Προς το περιεχόμενο

Περιστατικό στο topic xαρισμάτων

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. ξανά κάνω τι ερωτήσει που κανείς δεν απαντά ότι αν μου απαντούσε κάποιος τι είναι και τι δουλεία κάνει αυτό το σκατό ZIP θα απαντούσα αν θα μου φαινόταν χρήσιμο για να το πάρω

2. ο @roybatty δεν μου απαντά τη αλλο έχω πάρει εκτός από το λαπτοπ ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συμφωνώ με timonkaipumpa. Δυστυχώς, πρόκειται για ζήτημα ηθικής στο οποίο θεωρώ πως λόγο έχει μόνο αυτός που χαρίζει το όποιο αντικείμενο.

Eγώ πάλι δε συμφωνώ με την άποψή του, κι ευτυχώς συμφωνώ με την δική σου : το ότι βγαίνει κάποιος και "άγαρμπα" γράφει "τί είναι αυτό - αν μου κάνει το ΘΕΛΩ", είναι εμφανές γιατί ενοχλεί.

Όμως όταν -ως συνήθως στα φόρουμ, όπως και στην "πραγματική ζωή"- υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα, το οποίο καλύπτεται από "αναφορές που φεύγουν στους μοντς" κτλ, έχουμε ένα φαινόμενο ΕΤΙ ενοχλητικότερο και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΕΡΟ. Διότι :

α) Δε βγήκε ΚΑΝ ο άλλος να γράψει "δε με νοιάζει τί είναι-το θέλω για να το πουλήσω στο παζάρι". Αυτό που έγραψε ήταν "ΑΝ μπορώ να το χρησιμοποιήσω, το ζητάω". Θα πρέπει να είναι δηλαδή κάποιος γνώστης για να χρησιμοποιήσει κάτι; Και 'γω αν έβλεπα κάποτε να μιλάει κάποιος για "controller card" δε θα καταλάβαινα τίποτε, κι ας τη χρειαζόμουνα. Για την ακρίβεια, το "λάθος" του ήταν που δεν έκανε άμεσα μια αναζήτηση να δει τί είναι : πιο πολύ χρόνο έχασε με το ν' αναρωτιέται και να περιμένει απάντηση. Και, για να το πάμε με την συγκεκριμένη λογική, αυτός που χαρίζει κάτι συγκεκριμένο, ξέρει τί χαρίζει, ναι; Οπότε ΜΙΑ ΧΑΡΑ μπορεί να παρακάμψει αυτόν που

φαίνεται να είναι "άσχετος"-άρα "να μην του χρειάζεται" το αντικείμενο. Κι εδώ που τα λέμε, αν ήταν "πονηρός", απλά θα πόσταρε "ΤΟ ΘΕΛΩ" και τέλος. Το τί θα το έκανε, θα το έψαχνε μετά. ΤΕΛΕΙΩΣ άκυρες λοιπόν οι κρίσεις τύπου "αν το χρειαζόσουνα θα ήξερες τί είναι - τσίμπα λοιπόν μια αναφορά και μια διαπόμπευση".

β) Ποιά η διαφορά του να το πουλήσει πχ ο status στο παζάρι ή να το δώσει σε ανηψάκι του να το κομματιάσει παίζοντας; Το ότι ρώτησε αν "είναι SCSI ή IDE;". Κανείς δεν ξέρει τί σκοπούς έχει, ούτε μπορεί -μέσες άκρες- να τους ανιχνεύσει ακόμη και μετά από τη δωρεά - γι' αυτό και δεν ενδιαφέρει τί προθέσεις ή γνώσεις "φαίνεται" να έχει κάποιος όταν ζητά κάτι.

γ) Αυτός που χαρίζει, ΕΙΝΑΙ και ΚΑΛΩΣ είναι ο "υπεύθυνος" για το πού θα το χαρίσει. Τί δουλειά έχουν "οι υπεύθυνοι του χώρου" για το πού θα καταλήξει το αντικείμενο; Ακόμα κι αν βγει κάποιος και γράψει "χαρίζεται ελικόπτερο" και καπάκι το ζητήσει κάποιος με νικ "Παλαιοκώστας" δεν έχουν δουλειά....

δ) Κανένας δεν ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τον δωρίζοντα να τηρήσει σειρά προτεραιότητας, κανένας δεν του επιβάλλει κυρώσεις αν δεν το κάνει, κανένας δεν έχει λόγο να του υποδείξει τα κριτήριά του για την κίνηση χαρίσματος που πρόκειται να κάνει.

ε) ...και μένα μου τη σπάει να "πιάνει στασίδι" κάποιος πάνω από το mail notification του παρόντος thread. Kαι μου τη σπάει ακόμη περισσότερο όταν ο λόγος που βρίσκεται στο παρόν φόρουμ είναι ακριβώς για να τσιμπήσει κάτι που χαρίζεται, ενώ ας πούμε στα σχετικά sections για βοήθεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με υπολογιστές -και όχι μόνο- κόσμος που μπαίνει είναι παντελώς απών. Και 'μένα μου τη σπάει η σκέψη ότι ο εν λόγω σημερινός κραγμένος τσίμπησε τις προάλλες ένα "μη λειτουργικό" λάπτοπ που είναι αμφίβολλο -έχοντας γνώση άλλων ποστ του στο hardware section- εάν καν θα ασχοληθεί μαζί του, προσπαθώντας να το "ζωντανέψει", ή θα το το έχει παρατημένο όπως ο δωρητής του ν' αραχνιάζει. Ολ' αυτά όμως είναι λιγότερο ενοχλητικά, από το να βγαίνει κάποιος και να δακτυλοδείχνει κάποιον στάμπάροντάς τον, χωρίς καν να τον ξέρει κι αυτόν και τις προθέσεις και τις "ανάγκες" του.

Σε γενικές λοιπόν γραμμές, ένα "αν τυχόν δεν το χρειάζεσαι ρε φίλε, άσε να το πάρει κάποιος που το χρειάζεται" αρκεί (...που κι αυτό ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ είναι, αλλά σε σχέση με το τί γράφτηκε, καλύτερο).

Διότι ΚΑΙ η "νοοτροπία του να προτρέχουμε να δακτυλοδείχνουμε τους πάντες και τα πάντα είναι από...τους κυριότερους λόγους που έχουμε φτάσει έως εδώ που φτάσαμε σαν χώρα. Κατάχρηση στο κάρφωμα και στα πάντα". Ακόμα και στη αφέλεια, που πάμε να την ποινικοποιήσουμε σε λίγο.

edit : ...α καλά, όσο έγραφα, έγινε χαμός βλέπω...

edit 2 : ...αν κάπου οφείλουν να επέμβουν οι αρμόδιοι, είναι οι χαρακτηρισμοί. Που απ' ό,τι μόλις είδα, περισσέψανε...

Χαρίζω ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM

τεχνική υποστήριξη 5' στο χώρο του dimitrsOS

για εγκατάσταση plugin (σε οποιοδήποτε browser και να χρησιμοποιεί)

ορθογραφικού ελέγχου

Δεν ξερω τι θα ειναι το επόμενο αντικείμενο που κάποιος φιλος θα χαρίσει, αλλά το θέλω!!!

Επίσης θελω και ολα τα επομενα που θα χαριστούν απο εδω και περα!!!

Αμα δω οτι δε το χρειάζομαι μπορει να το παρει ο επόμενος.

Α! ευχαριστω και εκ των προτέρων..!!

Χαρίζω ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM

τεχνική υποστήριξη 5' στο χώρο του dimitrsOS

για εγκατάσταση plugin (σε οποιοδήποτε browser και να χρησιμοποιεί)

ορθογραφικού ελέγχου

Το φόρουμ σε ευγνωμονεί! :Ρ

Δεν ξερω τι θα ειναι το επόμενο αντικείμενο που κάποιος φιλος θα χαρίσει, αλλά το θέλω!!!

Επίσης θελω και ολα τα επομενα που θα χαριστούν απο εδω και περα!!!

Αμα δω οτι δε το χρειάζομαι μπορει να το παρει ο επόμενος.

Α! ευχαριστω και εκ των προτέρων..!!

Και πρόσεξε... εάν κανείς σου πει και τίποτα... ξέρεις. Είναι λάθος που στο λέει και φταίει η νοοτροπία του, που τόλμησε να σου πει κάτι τέτοιο, που φτάσαμε ως εδώ και όχι η "δική" σου!

Μπράβο σου που το κάνεις γιατί μπορείς. Το σίγουρο είναι ότι και άλλοι σε ζηλεύουν, απλά δεν πρόλαβαν, και δεν διανοούνται πως είναι να υπακούς στην κοινή λογική.

κάθεστε και με ειρωνεύεστε αλλά κανείς δεν απαντά στα σοβαρά τα ερωτήματα μου.

Και τους διαχειριστές του site τους ενόχλησε και σβήσανε το post μου το πρώτο που ρωτούσα αλλά το επανέφεραν και όχι όλη αυτήν την κουβέντα

• Moderators

Guys chill :)

Συγκεκριμενα για τον dimitrisOS ειστε ψιλοαδικοι (με βαση τα ποστ του ε).

Αν δειτε τα ποστ του καποιες σελιδες πριν, ηδη απεσυρε ενδιαφερον για ενα diskman που χαριζα γιατι δεν ηταν το χρωμα που ηθελε τελικα (ασχετως αν το φορτωθηκε μετα :lol:). Δεν ειναι να πεις πως τσιμπαει συστηματικα ο,τι ειναι τζαμπε for the sake of it.

Αλλα στο κατω κατω και αυτο να κανει καποιος, so what, μπορει το χομπι του να ειναι να λυνει τα μηχανηματοκλπ για να μαθαινει τι εχουν μεσα. Ενα μηχανηματοκλπ που για αυτον που το χαριζει ειναι απλα αχρηστο. Αλλιως θα το κρατουσε.

Eπισης το παλικαρι που εκδηλωσε πρωτος ενδιαφερον για το λαπτοπ (της συμφορας) το απεσυρε τελικα οταν εμαθε πως δεν ηταν λειτουργικο. (Για την ιστορια, δεν ηταν. Δεν. Δεν. Το εψαξα πριν το δωσω ;)). Αυτα γινονται, και ειναι και μεσα στο προγραμμα.

Δηλαδη αν γραψει καποιος "χαριζεται δισκος ssd" ξερωγω, αλλα εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο, πειραζει να ρωτησω τι παιζει (γιατι με ψαρωσε το "δισκος" και παιζει να μου κανει) και αν το θελω τελικα να το παρω, αλλιως να αποσυρω το ενδιαφερον?

Kατα τ'αλλα what wshcloud said.

Guys chill :)

Συγκεκριμενα για τον dimitrisOS ειστε ψιλοαδικοι (με βαση τα ποστ του ε).

Αν δειτε τα ποστ του καποιες σελιδες πριν, ηδη απεσυρε ενδιαφερον για ενα diskman που χαριζα γιατι δεν ηταν το χρωμα που ηθελε τελικα (ασχετως αν το φορτωθηκε μετα :lol:). Δεν ειναι να πεις πως τσιμπαει συστηματικα ο,τι ειναι τζαμπε for the sake of it.

Αλλα στο κατω κατω και αυτο να κανει καποιος, so what, μπορει το χομπι του να ειναι να λυνει τα μηχανηματοκλπ για να μαθαινει τι εχουν μεσα. Ενα μηχανηματοκλπ που για αυτον που το χαριζει ειναι απλα αχρηστο. Αλλιως θα το κρατουσε.

Eπισης το παλικαρι που εκδηλωσε πρωτος ενδιαφερον για το λαπτοπ (της συμφορας) το απεσυρε τελικα οταν εμαθε πως δεν ηταν λειτουργικο. (Για την ιστορια, δεν ηταν. Δεν. Δεν. Το εψαξα πριν το δωσω ;)). Αυτα γινονται, και ειναι και μεσα στο προγραμμα.

Δηλαδη αν γραψει καποιος "χαριζεται δισκος ssd" ξερωγω, αλλα εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο, πειραζει να ρωτησω τι παιζει (γιατι με ψαρωσε το "δισκος" και παιζει να μου κανει) και αν το θελω τελικα να το παρω, αλλιως να αποσυρω το ενδιαφερον?

Kατα τ'αλλα what wshcloud said.

δίκιο έχεις με των ssd θα ήταν καλύτερα να τον έπαιρνε κάποιος και να μην ξέρει τι δίσκος είναι από το να ρώταγε και να του φαινόταν χρήσιμος ;

τι χρώμα/ μάρκα ήτανε το diskman? :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...