my1key2logs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημιούργησα τελευταία ένα λογαριασμό στο facebook και έχω ένα πρόβλημα με τα σχόλια που κάνω σε διάφορα sites αλλά και σε αναρτήσεις φίλων. Ενώ λοιπόν ανεβάζω το σχόλιο μου , αυτό εξαφανίζεται μόλις κάνω logout και ξαναεμφανίζεται όταν κάνω login. Για κάποιο λόγο το σχόλιο μου δεν γίνεται public. Έχει κανείς κάποια λύση;;
chrisv. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημιούργησα τελευταία ένα λογαριασμό στο facebook και έχω ένα πρόβλημα με τα σχόλια που κάνω σε διάφορα sites αλλά και σε αναρτήσεις φίλων. Ενώ λοιπόν ανεβάζω το σχόλιο μου , αυτό εξαφανίζεται μόλις κάνω logout και ξαναεμφανίζεται όταν κάνω login. Για κάποιο λόγο το σχόλιο μου δεν γίνεται public. Έχει κανείς κάποια λύση;; Αν δεν κάνω λάθος απο κάπου ρυθμίζεις ποιος θα το βλέπει το σχόλιο σου(λέει Public,friends,κλπ).Αλλά για αυτό που λες με το log in,εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι.έψαξες λίγο στο ίντερνετ μήπως βρεις κάποια λύση?
my1key2logs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έψαξα, αλλά τίποτα σχετικό. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος; Κοίταξα και τα δικαιώματα, αλλά δεν παρατήρησα κάπου να γράφει κάτι για τα σχόλια. Της προάλλες έκανα ένα σχόλιο στο newsit αλλά μόνο εγώ το έβλεπα γιατί σε κάθε logout χάνονταν. Μήπως έγινε κανένα block από το facebook στον λογαριασμό μου;
chrisv. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έψαξα, αλλά τίποτα σχετικό. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος; Κοίταξα και τα δικαιώματα, αλλά δεν παρατήρησα κάπου να γράφει κάτι για τα σχόλια. Της προάλλες έκανα ένα σχόλιο στο newsit αλλά μόνο εγώ το έβλεπα γιατί σε κάθε logout χάνονταν. Μήπως έγινε κανένα block από το facebook στον λογαριασμό μου; Τον άνοιξες τώρα πρόσφατ είπες ε?Μήπως σου μπλόκαραν τα αιτήματα φιλίας?ή μήπως σου ήρθε κάποια ειδοποίηση!Πάντως με τα δικαιώματα και αυτά που λες δεν νομίζω να παίζει θέμα,εδώ τόσες σελίδες υπάρχουν με υβριστικά σχόλια κλπ...Τέσπα για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.