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τους λοιπούς αναγνώστες...

Τελικά, καμιά φορά το κράξιμο μπορεί να φέρει κι αποτέλεσμα...!!! wink.gifsmilie.png

χαριζετε CD Player sony ειναι χρωματος μπλε

κατσε,εσενα εννοουν?

δηλαδη πηρες ενα cd player που χαριζανε,κ μετα το εβαλες αγγελια για 5 ευρω? :confused:

εγω δεν πουλαγα τιποτα που το πηρα τζαμπα στην υπογραφει μου πουλαω ενα cd player και ελαγα οποιος το θελει το κανω δωρο το αλλο που μου εδωσε το παιδι και γιατι να μην παραξηγωμαστε το ξανα εβαλα στο ποστ για δωρεα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...