Προς το περιεχόμενο

CYTA Internet

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερ παιδια

με πηρανε τηλεφωνο απο την εταιρια που προ αναφερα για μια προσφορα, double play με 24mbps με 25 ευρω το μηνα... πολυ πιο φτηνα απο τν φορθνετ που εχω εγω.... σχεδον τα μισα. οποτε σκεφτομουνα μηπως επιχειρισω να βαλω αυτη την κυπριακη εταιρια την CYTA. ξερετε αν ειναι αξιοπιστη και γενικα τι πληροφοριεσ ή φημες ή οτιδηποτε εχετε ακουσει για αυτην?

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε μεγαλύτερη ταχύτητα δεν θα έχεις πάντως, τα dslam που περναν οι γραμμές τα ιδία είναι. Για καθαρά λόγους οικονομίας ναι συμφέρει, απο εξυπηρέτηση/τεχνική υποστήριξη ας μας πουν Όσοι έχουν.

Δημοσ.

να ξέρεις πως εχει voip τηλεφωνια που σημαινει αν σου κατσουν αποσυνδέσεις δεν θα έχεις internet. από ταχυτητα, λογικά την ίδια θα έχεις.

Δημοσ.

καλησπερ παιδια

με πηρανε τηλεφωνο απο την εταιρια που προ αναφερα για μια προσφορα, double play με 24mbps με 25 ευρω το μηνα... πολυ πιο φτηνα απο τν φορθνετ που εχω εγω.... σχεδον τα μισα. οποτε σκεφτομουνα μηπως επιχειρισω να βαλω αυτη την κυπριακη εταιρια την CYTA. ξερετε αν ειναι αξιοπιστη και γενικα τι πληροφοριεσ ή φημες ή οτιδηποτε εχετε ακουσει για αυτην?

Υπάρχουν αντίστοιχα νήματα που εχουν ολες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι (να κοιτάξεις ολες τις σελίδες).

http://www.insomnia.gr/topic/265118-cyta-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

http://www.insomnia.gr/topic/279865-cyta-στο-ηράκλειο-κρήτηςεμπειρίες/

Δημοσ.

ωραια τα λινκς που μου εστειλες αλλα το ενα ειναι του 2008 και το αλλο μιλαει μονο για ηρακλειο κρητης. εγω ειμαι αθηνα...

Δημοσ.

ωραια τα λινκς που μου εστειλες αλλα το ενα ειναι του 2008 και το αλλο μιλαει μονο για ηρακλειο κρητης. εγω ειμαι αθηνα...

Κοίταξες τις τελευταίες σελίδες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...