Προς το περιεχόμενο

νερουλατο συστημα

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το νεο pc που σχεδιαζω να παρω θα ηθελα να ειχε water very water αλλα ειναι ακριβουτζικα και ειπα να παω σε ενα ετοιμο κιτ

αλλα πιο εχετε να μου προτηνετε ;

απο εδω ;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωτον πες το budget σου.2ον αν θες να κανεις o/c.3ον στο full tower που εχεις χωρανε ολα αρα αναλογα με το ποσο δυνατη ψυξη θες διαλεγεις.Οι πιο καλες επιλογες για τα λεφτα τους ειναι οι H80 και H100.Α και αφου αυτο απαντηθηκε απο την karmen και τους αλλους γιατι ανοιγεις νεο thread?

Δημοσ.

Αν διαθέτεις τα λεφτά για καμιά Η80/Η100 πάρε...

Για την Η100 βέβαια θες κουτι που να την υποστηρίζει

για την 100 δεν κανει το HAF 932 που εχω ;

cooler_master_haf_932_advanced_07_thumb.jpg

haf932-back1-sm.jpg

Δημοσ.

Πρωτον πες το budget σου.2ον αν θες να κανεις o/c.3ον στο full tower που εχεις χωρανε ολα αρα αναλογα με το ποσο δυνατη ψυξη θες διαλεγεις.Οι πιο καλες επιλογες για τα λεφτα τους ειναι οι H80 και H100.Α και αφου αυτο απαντηθηκε απο την karmen και τους αλλους γιατι ανοιγεις νεο thread?

για να ρωτησω πιο μου προτηνετε και αλλα.

Κάνει

και τι διαφορα εχουν οι 60 με την 80 και την 100 ;

Δημοσ.

Η Η60 έχει πιο λεπτό ψυγείο από την Η80. Αρα η Η80 που έχει και 2 ανεμιστήρες σε πιο χοντρό ψυγείο κάνει καλύτερη ψύξη. Η Η100 έχει πιο λεπτό ψυγείο αλλά διπλό.

Δημοσ.

Η Η60 έχει πιο λεπτό ψυγείο από την Η80. Αρα η Η80 που έχει και 2 ανεμιστήρες σε πιο χοντρό ψυγείο κάνει καλύτερη ψύξη. Η Η100 έχει πιο λεπτό ψυγείο αλλά διπλό.

αρα 60<80=100 ;

Δημοσ.

Ναι στο περίπου. Η Η100 ας πούμε είναι ένα κλικ λίγο καλύτερη από την Η80...

αρα εγω να παω στην 80 πιο φτηνη αλλα θες για 10ευρο να μην πω την 100 ;)

Δημοσ.

Την Η100 σκέφτεσαι να την έχεις με 4 ανεμιστήρες σε push-pull;

Γιατί αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος, θόρυβο αλλά και απόδοση.

Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις τους 2 ανεμιστήρες εκτός κουτιού (απ' την έξω μεριά), κάτι που δεν αρέσει σε όλους.

Δημοσ.

Επίσης θα πρέπει να έχεις τους 2 ανεμιστήρες εκτός κουτιού (απ' την έξω μεριά), κάτι που δεν αρέσει σε όλους.

Δεν είναι απαραίτητο αυτο!

Δημοσ.

Ας πούμε εδώ το παλικάρι με το ίδιο κουτί έχει τριπλό ψυγείο και τα φανάκια κανονικά απο μέσα (και είναι πολύ πιο χοντρό απο την Η100) οπότε απο θέμα εικόνας δεν θα είναι άσχημο να τα βάλει μέσα ;)

post-214348-0-63634200-1316701405_thumb.jpg

post-214348-0-85040900-1316701419_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...