Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με galaxy s

maxsal1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.εδω και μια βδομαδα μου κανει καποιες επανεκινησεις κυριως οταν ακουω μουσικη απο τα ακουστικα.του εχω βαλει 2.3.4 απο οδηγο του ινσομνια.εχγ σπαστει αγρια γιατι συνιθιζω να ακουω μουσικη απο ακουστικα.οποιος εχει καποια λυση παρακαλω πολυ να με βοηθησει.

android.png

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μπες σε recovery και κάνε wipe cache και wipe dalvik-cache και δες αν συνεχίζει... Καλού κακκού πάρε και ένα back up να το έχεις...

btw υπάρχει θέμα για το Galaxy S...

Δημοσ.

Ποιο θέμα; Αν εννοείς στο wiki τότε πάτα στην υπογραφή μου...

edit: Μάλλον εννοείς το θέμα με το galaxy s?

Εδώ και αυτό

http://www.insomnia.gr/topic/358125-samsung-galaxy-s-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-android/

Δημοσ.

Μολις εκανα αυτο που μου ειπες αλλα δεν αλλαξε τιποτα.διαβαζοντας καποια σχολια ειδα οτι το προβλημα μου ειναι ιδιο με αυτο του panosbas.πιστευεις πρεπει να βγαλω την juwes και να την ξανα εγκαταστησω;

Δημοσ.

Αν σου αρέσει σαν ρομ ναι... Οπότε απλά από rtecovery ξαναφλασάρεις το αρχείο της rom. Install zip from sd card μπλα μπλα. Επαναφέρεις το back up σου και είσαι οκ...

Εχει βγει και νέα η 5,3 αν σε ενδιαφέρει...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672

Δημοσ.

Προσπαθω να το κανω αλλα ενω μπαινω σε recovery και βρισκω το αρχειο απλα μου ανοιγει τεσσερις φακελους.τι μπορω να κανω;

android.png

Τι εννοείς σου ανοίγει 4 φακέλους; Είναι zip το αρχείο που έχεις περάσει στην κάρτα; Αν ναι απλά επιλέγεις Install zip from sd card, το βρίσκεις, το πατάς και τέλος...

Δημοσ.

Oχι δεν ειναι ζιπ.προσπαθησα να το ξαναπερασω απο τον υπολογιστη αλλα δεν το βρισκει σαν ζιπ.κατι για wallpaper και τετοια λεει.

android.png

Δημοσ.

Oχι δεν ειναι ζιπ.προσπαθησα να το ξαναπερασω απο τον υπολογιστη αλλα δεν το βρισκει σαν ζιπ.κατι για wallpaper και τετοια λεει.

android.png

Η ρομ είναι σε zip. Αλλιώς δεν έχει φλασάρισμα. Ξανακατέβασε την σαν zip και κάνε το φλασάρισμα κανονικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...