fisikok32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 γεια! χθές είδα αυτό το βίντεο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση!μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να το κατεβάσω και πόσο κοστίζει ? ευχαριστώ
kebinB Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 γεια! χθές είδα αυτό το βίντεο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση!μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να το κατεβάσω και πόσο κοστίζει ? ευχαριστώ θέλει jailbreak συσκευή.
i-lovergr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω οτι πρόκειται απλά για theme και όχι για λειτουργικό.
Tablet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Γαμάτο μόνο αν έβγαινε μπορεί και να έπαιρνα ipad....
106kostas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 γεια! χθές είδα αυτό το βίντεο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση!μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να το κατεβάσω και πόσο κοστίζει ? ευχαριστώ Καλημερα, Αναφερεται σε Theme DreamBoard συγκεκριμενα και ειναι ακομα σε Beta σταδιο. Επισης ειναι μονο για Jailbreak συσκευες... Μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.